gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 186  
»Bugün 2664  
»Toplam 15002461  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.90.255.22
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Belediyesi Fen İşlerinden Parke Atağı

Anamur Belediyesi Fen İşlerinden Parke Atağı

Tarih 13 A?ustos 2014, 23:42 Editör

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

    Anamur Belediyesi Fen İşlerinden Parke Atağı

 

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

 

 

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü Alataş ve Karadere Mahallelerinde yapımı devam eden parke yol çalışmalarını Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Fen İşleri’nden Sorumlu Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Sarıca yerinde inceledi. Parke yol yapımı hakkında Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Sarıca ve teknik personelden detaylı bilgi alan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, işçilerle sohbet etti.

 

 

Bölgede yaşayan vatandaşlar çalışmanın yürütüldüğü alanlarda inceleme yapan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye mahallelerine getirilen hizmet dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Mehmet Türe’ye sevgilerini ifade eden vatandaşlara Başkan Mehmet Türe de kayıtsız kalmayarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Alataş ve Karadere Mahallelerindeki incelemenin ardından Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri’ne giden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Başkan Yardımcısı Hasan Ali Sarıca, Sosyal tesislerin çevre düzenlemesini inceleyerek Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yapımını sürdürdüğü parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi. Burada konuşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, yaklaşan Anamur Belediyesi 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali öncesi festival alanı olarak kullanılacak olan Belediye Sosyal Tesislerinin çevre düzenlemesinin biran önce bitirileceğini ve festivalin Anamur’un geleceğine armağan edilen bu nezih ortamda gerçekleştirileceğini belirtti.

 

 

Sosyal Tesis incelemelerinin ardından Peyzaj Mimarı Tuğba Doğan’ı da ziyaret eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur’da yürütülen peyzaj düzenlemeleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

 

 

Başkan Mehmet Türe, yaklaşık iki ay önce kendisinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile görüştüğünü ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Anamur’a iki kamyon mevsimlik çiçek gönderdiğini, bu çiçeklerin Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Anamur’un cadde ve sokaklarına dikildiğini, aynı zamanda Anamur Belediyesi’ne ait serada da çiçek üretiminin sürdüğünü dile getirdi.

 
        
         
       
       
 
       
 
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi