gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 7  
»Bugün 299  
»Toplam 15045740  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.173.112
» Bu sitemizi ziyaretiniz

MHP BU KAOSTAN KURTARILMALI

Nazım PEKER

21 May?s 2016, 00:09

Nazım PEKER

NE YAPMALI DA MHP BU KAOSTAN KURTARILMALI

            Aklıselim, biz Türklere has bir özelliktir. Kişi, kurum ya da ülkeler ne zaman açmaza girseler; ortak akıl devreye sokulur ve selamete ulaşılır.

            İnat, bizim millete ait değildir. Türkler, aklıselime büyük önem vermişler tarihin içinde kendilerine daima bir danışma, meşveret, ortak akıl, aklıselim ve aksaçlılar bulmuşlar. Bunların fikirlerinin süzülmesi sonucu verilen kararlarla başarı ve mutluluk daima yakalanmıştır.

            Devlet Bey, çelebi bir kişiliğe sahip olmasına rağmen inadı biraz baskındır. İnat bir murattır derlerse de, keskin sirkenin önce küpüne zarar verdiğini de dünya alem bilir.

            Bence Devlet Bey’in yapacağı tek şey var ki, Yargı kararını filan beklemeden; değişimci adaylarla bir araya gelmek. Bunu yaparsa yücelir. Çünkü Ülkücüler asla hain değillerdir. Vefa insanıdırlar.

            Değişim isteyen delegelere: “Ortaklaşa bir orta yol bulalım” mesajı verdi ki, bu dikkate değerdir. Aynı iradeyi, değişim isteyen adaylara karşıda göstermeli: “Gelin beyler! Ne istemektesiniz? Ne yapmaktır amacınız? “diye sormalı.

            Aldığı cevap karşısında da, oturup dostça görüşerek ortak akıl devreye sokulmalı; MHP’nin düze çıkması, iktidar yolunda bayraklaşmasının önü açılmalıdır. MHP’nin avukatı TV’de: “MHP’nin iktidar olmak gibi bir çabası ve şansı yok. Biz AKP’nin yaptıklarını engelleyecek de değiliz” dedi. Bu, MHP’nin parti görüşü ise halk, MHP’ye neden oy versin, oy vermesinin bir mantığı var mı?

            Değişimciler ne istiyor?

            MHP iktidar olmak için çok bekledi daha da bekleyeceğe benziyor. Ülkenin, Türk hukukunun, Türk demokrasisinin, rejimin beklemeye tahammülü yok. Onun için MHP’nin iktidar olmasının yollarını arıyoruz ve açmaya çalışıyoruz” Bu isteğin neresine “Hayır” diyeceğiz?

            Sayın Bahçeli seçmen, sizden ve ekibinizden ümidini kesmiş; sizinle olmayacağına da inanmış. Bunu anlayınız ve inadınızdan lütfen vaz geçiniz!

            Değişim diyen ülkücüleri karşınıza alınız. Ama kıymak, ihraç etmek, haklarında kalınca dosyalar hazırlamak için değil de, ülkenin ve MHP’nin geleceğinin görüşülmesi, ortak akılla kırmadan, dökmeden düzlüğe çıkmasının plan ve projelerini yapmak için.

            Böyle bir hareket inanın sizi küçültmez. Aksine devleştirir. Çünkü ülkenin geleceği, MHP’nin geleceği ile doğru orantılıdır.

            Değişim isteyen arkadaşlar da, demeç ve söylemlerinde; sertleşmeden polemiklere düşmeden görüşmelere sıcak bakmalı, ortak aklı devreye sokmanın yollarını aramalıdırlar.

            Hükümet ve AKP’nin başı, MHP’nin parçalanması için ne gerekiyorsa yapmaktalar. Neden biliyor musunuz? MHP bu milletin ta kendisi de ondan. Aman millet MHP’yi tanımasın, öğrenmesin amacındalar.

            Medyanın salıdan salıya haber yaptığı MHP, değişim rüzgârlarının estirilmesiyle her gün gündem oldu ve en çok haber yapılan siyasi parti haline geldi. MHP’li haberler ve programlar seyredilme rekorları kırmaktadır. Bu havayı söndürmeyiniz: Değişim isteyenleri bir kalemde silip atmayınız lütfen. AKP ve Tayyip Beyin sıkıntısı da oradan geliyor.

             Sayın Bahçeli bu düğümün anahtarı sizdedir. Düğümü siz çözeceksiniz. Eğer böyle yaparsanız, inanın kazanan ülke, şanlı tarihi olan MHP,  Türk insanı ve Türk dünyası ile siz olacaksınız. Bu az şey mi?

Esen kalınız.

Nazım PEKER

Bu haber 1492 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur