gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 36  
»Bugün 1127  
»Toplam 15045319  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.188.61.223
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ KIZKALESİNDE ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

ERDEMLİ BELEDİYESİ KIZKALESİNDE ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

Tarih 07 Nisan 2015, 00:07 Editör

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye müdürleri ve bazı meclis üyelerinin de katılımıyla Kızkalesi'nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ KIZKALESİNDE ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye müdürleri ve bazı meclis üyelerinin de katılımıyla Kızkalesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Daha önce düzenledikleri istişare toplantılarında Turizm İşletmecileri ile görüş alış verişinde bulunduklarını hatırlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şimdi de esnaf ve vatandaşların teklif ve görüşlerini almaya geldiklerini söyledi.

 

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, turizm sezonu açılmadan önce Kızkalesi’nin sorunları ile ilgili olarak Kızkalesi’ni ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla buluşan Tollu, halkın sorun ve taleplerini dinledi. Amaçlarının turizmde kalite olarak Kızkalesi’ni markalaştırmak olduğunu ifade eden Tollu, bunun için önemli bir takım faaliyetler içerisinde bulunacaklarını vurguladı. Kızkalesi’nin kamuoyuna daha iyi tanıtılabilmesi adına, çeşitli festivaller düzenleyeceklerini dile getiren Başkan Tollu, böylelikle turizm gelirlerini arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

 

 

KIZKALESİ YEREL MEDYA ÖDÜLLERİ İLK DEFA YAPILACAK

 

Daha önce Kızkalesi’ni ulusal ve uluslararası alanda daha iyi tanıtabilmek için Turizm İşletmecileriyle bir istişare toplantısı düzenlediklerini hatırlatan Tollu, “şimdi Kızkalesi’nin gerçek sahibi olan siz değerli vatandaşlarımızın görüşlerini almaya geldik. Kızkalesi’ni en iyi şekilde tanıtabilmek adına ilerleyen zamanlarda çeşitli festivaller düzenleyeceğiz. Tüm sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızla el ele vererek ulusal ve uluslararası alanda Kızkalesi’ni en iyi şekilde tanıtacağız. Bunun için bir adım attık ve önümüzdeki günlerde Erdemli Belediyesi olarak “Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri” adlı bir program icra edeceğiz. Siz de biliyorsunuz ki tanıtımın yolu medyadan geçmektedir. Bundan dolayı bölgemizde bulunan tüm medya mensuplarını Kızkalesi’nde toplayarak bu işe başlıyoruz. Daha sonra Kızkalesi konulu fotoğraf yarışmaları düzenleyeceğiz. Film festivali düzenleyeceğiz.

 

 

Bölgemizde turizmden söz edilince, ilk akla gelen yer Kızkalesi oluncaya kadar çalışmalarımız devam edecek. Kızkalesi, belli bir potansiyele sahip, inşallah sizlerin desteğiyle bu potansiyeli de kullanarak Kızkalesi’ni turizmde daha yukarılara çıkarmaya gayret edeceğiz. Sizler Kızkalesi’nin gerçek sahiplerisiniz. Buralardaki ihtiyaçları bizden daha iyi biliyorsunuz. Sizin birikimlerinizden de faydalanarak Kızkalesi’ni arzulanan düzeye çıkaracağız. Biliyorsunuz ki ihtiyaçlar sınırsızdır; ancak kaynaklar ve imkânlar sınırlıdır. Sınırlı imkânlarla sınırsız ihtiyaçları nasıl karşılarız bunun istişaresini yapıyoruz. Bu kapsamda Kızkalesi’nin sezon başlamadan tüm ihtiyaçlarını gidereceğiz. Biz hizmet ederken siyasi münazaralardan uzak kalmaya çalışarak ayrım yapmadan her yere hizmet götürüyoruz. Allah, zatının karşısında mesul, halk arasında mahcup duruma düşürmesin” dedi.

 

 

  

KIZKALESİ BEYAZA BOYANIYOR

 

Başkan Tollu’dan sonra söz alan Kızkalesi muhtarı Murat Kale, Kızkalesi’ne göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanına teşekkür ederek acil ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Muhtarın ve vatandaşların taleplerini bizzat not alan Başkan Tollu, sezon başlamadan bütün sorunların çözüme kavuşturulacağı müjdesini verdi.

 

 

Yapılan görüşmelerde Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kızkalesi’nin beyaza boyanması ile ilgili olarak bir çalışma başlattıklarını, bunun için Kızkalesi halkı ile birlikte el ele vererek Kızkalesi’nde bulunan binaları beyaza boyayacaklarını vurguladı.

 
        Toplantı Belediye müdürlerinin Kızkalesi’nde yapılacak olan temizlik, altyapı, otopark, tarihi ve turistik mekânların temizliği, ışıklandırma ve diğer uygulamalar hakkında bilgi vermeleriyle sona erdi.
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi