gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 19  
»Bugün 785  
»Toplam 15044977  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 13.58.121.131
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ÜNİVERTELERİ TANIDI

ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ÜNİVERTELERİ TANIDI

Tarih 11 May?s 2013, 00:01 Editör

Anamur Anadolu Öğretmen Lisesi Geleneksel Hale Getirdiği Ülkemizin Seçkin Üniversitelerini Öğrencilerine Tanıtmak Amacıyla Yaptığı Üniversite Tanıtım Gezilerini Sonlandırdı.

ŞEHİT İBRAHİM ARMUT ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİNDEN ÜNİVERSİTELERE TANITIM ÇIKARTMASI

 

Şehit İbrahim Armut Anadolu Öğretmen Lisesi Geleneksel Hale Getirdiği Ülkemizin Seçkin Üniversitelerini Öğrencilerine Tanıtmak Amacıyla Yaptığı Üniversite Tanıtım Gezilerini Sonlandırdı.

 

 

Coğrafya Öğretmeni Yusuf DURĞUT’ UN Planlamasını Yaptığı Gezide Özellikle 11. Sınıf Öğrencilerine Ankara İlindeki; Hacettepe Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ), Bilkent Üniversitesi, TOBB ETÜ (Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Teknoloji) Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Ve Osmangazi Üniversitelerinin yerinde tanıtımları yapıldı.

 

 

Üniversitelerle önceden kurulan bağlantılar sonucu Üniversite görevlileri Öğretmen ve Öğrencileri hoş karşılayarak Üniversitelerini çeşitli etkinliklerle tanıtımlarını gerçekleştirdiler.

 

 

Öğrenciler bu tanıtımlar sırasında akıllarında kalan soruları birebir yetkililere sorarak bilgi alışverişinde bulundular.   Yapılan değerlendirmelerde öğrencilerin bu gezilerden memnun oldukları ileriye dönük üniversite planlamalarında katkısı olacağını ve bölüm seçmede etkili olacağını ifade ettiler.

 

 

Öğrenciler gezilen üniversitelerin sosyal ve kültürel etkinlikleri hakkında da bilgi alarak gelecek yıl yapacakları tercihler sırasında üniversitelerin bu yönlerinide dikkate alacaklarını ifade ettiler.

 

Coğrafya Öğretmeni Yusuf DURĞUT; “Yapılan Üniversite Tanıtım Gezisinin son derece faydalı olduğunu, özellikle öğrencilerin YGS ve LYS’ye şimdiden hazırlanmalarında faydası olacağını,  gezi sırasında oluşan hedeflere ulaşmak için bu yaz tatilini boş geçirmeyerek geçmiş yılların genel tekrarını yapacaklarına inandığını, böylelikle 12.sınıfa başladıklarında kafalarında bir üniversite ve bölüm olacağı için başarıya adım adım yaklaşılacağı inancını taşımaktayız” dedi.

 

           
           
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi