gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 42  
»Bugün 666  
»Toplam 15041636  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.133.79.70
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ KURUMSALLAŞIYOR

ERDEMLİ BELEDİYESİ KURUMSALLAŞIYOR

Tarih 12 A?ustos 2014, 22:43 Editör

Erdemli Belediyesi kurumsal belediyecilik anlayışı için çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

          ERDEMLİ BELEDİYESİ KURUMSALLAŞIYOR

 

Erdemli Belediyesi kurumsal belediyecilik anlayışı için çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. Bu konuda Erdemli Belediyesi stratejik plan çalışmalarının başladığı ifade edildi. Erdemli Belediyesinin daha kurumsal bir yapıda Erdemli’nin bilimsel ve kurumsal bir şekilde bir Erdemli yönetimi sunacağını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, stratejik planın yapılmasında belediye yöneticilerinin yanısıra muhtarlar STK temsilcileri, üniversite gibi birçok belediye dışı kurum ve kuruluşun da görüşlerinin alındığını vurguladı.

 

 

Erdemli Belediyesinde stratejik planla ilgili eğitimler verilmeye başlandığı belirtildi. Eğitimlere Belediye yöneticileri ile birlikte belediye dışından birçok kurum ve kişilerin de katıldığı kaydedildi. Erdemli Belediyesinin daha kurumsal bir yapıya kavuşturulması için bu çalışmaların yapıldığının altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada Erdemli’nin önümüzdeki 5 yılını kapsayacak stratejik plan çalışmalarının bu eğitimlerle sürdüğünü dile getirdi. Bu planın Erdemli’nin ve belediyenin geleceği için son derece önemli olduğunu ifade eden Tollu, belediye olarak doğru ve bilimse bir plan için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.

 

ERDEMLİ’NİN GELECEĞİ PLANLANIYOR

 

Erdemli Belediyesi stratejik planını ile belediye hizmetlerinin 5 yıl boyunca planlandığını ifade eden Tollu, “artık belediyecilik el yordamı ile yapılmayacak. Her türlü hizmet planlaması bu program ile gerçekleşecektir. Hangi yıl, hangi bölgede hangi hizmetleri neden, nasıl ve hangi maliyetle yapacağımızı planlıyoruz. Dolayısı ile plan ne kadar iyi yazılırsa, Erdemli’nin geleceği de o kadar iyi planlanmış olacaktır” dedi.

 

ERDEMLİ’DE İLK DEFA YAPILIYOR

 

Erdemli Belediyesi olarak Erdemli tarihinde ilk defa böyle bir çalışma yapıldığına dikkat çeken Başkan Tollu, stratejik planla ilgili bilgiler vermeye devam etti. Bu planın Erdemli’nin önümüzdeki 5 yılını içerdiğini yineleyen Tollu, bundan sonrası için de yeni yıllara yönelik en az 5’er yıllık planların yapılmaya devam edeceğini duyurdu. Bu şekilde daha planlı, daha programlı ve daha tasarruflu bir hizmet yapısının olacağına dikkat çeken Tollu, kurumsal bir yapıya sahip olmanın en önemli adımın stratejik plan olacağını söyledi.

 

 

Erdemli Belediyesi stratejik planının başka stratejik planlardan farklı olacağını ifade eden Tollu, “başka planlardan esinlenmiyoruz. Elbette ekiplerimiz inceleme ve gözlemlerini yapıyorlar fakat biz kendi planımızı kendimiz yazıyoruz. Bununla ilgili olarak eğitimler alıyoruz. Sadece belediye yöneticilerinin de, belediye çalışanlarının, muhtarlarının, sivil toplum kuruluşlarının, üniversitenin yani toplumun birçok kesiminin görüşlerini de dikkate alıyor, kaydediyoruz. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarımız Erdemli ile ilgili her şeyi araştıracak, inceleyecek ve kayıt altına alacaklar. Tüm bu veriler Erdemli Belediyesinin stratejik planını oluşturacaktır” diyerek açıklamasına son verdi.  

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi