gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 37  
»Bugün 837  
»Toplam 15045029  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.22.248.208
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Havadan Görüntüleme Sistemlerini Tanıttılar

Havadan Görüntüleme Sistemlerini Tanıttılar

Tarih 01 Temmuz 2016, 04:26 Editör

Business Channel Türk Tv'de Sema Baysal'ın sunduğu İşkolik programının konuğu Muhammed İbrahim Arıkan ve Ayhan Kahvecioğlu'ydu. yayınlandı.

                 Havadan Görüntüleme Sistemlerini Tanıttılar

 

Business Channel Türk Tv’de Sema Baysal’ın sunduğu İşkolik programının konuğu Muhammed İbrahim Arıkan ve Ayhan Kahvecioğlu’ydu. yayınlandı.

 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Business Channel Türk Tv ekonomi kanalında yayınlanan Sema Baysal’ın sunduğu İşkolik programının çekimlerine katılan Muhammed İbrahim Arıkan ve Ayhan Kahvecioğlu’nun konuk olduğu program yayınlandı.

 

Hobi olarak başladıkları ve alanında uzmanlaştıkları Havadan Görüntüleme Sistemlerini tanıtan ikili programdaki söylemleri ile Anamur tanıtımına da katkı sağladı. Muhammed İbrahim Arıkan Sema Baysal’ın sorusu üzerine Anamur’u Muz’un başkenti, doğa, tarih, kültür ve deniz şehri olarak tanıtırken insanlarının çalışkanlığından bahsetti.

 

 

 

Gözde Fm sahibi Ayhan Reis ise konuşmasında Türkiye’nin en temiz denizinin Anamur’da bulunduğuna vurgu yaptı.

 

İkili yaptıkları otel, işyeri, düğün çekimleri, klip, film sahneleri, prodüksiyon, tanıtım ve havadan görüntüleme çalışmalarını anlattı. Hobi olarak başladıkları işte uzmanlaşan, birçok ulusal Tv’ye 4K kalitesinde görüntü sağlayan ve bölgede birçok klip çekimine teknik destek olan ikili yaptıkları işin detaylarını paylaştı.

 

 

 

Program sunucusu Sema Baysal’ın Türkiye’nin diğer illerinden gelecek taleplere cevap verebiliyor musunuz sorusuna ise Arıkan ve Kahvecioğlu bu güne dek Aydıncık, Mersin, Konya ve diğer illerde çeşitli çekim işlerini gerçekleştirdiklerini, birçok ünlünün klip çekiminde hava çekimleri ile yer aldıklarını ifade etti.

 

İkili daha önce Anamur’da çekim yapan Ulusal TV’lere Anamur’un havadan görüntülerini vererek ilçe tanıtımına katkı sağlamışlar Asena’nın da rol aldığı Anamur’da çekilen klipte Hava çekimleri gerçekleştirmişlerdi.

 

 

İŞTE VİDEONUN LİNKİ TIKLA İZLE;

 

http://www.gazeteanamur.com/video.asp?videoID=29

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi