gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 230  
»Bugün 3289  
»Toplam 15003086  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.226.94.217
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN TOLLU BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN TOLLU BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Tarih 26 Haziran 2016, 00:19 Editör

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Çeşmeli, Kargıpınarı, Tömük ve Arpaçbahşiş mahallelerinde bulunan hizmet alanlarında incelemelerde bulundu.

BAŞKAN TOLLU BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Çeşmeli, Kargıpınarı, Tömük ve Arpaçbahşiş mahallelerinde bulunan hizmet alanlarında incelemelerde bulundu. Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde gören Başkan Tollu, ferah ve yaşanabilir bir Erdemli için hizmetlerin süreceğini söyledi.

 

 

 

Belediyenin çalışmalarındaki verimliliği ölçmek için hizmetleri yakından takip eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye hizmetlerini yerinde denetledi. Hizmetlerin kaliteli olmasında denetimin önemine vurgu yapan Başkan Tollu, “söz verilen hizmetlerin biran önce hayata geçirilmesi için yoğun bir şekilde çalıyoruz. Bu kapsamda Arpaçbahşiş düğün salonu inşaatımız devam ediyor. Kaliteli ve nitelikli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bunun içinde sıkı bir şekilde çalışmaları takip ediyoruz” dedi.

 

 

 

Arpaçbahşiş kapalı pazar yeri, Tömük ve Kargıpınarı düğün salonu ve kapalı pazar yerlerinin ihale aşamasında olduğuna değinen Başkan Tollu, Çeşmeli’ye 3500 metrekare alana sahip büyük bir park yapılmakta olduğunu bildirdi. Çeşmeli düğün salonunun da ihale aşamasında olduğunu dile getiren Tollu, kısa zamanda ihalelerin yapılarak hızlı bir şekilde sonuca varılacağını söyledi.

 

 

 

Denetlediği yerlerde çalışma yapan belediye ekiplerine gösterdikleri yüksek performans için teşekkür eden Tollu, gördüğü eksiklikleri de birebir çalışanlarla paylaştı ve önlem alınmasını istedi. Erdemli’nin bugüne kadar hizmet almada sıkınıtlar yaşadığına vurgu yapan tollu, 2009-2014 arasında Erdemli merkezinde bu eksiklikleri giderdiklerini, 2014 yılında uygulamaya başlanan büyükşehir yasası ile birlikte mahalleye dönüşerek Erdemli Belediyesine bağlanan belde ve köylerde de bu durumun önüne geçmeye başladıklarını ifade etti. Köy ve beldelerin bugüne kadar alamadıkları hizmetleri kendi dönemlerinde almaya başladıklarının altını çizen Tollu, “bu anlamda bu yerlerin ne eksiği varsa sırasıyla yerine getireceğiz ve tüm her yeri hizmete doyuracağız. Tarihlerinin en iyi hizmetlerini alacaklar ve bizim dönemimiz yeni mahallelerimiz için bir milat olacaktır” dedi.

 

Belediyeden alınan bilgilere göre kaliteli ve hızlı hizmet için çalışmaların ve denetlemelerin sıkı şekilde devam edeceği öğrenildi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi