gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 15  
»Bugün 1539  
»Toplam 15001336  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.84.7.255
» Bu sitemizi ziyaretiniz

VAGON YA DA YAVRU MUHALEFET

Nazım PEKER

07 Mart 2016, 01:15

Nazım PEKER

            VAGON YA DA YAVRU MUHALEFET

        Kamuoyu, AKP’nin her sıkıştığında MHP’nin can simidi olduğu yolunda hem fikir! Bu kanaat, uydurma ya da iftira değil; MHP’nin yaptığı yardımlar, çıktığı koltuklar ile sabittir.

        S. Gül’ün Cumhurbaşkanlığı söz konusu olduğunda: MHP’li seçkin vekiller daha il seçim kurullarından mazbatalarını dahi almadan S. Bahçeli’nin, “Biz TBMM’ne gireriz ve gerekli çoğunluğu sağlarız!” açıklaması dün gibi taptaze gündemde durmaktadır.

        AKP’liler son iki üç ay öncesine kadar MHP için, “CHP’nin vagonu, yavru muhalefet” ifadesini kullanırlarken biz, “ İftira etmeyin! MHP omurgalı ve ilkeleri olan bir partidir” diyerek karşı çıkmış ve savunmuştuk.

        Gel gör ki, ÜLKÜCÜ İRADE şahlanmış, değişim ve kongre isteriz diye meydanlara çıkmış iken S. Bahçeli’nin, “"Masadan kalkmadan herkesi davet ederiz. Gelmezlerse siyasi iktidar B planını ortaya koymalıdır. TBMM'yi bilgilendirmelidirler. Bu ancak referandum yolu ile mümkün olabilir. Onun için de milletvekili sayısının 330'a tamamlanması lazım. Referandum söz konusu olursa MHP'nin anayasa konusundaki hassasiyetleri göz önünde bulundurarak gerekli katkı sağlanacaktır" açıklaması MHP’lilerin tepesine tüy dikti.

        7 Haziran sonrası yok saydığın HDP ile nasıl aynı masada olacaksın?

        AKP ve S. Erdoğan’ın ne yapmak istediği, Türkiye’yi ve Cumhuriyeti nasıl törpülemek istediği ortada iken: S. Bahçeli’nin bu açıklamayı yapmasını ülkem, ülkücü irade ve MHP’liler adına bir TALİHSİZLİK olarak görüyor ve yorumluyorum.

        Yine aziz millet arasında söylenen, “S. Bahçeli, T. Erdoğan’ı BAŞKAN yapmak için görevli” dedikodusu acep doğru mu diye de sormadan edemiyorum.

        Acep doğru mu ki?

        Çaresiz  Oktay Vural, AKP’lilerin “Yavru muhalefet” benzetmesine fena sinirlenmiş ve “Sen kimin yavrususun? Sen kimlerin yavrusu oluyorsun?” diye verip veriştirmişti Recep Bey’e.

        Gelinen nokta ve yapılan açıklamalardan anlaşılıyor ki; S. Bahçeli ve yönetimindeki MHP, vagon olmaya vagonmuş. Ama AKP’liler vagonu çeken lokomotifi gizlemişlermiş.

        Son açıklama ile o da aydınlandı.

        Meğer lokomotif S. Erdoğan ile AKP imiş.

        Vagonun yükü de S. Bahçeli ile ekibi imiş.

        S. Bahçeli severlere ve mevcut MHP yönetimini savunanlara hayırlı olsun.

        Yazı biraz ağır oldu farkındayım.

        Ama ülkenin çimentosu olan MHP’ye bu yakışıyor mu? Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapmak ve Türklüğün ölümü olacak YENİ ANAYASA yapmak MHP’nin işi mi, görevi mi Allah aşkına?

         Esen kalınız.
 
       Nazım PEKER

Bu haber 1445 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur