gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 45  
»Bugün 1153  
»Toplam 14975347  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.225.1.66
» Bu sitemizi ziyaretiniz

Anamur'da Ahmet Yıldırım faktörü

Hüseyin SİNASİ

22 Kas?m 2012, 11:55

Hüseyin SİNASİ

                    

 

Anamur Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım ile 20 Kasım 2012 günü şeker tadında hoş ve güzel bir sohbetimiz oldu. Anamur Öğretmenevinin yazlık salonunda gerçekleşen sohbetimizin düzenlemesini daha önce birçok başarılı organizasyona imza atmış, gazeteci, köşe yazarı, basın-yayın danışmanı Vedat Çelikbaş üstlenmiş. Bu eşsiz sohbet programına köşe yazarları olarak Necmettin Karabulut, Nihat Erkan ve Mehmet Şahincileroğlu ile birlikte katılmaktan dolayı memnunuz.

         Ahmet Bey, çok uzun yıllardan beri düşüncelerine, hal ve hareketlerine değer verdiğimiz şahsiyetlerden biridir. Sohbet sırasında 1991 yılından beri politikanın içinde olduğunu öğrendik. O dönemlerde ülke ve dünya sorunlarına nasıl bakıyorsa bugün de aynı şeklide düşünmekte ve çözüm yolları bulmaya çalışmaktadır. 2009 yerel seçimleri öncesinde ilçe başkanlığı görevine atanan Ahmet Yıldırım’ı biz 2004 yerel seçimler sırasında aktif olarak görmeye başladık.

Ahmet Bey, hakkında düşüncelerimizi yeri geldikçe yazılarımızda dile getiriyoruz. Tekrarladığımız bir şey var, “Anamur için Ahmet Yıldırım bir şans” Bu konuda başkaları ne düşünür, nasıl hareket eder onu bilmem. Ancak bir kere daha tekrarlamam gerekirse, “Ahmet Yıldırım, Anamur için bir şanstır.” diyorum.

         Ahmet Bey ile beraberliğimiz yaklaşık üç saat sürdü. Biz anlattık, o dinledi. O anlattı biz dinledik. Anlatıklarına katıldıklarımız oldu, katılmadıklarımız oldu. En azından karşımızda anlatılanları dinlemeye, sorduklarımıza samimiyetle cevap vermeye hazır bir kişi bulduk.

         Sohbet sırasında neler konuşulduğunu sanırım toplantıya katılan diğer arkadaşlar yazacaklar. Ben neler konuşulduğu gibi konular üzerinde fazla durmuyorum. Zaten hepimiz biliyoruz ki, toplum olarak fazla okumayı ve yazmayı pek sevmeyiz. O nedenle kısa ve net ifade ediyorum. Kişilik olarak, davranış olarak, aktif siyaset öncesi ve sonrasında Ahmet Yıldırım’ın her zaman yanındaydık ve yine yanında olmaya devam edeceğiz.

         Yerel seçimlere yönelik bir projesinden söz etmedi. Doğrusu biz de aday mısınız diye sormadık. Ama ileride adaylığı söz konusu olursa, beraber yola çıktığı insanlara bakarız ve bizim duygu ve düşüncelerimize uyuyorsa yanında olmaktan kaçmayız. Eğer düşüncelerimize yumuyorsa da dönüp bakmayız.

 

Bu haber 2558 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur