gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 12  
»Bugün 586  
»Toplam 15037445  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.142.251.223
» Bu sitemizi ziyaretiniz

RUHSUZLAR

Orhan Doğan

21 Ocak 2013, 12:03

Orhan Doğan

     Bu hafta oynan Kasımpaşa maçında da görüldüğü gibi Galatasaray’da takım olarak kazanma isteği ve Fatih Terimin 2000 ruhu dediğimi takım ruhundan yine çok uzak birgörüntü var.

     Bu sezon zaten o havayı hiç yakalayamadılar. Geçen sezona göre Selçuk-Melo ikilisi geçen yıla göre neredeyse % 90 daha kötü bir performans sergiliyor. Elmander ise hala eski performansını yakalayamadı, Burak ile Umut gol olarak istenilen oranları yakalayamadı. Hamit, Emre ve Ambramatın kötü oluşları istikrarın bir türlü sağlanamamasında en büyük etken. Engin’in hırsının ise takımda büyük bir etki yarattığı kanısındayım. Tabi bu arada Fatih hocanın Rierayı sol bekte oynatması da defansif anlamda yaşanan olumsuzluklara neden oluyor.

     Ligin son haftalarında sistemde değişiklik yaparak devamlı hücum yapmayı bırakıp bekleyerek, karşı takımın hatalarını kollayarak ve rakip alana gittiğinde az gidip direk sonuca gitmeyi deneyince şam.liginde 3 te 3 ve ligdee zorlu maçlarda yenilmemeyi bildiler.


     Fakat ne hikmetse Kasımpaşa maçında Fatih Terim eski oyun sistemine geri döndü hep gitmeyi denedi ve her zamanki gibi kotradan goller yenildi. Kasımpaşanın birazcık şansı olsaydı maç 4 e hatta 5 e gidecekti. Galatasarayın gole ihtiyacı var ama öyle bir değişiklik yapılıyor ki.. melo yerine Yekta... Bu takımda artık bir revizyonun olması gerekiyor ve bazı oyunculara ultimatom verilmesinin zamanı geldiğini düşünüyorum.

     Bu takımla bu sistemle bu ruhlagalatasaray’ın işi zor görünüyor. Her yenilgiden sonra Fatih Terim bunları görür, gösterir diyor Galatasaray taraftarı ama yenilgilere bakınca sebepler hep aynı.

     Taraftar takımına, yönetimine, hocasına, oyuncularına güveniyor.. Bu güvenin boşa çıkmaması da Galatasaray ruhunda gizli..

Bu haber 2161 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur