gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 19  
»Bugün 1148  
»Toplam 15045340  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.12.161.77
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ OKULLARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

ERDEMLİ BELEDİYESİ OKULLARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Tarih 03 Ekim 2015, 11:34 Editör

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "hizmet talebi olan her okulun ihtiyacını en kısa sürede gideriyoruz." dedi.

 
 
 

Erdemli Belediyesi ilçede bulunan okulların hizmet ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Tömük Hacı Recep Yaşa Ortaokulunun boyama ve tadilat işlerini tamamladı.

 

 

Eğitime her zaman ilk sırada öncelik verdiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “hizmet talebi olan her okulun ihtiyacını en kısa sürede gideriyoruz. Okullara boya- badana, bahçe düzenlemesi ve oyun grubu hizmetleri sunuyoruz. Eğitim kurumlarına hizmette öncelik tanıyoruz” dedi.

 

 

Erdemli Tömük Hacı Recep Yaşa Ortaokulunun tadilat ve boyama işlerini yapan Belediye ekiplerinin, okul ayrımı yapmadan gelen talepler doğrultusunda bu hizmetleri gerçekleştirdikleri bildirildi. Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Tollu, hizmetlerin tüm öğretmenlerden, öğrencilerden ve velilerden takdir gördüğünü söyledi. Yeni nesillerin kaliteli olarak yetişebilmesi için eğitimin her zaman için desteklenmesi ve geliştirilmesi gerektiğini kaydeden Tollu, eğitim ortamının kaliteli ve ferah olması için belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ve bundan sonrası için de yapmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

Boya badana dışında tüm okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Tollu, “belediye olarak eğitim hizmetlerine öncelik veriyoruz, teknik hizmetlerin yanı sıra; sınava hazırlanan öğrencilere her sene ücretsiz sınav kitapları, küçük çocuklara okuma ve boyama kitapları dağıtıyoruz, sınav zamanlarında ailelere ve öğrencilere yönelik etkinlikler yapıyoruz” dedi. Öğrencilerin kaliteli eğitim alabilmeleri adına her türlü etkinliği yerine getirdiklerini belirten Tollu, bundan sonrası için de bu hizmetleri katlayarak yapacaklarının altını çizdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EĞİTİM-BİLİM-TEKNOLOJİ

İYİ PARTİ ANDIMIZIN OKUTULMASI İÇİN PROTESTO EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İYİ PARTİ ANDIMIZIN OKUTULMASI İÇİN PROTESTO EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ Mersin İYİ Parti İl Başkanlığınca Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Protesto Eylemi Yapıldı.

Mürsel Ferhat Sağlam'dan Girişimcilere Markalaşmanın Kitabı

Mürsel Ferhat Sağlam'dan Girişimcilere Markalaşmanın Kitabı Nisan 2017'de raflardaki yerini alan Mürsel Ferhat Sağlam'ın son kitabı Stratejik Marka Yönetimi, markalaşm...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi