gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 30  
»Bugün 252  
»Toplam 15044444  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.22.119.251
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamurlu Şair Barış Erdoğan Öğretmenlerle Buluştu

Anamurlu Şair Barış Erdoğan Öğretmenlerle Buluştu

Tarih 28 Haziran 2015, 12:51 Editör

Yaptığı sosyal faaliyetleri ile de sık sık gündeme gelen Anamur Akdeniz İlkokulu öğretmenleri Anamurlu şair Barış Erdoğan'la buluştu.

Anamurlu Şair Barış Erdoğan Öğretmenlerle Buluştu

Sadece yaptığı başarılı eğitimle değil,yaptığı  sosyal faaliyetleri ile de sık sık gündeme gelen Anamur Akdeniz İlkokulu öğretmenleri Anamurlu şair Barış Erdoğan’la buluştu.

 

Öğretmenlerin yaz dönemi seminer çalışmaları kapsamında gerçekleşen söyleşiye okulun kadrosunda bulunan ve seminer için il dışından gelen 54 öğretmen katıldı. Okul Müdürü Kazım Kılınç söyleşinin açılışında yaptığı konuşmada:”Barış Erdoğan Hoca’m Anamur Lisesi’nde Edebiyat derslerime girmiştir.Burada bulunan bazı arkadaşlarımın da öğretmeninidir.Benim hayatımda iz bırakan öğretmenlerdendir.Bu gün okumayı,yazmayı seviyorsam bunda Barış Hocamın katkısı çok fazladır.Biz okul olarak başarının temel şartının “çok okumaktan” geçtiğini biliyor,öğrencilerimize okumayı sevdirmek için yoğun çaba harcıyoruz.Maalesef ülkemizin kitap okuma karnesi çok kötüdür.Gelişmiş ülkelerde yıllık kişi başına okunan kitap sayısı 20’lerde olduğu halde bizim ülkemizde 100 kişi yılda 7 kitap okuyor.Bu tabloyu olumluya dönüştürmek için biz öğretmenlere çok iş düşüyor. Öğrencilerimize okumayı sevdirmek için yaptığı projeler ve çalışmalar   için değerli öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.Barış Hoca’mıza da bizi kırmayıp oklumuza geldiği için teşekkür ederim” dedi.

 

Barış Erdoğan da öğretmenlerle yaptığı sohbette çocuklara kitap okumayı sevdirmek için neler yapmak gerektiğini örneklerle anlattı. Söyleşiye katılan öğretmenlerden bazıları Barış Erdoğan’la Anamur Lisesi’nde yaşadıkları anıları paylaştılar. Hayli neşeli ortamda geçen söyleşi kitap imza töreniyle sona erdi.

 

Anamurlu Şair Barış Erdoğan Kimdir?

Anamur Lisesi’nde (1979) de bir dönem çalışan Şair Barış Erdoğan;okumayı,yazmayı ve şiiri öğrencilerine her zaman sevdirmiştir.

Barış Erdoğan’ın Kuş Kıyamet (2011), Şiir Cin/ayetleri (2012) Simurgname (2013) ve Cemal Süreya Şiir Ödülünü kazandıran Zeymuran (2014)adlı dört şiir kitabı bulunuyor.

Erdoğan “Zeymuran” adlı şiir kitabıyla “Cemal Süreya Şiir Ödülü“nü  almaya hak kazanmıştır.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EĞİTİM-BİLİM-TEKNOLOJİ

İYİ PARTİ ANDIMIZIN OKUTULMASI İÇİN PROTESTO EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İYİ PARTİ ANDIMIZIN OKUTULMASI İÇİN PROTESTO EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ Mersin İYİ Parti İl Başkanlığınca Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Protesto Eylemi Yapıldı.

Mürsel Ferhat Sağlam'dan Girişimcilere Markalaşmanın Kitabı

Mürsel Ferhat Sağlam'dan Girişimcilere Markalaşmanın Kitabı Nisan 2017'de raflardaki yerini alan Mürsel Ferhat Sağlam'ın son kitabı Stratejik Marka Yönetimi, markalaşm...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi