gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 19  
»Bugün 567  
»Toplam 14974761  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.166.234.171
» Bu sitemizi ziyaretiniz

HESAPTA BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Ahmet TÜRE

30 May?s 2015, 16:15

Ahmet TÜRE

                HESAPTA BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Daha birkaç yıl evvel tam manasıyla olmasa bile bir ara da yaşamaktan dolayı çok büyük ayrılıklar yoktu. Şimdiler de ise bir statü söylemi, bir statüko direnci bizleri lime lime ayırdı.

Türk ordusu itibarsızlaştırılarak artık şüpheyle bakılan bir kurum haline getirildi. Türk ordusu bu hale getirilirken, Gen. Kur. Bşk.lığımızın içine sürüklendiği durumdan kurtulma yollarını bulamayıp sızlandığına şahit olmadık mı?

Yeni bir seçim atmosferine sürüklenen ülkemiz de, ayrılıkçı söylem ve eylemlerin vurdumduymazlıkla izlenmesi düşündürücü değil mi? Bu taviz ve toleransın sonunun nereye varacağına dair bir düşünceniz var mı?

Ruh dünyamız da ki fırtınaların cinnet seviyesine gelen kasırgalara dönüştüğünü, cevapsız soruların, çıkışı olmayan labirentlerin akıl dünyamızı tarumar ettiğini bilmeyeniniz var mı?

Birlikte yaşadığını zanneden fakat aralarına şeffaf streç film çekilmiş ülkemiz kurumlarının bir an önce toparlanması gerekmiyor mu?

Siyasi görüşümüz, ideolojimiz ve inancımız ne olursa olsun, Türk Milletinin parçalanmasına, ülkemizin uçuruma sürüklenmesine, Atatürk‘ün fikirlerinden ve anlayışından uzaklaşmamızın neden olduğunu artık görmemiz gerekiyor.

Türk Milleti uyanmalı, gözlerine takılan at gözlüğünü çıkarıp atmalıdır. Daldığı derin hülyalardan, hipnozdan kurtulmalıdır.

Her türlü bölücü eylem ve düşünceleriyle Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuruluş felsefesinden uzaklaştırmaya çalışanları emperyalistlerin işbirlikçisi, haçlıların öncüsü görmediğimiz müddetçe, Türk Milleti Anadolu' da tatmadığı acıları tadacaktır. Bu duruma sebep, şahit ve ortak olacağımızı öngörüyor musunuz?

Milliyetçiliğimiz, Atatürkçülüğümüz ve hatta Müslümanlığımız, hiçbir parti, ideoloji, cemaat veya tarikata teslim edilemez. Bu yüce duygular kimsenin tekelinde değildir ve olmamalıdır.

Türk milleti, kendini bu topraklarda hakim kılan milli duruşuna ve inanç değerlerine sahip çıkmalıdır.

Türk milletinin evladı olmaktan utananlar bu millete ne derece hizmet edebilir?

Selamlarımla..

Ahmet TÜRE

Bu haber 53917 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur