gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 82  
»Bugün 578  
»Toplam 15035821  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.244.201
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ ŞEHİR TİYATROSU KURULDU

ERDEMLİ ŞEHİR TİYATROSU KURULDU

Tarih 16 Haziran 2015, 12:40 Editör

Erdemli Belediyesi bir ilke daha imza atarak şehir tiyatrosunu kurdu.

               

         ERDEMLİ ŞEHİR TİYATROSU KURULDU

 

Erdemli Belediyesi bir ilke daha imza atarak şehir tiyatrosunu kurdu.

 

Erdemli Belediyesi ilçede kültürel etkinlikleri arttırma projesini adım adım uyguluyor. Bu alandaki ilk adımlarının Kültür Merkezi inşaatıyla gerçekleştiğini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “artık sona yaklaşan binamızda belediyemize ait bir tiyatro grubu oluşturmak için çalışmalarımız başlamıştır” dedi.

 

 

 

Erdemli Belediyesi Erdemli’nin ilk şehir tiyatrosunu kurmak için kolları sıvadı. Konuyla ilgili olarak tiyatro kursu açıldı. Belediyece açılan bu tiyatro kursunun Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosunun ilk ayak sesleri olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam ettiklerini söyledi. Kursa kayıt yaptıran vatandaşları, kültüre ve sanata verdikleri önemden ötürü tebrik eden Tollu, belediye konferans salonunda gerçekleştirilen tanışma toplantısında sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

 

“Kültür Merkezi Projemizde planlarımızın, herkesin kendisinden bir şeyler bulduğu, her zaman için aktif olarak kullanabilen, içinde sinema salonları, tiyatro salonları bulunan bir merkez olarak yapıldığını daha önceden ifade etmiştik. Şimdi belediyemizin kendi tiyatro grubunun oluşturabilmesi adına çalışmalar hızlandırıldı. Bu tiyatro kursu da bu planın bir parçasıdır. Şehrimizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesinin arttırılması adına projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Çünkü biz ilklerin belediyesiyiz ve Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz.”

 

 

Başkan Tollu’dan sonra söz alan tiyatro eğitmeni Deniz Sandalcı, amaçlarının Türkiye çapında festivallere katılacak, Erdemli’yi temsil edecek dolayısıyla şehrin turizm anlamında da tanıtımına katkı sağlayacak bir tiyatro grubu oluşturmak olduğunu söyledi. Erdemli denilince kültür ve sanattan bahsedilen bir şehir hayal ettiklerini söyleyen Sandalcı, “bunun için azimle, yılmadan çalışacağız ve bunu başaracağız” dedi.

 

 

 

Yetkililerden alınan bilgilere göre tiyatro kursunun ilk etapta Erdemli Belediyesi Hizmet Binası içerisinde verilmeye başlanacağı, Kültür Merkezinin tamamlanmasıyla kursun orada devam edeceği bildirildi.

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi