gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 38  
»Bugün 1528  
»Toplam 15032133  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.224.67.149
» Bu sitemizi ziyaretiniz

Anamur Ak Partide sıkıntı yok...!

Hüseyin SİNASİ

16 Aral?k 2014, 15:35

Hüseyin SİNASİ

                    Anamur Ak Partide Sıkıntı Yok...!

         13 Aralık 2014 Cumartesi günü Anamur Öğretmenevinde, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Ak Parti 5. Olağan Kongresinde ilçe yönetim kuruluna seçilen kurul ile yerel basın temsilcilerinin kahvaltılı tanışma ve kaynaşma programına katıldık.

 

        Çiçeği burnunda yeni yönetim kurulunun düzenlemiş olduğu programa, www.anamurhaber.com sitesi editörü ve bir köşe yazarı olarak bizi davet etmelerinden dolayı İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz şahsında Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Şen’e teşekkür etmek isterim.

 

          Yazılarımızı takip edenler hatırlayacaklardır. Daha önceleri gelmiş geçmiş Ak Parti yönetimleri bizi programlarına çağırmazlardı. Biz de bu konuyu sürekli dile getirirdik. Ancak bundan önceki yönetimde bulunan bazı dostlarımız ve İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım ile olan özel ilişkilerimiz sayesinde bazı bilgilere ulaşabiliyor ve yazılarımızda kullanabiliyorduk. Bu bakımdan yeni yönetimin yerel basına karşı daha samimi, daha yakın olma düşüncesini takdir ediyor ve kutluyoruz.

 

           Sözün tam burasında, 4 Temmuz 2014 günü ani bir rahatsızlık sonucu vefat eden gazeteci, köşe yazarı, halkla ilişkiler uzmanı ve aziz dostumuz Vedat Çelikbaş’ı bir kere daha rahmetle anıyorum. Rahmetlinin aramızdan ayrılmasından sonra büyük bir boşluk doğdu. Artık Anamur Öğretmenevinin klasikleşmiş “yenililkçi demokratlar platformu” toplantıları ve “beyin fırtınası programları” gerçekleştirilemiyor. Anlaşıldığı kadarı ile bu alana kimsenin de girdiği, gireceği yok.

 

          Dostumuz, arkadaşımız, vefakâr ve cefakâr, basın yolunun çilekeşi evladı Vedat Bey, herhalde emek verdiği, bir yerlere getirmeye çalıştığı pek çok kişinin, ilgisizliği, vurdumduymazlığı ve vefasızlığı, mezarından kalkıp şöyle bir görse, konuşulanları bir duysa herhalde o mütevazı bakışı ve duruşu ile olup bitenlerden üzüntü duyar, durumu esefle karşılardı.

 

         Tekrar yeni seçilen Ak Parti yönetiminin düzenlediği programa dönelim. Yeni seçilen yönetim kurulunun tamamı programda katılmışlar. Programda oturduğumuz yerden, heyetin hal ve hareketlerini yakından takip ettik.

 

        Daha önce de yine bu salonlarda kalabalık bir grubun Ak partiye katılım programını da izlemiş ve gördüğümüz manzaradan pek hoşlanmamıştık. Ancak bu toplantıya katılanları daha samimi, daha heyecanlı, azimli ve istekli bulduk.

         Ülkemizde siyaset yapmak zordur. Fakat Anamur’da siyaset yapmak çok daha bir zordur. Çünkü bu bölge insanının özünde iki kişi bir araya gelip ortak bir iş yapma alışkanlığı yoktur. Herkes kendi işini yapmaya, başkalarının yaptığı iyi bir şey varsa onda bir kusur bulmaya, hatta adamın ayağını kaydırmaya çalışmak sıradan işlerdir. Etrafa çıkın birilerini konuşturun mutlaka birilerini çekiştirme, alay etme, aleyhinde atıp tutmalara rastlarsınız. Nedense birilerinin ayağının kayıp düşmesi çoğunun hoşuna gider.

 

         Bu bakımdan Anamur’da siyaset yapmak gerçekten deveyi hendekten atlatmaktan zordur. Kısacası siyaset sarsılmaz bir sabır, yılmadan yıkılmadan devam edecek bir gayret, maddi ve manevi büyük fedakârlıklar ister.

 

         Bu vesile ile Anamur Ak Parti İlçe Yönetimine yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine ve dahası Anamur’da faaliyet gösteren tüm siyasi parti yönetimlerine başarılar diliyorum.

 

         Sözü rahmetli Vedat Çelikbaş'ın meşhur bir sözü ile bitirelim. “Şimdilik bizden bu kadar. Allaha emanet olunuz.”

 

                                                                                   Hüseyin ŞİNASİ

Bu haber 1581 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur