gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 13  
»Bugün 398  
»Toplam 15037257  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.149.250.1
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Tarsus Halk Eğitim Merkezi  Yıl Sonu Genel Sergisi Açıldı

Tarsus Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Genel Sergisi Açıldı

Tarih 02 Haziran 2016, 01:20 Editör

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün 2015-2016 eğitim yılı geleneksel yıl sonu genel sergisi açıldı.

Tarsus Halk Eğitim Merkezi  Yıl Sonu Genel Sergisi Açıldı

 

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün 2015-2016 eğitim yılı geleneksel yıl sonu genel sergisi açıldı.

 

Kültür Merkezi büyük salonda ve sergi salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, açılış öncesi kurslarla ilgili sunum, halk oyunları ve okulların gösterileri ve mini konserler ilgiyle izlendi.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gürsoy, Halk Eğitim Merkezleri'nin toplumun en önemli kalkınma araçları olduğunu belirterek, hayat boyu öğrenme programlarının hedefi doğrultusunda yaptıkları çalışmaları sergilemekten memnunluk duyduklarını söyledi.

 

 

 

Açtıkları kurslarla Tarsus’ta yaşayanlara bilgi, beceri ve meslek kazandırdıklarını belirten Mehmet Gürsoy, “Bu bağlamda 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde Tarsus genelinde 170 farklı alanda bin 026 kurs açtık. 20 bin 332 kursiyerimizi sertifika sahibi yaptık. Bunun yanında açık lisemizde 7 bin 300 öğrenci, açık ortaokulumuzda ise bin 600 öğrenci eğitim görmektedir.” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ise konuşmasında, Halk Eğitim merkezleri’nin en iyiyi, en doğruyu, en güzeli her zaman, her yerde herkese sunduğunu belirterek, “Hayatın her alanında insanların yaşamını kolaylaştıran Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Kaymakam Bekir Atmaca ise, 7’den 70’e her grubundan vatandaşa eğitim veren Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü’nün spor, sanat ve el becerileri kursları ile aile bütçelerine de katkı sunduğunu söyledi.

 

 

Kaymakam Atmaca, “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz her zaman, her yerde, her zaman herkes için eğitim sloganıyla kurslarını sürdürmektedir. Bu yıl 20 bin kişiyi setfika sahibi yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü ve tüm çalışanlarını kutluyor, kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Halk Eğitim merkezi ve çeşitli okulların folklor ve dans gösterileriyle renklenen etkinliğe Kaymakam Bekir Atmaca’nın yanı sıra Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak, Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, çeşitli kurum müdürleri, meslek odası başkanları, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler  katıldı. Kaymakam Atmaca ve eşi ile beraberindeki heyet serginin açılışını yaparak,  sergiyi gezdiler.

 

Haber: Yakup BONCUK-Tarsus

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi