gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 27  
»Bugün 1633  
»Toplam 15064072  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.17.75.227
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ TURİZMCİLERLE İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

ERDEMLİ BELEDİYESİ TURİZMCİLERLE İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Tarih 13 Ocak 2015, 21:08 Editör

TOLLU: Turizm işletmecilerinin görüşlerinin alınarak ortak akılla hareket edilmesinin daha faydalı olduğuna inandıklarını söyledi.

ERDEMLİ BELEDİYESİ TURİZMCİLERLE İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

 

Erdemli Belediyesi şehri turizm cazibesi haline getirmek için her kesimle istişare toplantılarına devam ediyor. Belediye toplantı salonunda gerçekleşen ve karşılıklı görüş alışverişi şeklinde süren toplantıda söz alan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu toplantıları düzenleyerek “Erdemliyi turizmle anılır bir şehir konumuna getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Bu konuda atılacak adımlarda turizm işletmecilerinin görüşlerinin alınarak ortak akılla hareket edilmesinin daha faydalı olduğuna inandıklarını söyledi.

 

 

 

Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen turizmcilerle istişare toplantısında turizmcilerin tecrübesinden faydalanmak amaçlanıyor. Erdemli için birçok hizmet planladıklarını ancak Büyükşehir yasasının ellerini kollarını bağladığına değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “yasanın müsaade ettiği ölçüde ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Bu tür toplantıların çok faydalı olacağına inandıklarını kaydeden Tollu, turizm konusunda atılacak adımlarda turizm işletmecilerinin görüşlerinin alınarak ortak akılla hareket edilmesinin amaçlandığını söyledi. Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Erdemli’miz Kızkalesi başta olmak üzere turizme çok elverişli bir yer, yüksek bir potansiyele sahip, inşallah sizlerin desteğiyle bu potansiyeli de kullanarak Erdemli’yi turizmde daha yukarılara çıkarmaya gayret edeceğiz. Sizler bu işin içindesiniz, bu konuyu bizden daha iyi biliyorsunuz sizin birikimlerinizden faydalanarak ilçemize gelen turist yapısını daha nitelikli hale getirip burada yaşayan insanlarımıza da daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sağlayacağız.”

 

 

 

Daha sonra söz alan işletmeciler Başkan Tollu’ya konuyla ilgili görüşlerini beyan ederek, çeşitli sorunlarıyla ilgili beklentilerini sundular.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi