gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 343  
»Toplam 15037202  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.135.213.214
» Bu sitemizi ziyaretiniz

GEÇMİŞİ SAKIN UNUTMA

Ahmet TÜRE

10 ?ubat 2015, 11:07

Ahmet TÜRE

    

      Güzelim ülkemde yine ortalık toz duman.Hani derler ya "At izi it izine karışmış" diye. 2014 yerel seçimlerinde yaşadıklarımızın şokunu daha atlatamamışken 2015 genel seçimleri geldi çattı.

 Bu seçimlerde de daha önceki seçimlerde olduğu gibi hata yapma lüksümüz yok.Hatta hatayı bırak daha da dikkatli olmalıyız.Geleçeğimizi seçtiğimizi hiçbir zaman unutmamalıyız.Önce geçmişe bir bakmak lazım neler olmuştu neler yaşamıştık.Benimki küçük bir hatırlatma o kadar.Biz seçimleri şer odakları kadar önemsiyormuyuz acaba,bilinçli bir şekilde olaylara bakmak lazım.

     

- 18 şubat 2014 tarihinde ulusal bir gazete de "Bu seçim sadece kazanacağımız bir seçim değil Apo nun elini güçlendireceğimiz bir referandum olacaktır."ifadesini kullanan bir belediye başkan adayının amacını iyi bilmek lazım değilmi ?   

 

 

- Teröristler Şırnak ta diploma dağıtıp kimlik kontrolü yaparken,kendi polis teşkilatını kurarken bazı olayları bahane ederek yurdun dörtbir yanından Türk polisinin  bir merkezde toplatılmasının amacını iyi anlamak lazım değilmi ?

 

- Mitinglerde ve Tv kanallarında açıkca" Bugün komşumuz Süriye,Yarın komşumuz kürdistan olacak."diyenlerin oyununu görmek gerekmezmi ?

 

- "Başkan Apo zaten serbesttir.Sadece İmralı nın dört duvarı vardır onada gerek yoktur"diyen biri ile malesef bakanlık yapmış birisinin"Beğensenizde beğenmesenizde Apo kürtlerin lideridir." diyenlerin bugün ayrı siyaset yapıyor gibi görünseler de tek bir amaca hizmet ettiklerini görmek lazım değilmi. ?

 

- Yahudilere rest çeker gibi görünüp Yahudi örgütleri tarafından ÜSTÜN CESARAT ÖDÜLÜ verilmesindeki gerçeği,Müslüman coğrafyasındaki ülkeleri etnik ve dinsel temelde ayrıştırıp parçalayarak bu parçalardan İsrail ve müttefik Hristiyan devleti yaratmak olduğu gerçeğini görmemek mi lazım.

 

- 1999 yılında terörist başı tutuklanıp getirilirken uçakta yaptığı açıklamayla "TÜRKİYE CUMHURİYETİ ne yardıma hazırım.Türkiye Cumhuriyeti nin emrindeyim."diye yalakalık yapan terörist başının bugün nasıl sanki Türkiye Cumhuriyetinin eş başbakanı noktasına getirilip birde tehtitler savuracak gücü kimlerden nasıl aldığını bilmek lazım değilmi. ?

 

- Yıllarca Cemaatle beraber olup elini eteğini öpenlerin  arkasına aldıkları gücün verdiği cesaretle cemaati terörist ilan etmesindeki gizli emellerin ne olduğunu araştırıp öğrenmek lazım değilmi. ?

 

- Unutmayalım BİR İŞE SEBEB OLAN ONU BİZZAT YAPAN GİBİDİR. Vatanı bölmek ,müslüman kanı akıtmak için illa terörist olmana gerek yok.Yaptığın kanunlar,  yaptığın icraatlarla buna sebeb oluyorsan  ne farkın var teröristten.

 

- Yazımı bitirmeden aklıma geldi 2015 genel seçimlerinde barajı geçemiyeceği kesin olan bir partinin daha önce yaptığı gibi bağımsız adaylarla seçime girmek yerine parti olarak seçime girme isteğinin amacı  BARAJI GEÇEMİYEREK, ayrı gibi görünüp aslında aynı zihniyete sahip partiyi (benim tahminim 60 Milletvekili)  tek başına anayasayı değiştirme gücüne sahip olmasına katkı sağlayarak yapılan gizli anlaşmaların önünü açmak olmasın.HOŞCAKALIN

                                                                                        

                                                                                                       Ahmet TÜRE

                                                                                                   EMEKLİ ASSUBAY           

                                                                                

                                                                                                                                                                                         

 

    

 

 

 

 

  

Bu haber 1766 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur