gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 13  
»Bugün 2287  
»Toplam 15002084  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.94.98.40
» Bu sitemizi ziyaretiniz

24 HAZİRAN SEÇİMİNİN KAHRAMANLARI

Nazım PEKER

25 Haziran 2018, 11:27

Nazım PEKER

             24 HAZİRAN SEÇİMİNİN KAHRAMANLARI

                Bir yanda hile ve hurda ile önü kesilmek istenen Sn. Akşener ve Partisini bütün engellemelere rağmen kahramanca göğüs gerip adeta tırnaklarıyla 24 Haziran seçimlerine katılmayı başarması.

                Sn. Akşener ve ekibi, bütün zorlukları göğüslediler, bütün engelleri birer birer aştılar, partilerini seçimlere sokmayı başardılar.

                Onun için 24 Haziran seçimlerinin sonucu ne olursa olsun: Sn. Meral AKŞENER, bu seçimlerin KAHRAMANIDIR.

Sn. Erdoğan’ın” Çık karşıma” tahriklerini görmezden, duymazdan gelerek nefsine büyük bir “DUR” demesini bilerek Cumhurbaşkanı adayı olmayan ve kendine seçimlerde rakip olan Sn. Muharrem İNCEYİ gönül huzuru ile aday gösterme erdemini gösteren.

İyi Parti ve Sn. Akşener’e kurulan seçimlere sokmama kumpasını görerek, partisinden 15 Mv’ni İYİ Partiye transfer ederek, gurup kurmasına olanak sağlayarak; İyi partinin tartışmasız seçimlere girmesinin önündeki engelleri bir çırpıda kaldıran Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU da kahramandır.

                Dört muhalifine karşı, ekonomik çalkantı ve önlenemeyen Dolar, Euro ve faizin artmasına, patates, soğan fiyatlarının zirve yapmasına rağmen, halk psikolojisini iyi okuyup az farkla da olsa seçimleri kazanmayı bilen Sn. Erdoğan da bir başka kahramandır. Kendisini tebrik ediyorum.

Bu seçimin esas kahramanı ise Sn. Bahçeli’dir. Herkeslerin görmezden geldiği % 5 alsın haline şükretsin dedikleri Bahçeli, öldü sanılan MHP’yi, kimselere muhtaç etmeden barajı geçirerek TBMM’de temsil etmeyi başarmıştır. Başarmakla da kalmamış AKP ve Sn. Erdoğan’ı da MHP’ye bir bakıma muhtaç hale getirmiştir. Kutlarım.

Benim affedemediğim olay ise:

 “Şer ittifakı, çukur ittifakı, kahbeler, hainler, Fetöcüler, Pkk ile kolkola olanlar, Kandilden talimat alanlar” iftira ve yakıştırmaları idi.

Ben bir yurttaş olarak, bu iftira ve ithamları hak etmediğimi düşünüyorum ve hakkımı helal etmiyorum.  Allah’a bırakıyorum.

Hep beraber göreceğiz; inşallah et ve ot ithalinden ülkenin kurtulmasını. Hep beraber göreceğiz; Dolar, Euro, Faiz sarmalından ülkenin kurtulmasını. Hep beraber göreceğiz; emeklinin, işçinin, memurun, çiftçinin daha rahat ve huzur içinde yaşamasını. Hep beraber göreceğiz; terör belasının üstesinden gelinmesini ve anaların gözyaşının akmadığı bir Türkiye’yi. Hep beraber göreceğiz; işsizliğin azaldığını, gençlerin ana-baba eline bakmadığı bir geleceği.

Ben AKP ve Sn. Erdoğan’ı tebrik ediyor; ülkemin daha mutlu, demokrasimizin daha güçlü olması adına başarılar diliyorum. İnşallah bütün Türkiye’yi kucaklar, ayrıştırma ve ötelemeye fırsat vermez. Kazanan her daim ülkem olsun. Ne mutlu Türküm diyene!..

                Esen kalınız.                                                                                                    

Nazım PEKER

                NOT: Yazı, 24 Haziran 22.45 de yazılmıştır. İleriki günlerde analizlerimi yapacağım. Asil milletim, en doğru kararı vermiştir.

Bu haber 1331 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur