gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 30  
»Bugün 1515  
»Toplam 15040887  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.17.154.171
» Bu sitemizi ziyaretiniz

MEYVELİ AĞAÇ: İYİ PARTİ

Nazım PEKER

02 Kas?m 2017, 23:33

Nazım PEKER

MEYVELİ AĞAÇ: İYİ PARTİ

 

İyi Parti gerçekten de Türk siyasetine iyi geldi. Bunun en büyük kanıtı; her bayramda hastalanan, rapor alan devlet büyükleri bu bayram sapa sağlam idiler.

 

Cumhurbaşkanı sağlam, TBMM başkanı sağlam, Başbakan sağlam, Bakanlar sağlam, müsteşarlar sağlam, devletin tüm kurmayları-yöneticileri maşallah çelik gibiydiler.

 

Hiç fire vermeden Atatürk’ün huzuruna çıktılar, saygılarını ve minnettarlıklarını sundular.”İki AYYAŞ” sözünden “Aziz Atatürk’e” söylemine geldiler.

 

Olması gereken de bu idi.

 

Şu iyi bilinmeli ki, “Milli bayramlarını kutlayamayan milletler; dini bayram da kutlayamazlar.” Bayram kutlamak hür olmakla eş değerdir.

 

Ben bu sağlığı, her milli bayramda rapor alma geleneğinden vaz geçilmesini S. Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ PARTİ’nin ayak seslerine yorumluyorum.

 

İYİ parti demek ki Türk siyasetine İYİ gelmiş oluyor.

 

Yandaş medya yazar- çizerleri, (Birkaç vicdanlısı hariç) toptan M.Akşener’e saldırıyorlar;  hata,  kusur bulma ve ihdas etme yarışındalar.

 

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray üzerinden vurmaya başladılar. Hepside biliyorlar ki Aytun Bey sevilen dürüst bir insan. CHP’de de seviliyordu. Konumu ve statüsü de oldukça iyi idi.

 

Bütün riskleri göze alarak İYİ Partide görev alması, onun ülke severliğindendir.

 

Çıray, İYİ Parti'nin ülkenin kaderinde büyük rol oynayacağına, siyasetin rengini değiştireceğine ve bu iktidarın hegemonyasına son vereceğine inanıyor.

 

İnanmayanların zaten bu partide işleri ne?

 

20 yıldır bir türlü (iktidardan vaz geçtik) ana muhalefet dahi olamayan Sn. Bahçeli yönetimindeki MHP Balgat’ta durmakta. MHP bile fabrika ayarlarına dönmek ve muhalefet olduğunu anlamakta. Gn. Başkan yardımcısı Sn. Oktay Öztürk’ün sözleri neydi öyle?!

 

Ülkücü ve milliyetçilerin kaderi iktidar olamamak mı, iktidar onarlın da hakkı değil mi?

 

Meral Hanım kıskançlığı mıdır, bir yerlerden bir umut mu aldığı belli olmayan Sn. Sinan OGAN’ın açıklamalarına da akıl ermiyor, “Ne demek İYİ Parti hükümsüzdür?” Hükmü olan kim ya da kimler?

 

İki kere gadre uğramış, istenmiyorsun diye kapı gösterilmiş Sn. OGAN, bir hesap gereği MHP’nin başına da geçebilir. Ama bu siyasetle ne toplayacak, nasıl toplayacak, ülkeyi ve milliyetçileri nasıl kucaklayacak?

 

O da ayrı bir sorun ve soru!

 

İktidarın destekçisi köşe yazarlarının, İYİ PARTİ ve Sn. Akşener hakkında akıl almaz abuk sabuk iftira kokan yazıları, asla ve asla İYİ PARTİYİ’de Sn. AKŞENER’i de küçültmüyor. Bilakis akıllarının almadığı şekilde büyütüyorlar. Tıpkı 2002' ler de AKP ve Sn. Erdoğan’ın durumu gibi.

 

Bütün Türkiye gördü ki, meyveli ağaç taşlanırmış. Onlar da ellerindeki olanakların gitmesinden, basının çöplüğüne atılmaktan korktukları için böyle yapmaktalar ve İYİ PARTİ’nin meyve vermesinden korkmaktalar.

 

Kimse merak etmesin:  akıllar buz tutsa da dünya dönüyor, kader er ya da geç tecelli edecek.

 

Esen kalınız.

 

Nazım PEKER

Bu haber 1313 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur