gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 713  
»Toplam 14974907  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.226.25.246
» Bu sitemizi ziyaretiniz

Hakedenlerin Şampiyonluğu

Orhan Doğan

07 May?s 2013, 16:59

Orhan Doğan

     Bir ligin daha sonuna gelindi ve 2012-2013 sezonu şampiyonu ligin bitimine iki hafta kala yine Galatasaray oldu. Tebrikler galatasaray, tebrikler bir gün bile takımını hep olumlu ve bilinçli bir şekilde destekleyen galatasaray tarfatarı, hakketiğiniz bir şampiyonluk doyasıya gururla kutlayın.

     Bu şampiyonluğun bu sene kazanılması galatasaray ve Türk futbol camiasıda hiç sürpriz olmadı.Zaten bu sezon geçen yıl şampiyon olan takıma yapılan trasferler, futbol otoriterleri ve futboldan anlayan herkes tarafından daha sezon başında şampiyon olarak gösterildi.. Fakat lig başladıktan sonra pekte işler öyle gitmedi. Rüya takım tabir edilirken neredeyse 2 maç üst üste kazanamaz halde idi takım. Yeni trasferlerde Hamit Altıntop bir türlü istikrarı yakalayamamış, geçen yıl takıma çok büyük katkı yapan Felipe Melo o performansından uzak olunca ve buda orta alanda Selçuk İnan' ı olumsuz etkileyince takım o rüya takım tabirinden çıkmıştı. Bu arada Şampiyonlar ligindede ilk maçlarda alınan kötü sonuçlar Fatih Terim ' i yeni arayışlara ve yeni sistemlere yönetti. Ligte olmasada Şampiyonlar ligindeki performans galatasarayı bir anda gruptan çıkardı ve bu sezon konulan hedefi yükseltti. Yönetimde bu ara boş durmadı ve dünyada ses getirecek 2 büyük tarsfere imza atarak Sniejder ve Drogba ' yı takıma kattı. Fakat ilk başlarda bu iki transfer eleştiri konusu oldu. Birinin yaşı birinin de uzun zamandır oynamıyor olması idi. Ama 2. yarı ile birlikte Drogba istenilen düzeyde olamasa da takım üzerinde etkisini göstermeye başladı ve nerdeyse sahada bir lider olmaya başladı. Snijderin ise zamana ihitiyacı olduğu belli idi. Fatih hoca ona uygun taktiği ve onu zamanla az az oynatarak hazırladı. İlerleyen zamanda onunda takımda etkisi görünmeye başladı.

     Şampiyonlar liginde çeyrek finale kalındı ve ligde de rahat gider oldular. Artık iyiden iyiye ağırlığını kalitesini göstermeye başladılar. Şampiyonlar liginde rakip dünya devi Real Madrid. Galatasaray elendi ama Arenada öyle güzel bir galibiyet alarak elendilerki kimse üzülmedi. Artık tek hedef lig şampiyonluğu idi ve seneye Şampiyonlar liginde yarım kalan işi tamamlamaktı onlar için.


     Son haftalarda bütün oyuncular performanslarını üst düzeye çıkardılar,hele hele Felipe Melo ben bu takımda kalmalıyım dercesine göz kamaştıran bir performans sergiliyor, yerli Xavi Selçuk heryere ayak basıyor ve bütün atakları yönetiyor, defansta cesur yürek Semih, kalede her zaman güven veren Muslera, sağda savaşçı Hamit Altıntop ve Kral Burak Yılmaz ile zaten herşeyi hakettiler. TEBRİKLER ŞAMPİYON.. 

     Büyük Galatasaray taraftarına, bu takımı mali açıdan rahatlatan ve dünya kulübü olması yolunda ilerleten ve hedef büyülten başkan Ünal Aysal ve ekibine, İçimizden biri Abdurrahim Alabayrak'a, İmparator Fatih Terim e, galatasaray aşığı yardımcıları Hasan Şas'a ve Ümit Davalaya, başrollerde oynayan Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Sniejder, Drogba, Burak, Eray, Ufuk, Aykut, Sabri reis, Gökhan, Ujfalusi, Hakan, Çağlar, Yekta, Aydın, Amrabat, Burhan, Engin, Umut ve Elmander'e tek tek galatasatay tarftarları adına teşekür ediyorum.

     Bu arada Selçuk İnan'ın atığı golü alkışlayan atom karınca Rıza ÇALIMBAY'a bizde buradan alıkışlarımızı gönderiyoruz.

Bu haber 58288 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur