gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 9  
»Bugün 287  
»Toplam 15035530  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.212.145
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE BELEDİYE VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

ERDEMLİ'DE BELEDİYE VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

Tarih 14 Nisan 2015, 23:59 Editör

Erdemli Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, belediyeye ait bir midibüs Mobil Hizmet Aracı olarak kullanılmaya başladı.

ERDEMLİ’DE BELEDİYE VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

 

Erdemli Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, belediyeye ait bir midibüs Mobil Hizmet Aracı olarak kullanılmaya başladı. Belediye olarak hayatı kolaylaştıracak yeniliklere büyük önem verdiklerini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mobil hizmet aracının vatandaşlar için birçok kolaylığı sağlayacağını söyledi.

 

 

 

Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre, şu an bayan vatandaşları kanser taramasından geçmeleri için Mezitli Toplum Sağlığı Merkezine götürmek için kullanılan aracın, ileriki dönemlerde mobil ödeme ve danışma amaçlı birçok alanda kullanılacağı bildirildi. Belediye olarak ödeme hizmetlerini de artık vatandaşın ayağına götürdüklerini vurgulayan Başkan Tollu, “vatandaşa kolaylık sağlayacak her türlü yeniliği Erdemli’ye getiriyoruz. Yeni Büyükşehir yasasıyla hizmet alanımız genişledi. Vatandaşlarımızın çoğu belediyeye gelecek zaman ve imkâna sahip değil. Bundan dolayı biz de belediye olarak vatandaşımızın ayağına gidelim dedik ve bu amaçla mobil hizmet aracını hizmete başlattık. Erdemlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

 

BELEDİYEMİZİN UFKU GENİŞ

 

Şimdilik, bir araçla başlanılan “Mobil Hizmet Aracı” hizmetinin, ihtiyaca göre araç sayısının arttırılarak sürdürüleceği bildirilirken, belediye başkanı Tollu, amaçlarının vatandaş odaklı hizmet olduğunu kaydetti. Nerede insan orada hizmet anlayışına göre çalışmalarını sürdürdükleri dile getirdi.

 

 

 

Tollu, Erdemli Belediyesinin ufkunun geniş olduğunu vurguladı ve bundan sonrası için de bu tür hizmetlerin halka ulaşacağının altını çizdi.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EĞİTİM-BİLİM-TEKNOLOJİ

İYİ PARTİ ANDIMIZIN OKUTULMASI İÇİN PROTESTO EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İYİ PARTİ ANDIMIZIN OKUTULMASI İÇİN PROTESTO EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ Mersin İYİ Parti İl Başkanlığınca Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Protesto Eylemi Yapıldı.

Mürsel Ferhat Sağlam'dan Girişimcilere Markalaşmanın Kitabı

Mürsel Ferhat Sağlam'dan Girişimcilere Markalaşmanın Kitabı Nisan 2017'de raflardaki yerini alan Mürsel Ferhat Sağlam'ın son kitabı Stratejik Marka Yönetimi, markalaşm...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi