gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 20  
»Bugün 1721  
»Toplam 15064160  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.191.44.23
» Bu sitemizi ziyaretiniz
TARIM SEKTÖRÜNÜN GÖRKEMLİ BULUŞMASI

TARIM SEKTÖRÜNÜN GÖRKEMLİ BULUŞMASI

Tarih 04 Mart 2012, 00:16 Editör

Tarımın Başkenti Konya Onuncu Tarım Fuarına ev sahipliğine hazırlanıyor.

 Tarımın Başkenti Konya Onuncu Tarım Fuarına  ev sahipliğine hazırlanıyor.

 

TÜYAP, ülkemizin  Tarım Başkenti Konya’da bu yıl 10. Kez Uluslar arası unvan ile  gerçekleştirilecek.

 

KONYA TARIM 2012 Konya 10.  Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği işbirliği ve T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Konya Tarım İl Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği ve Konya Bölge Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in değerli destekleri alınarak 14- 18 Mart 2012 tarihleri arasında KTO - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.   

 

          TÜYAP, ülkemizin  “Tarım Başkenti” Konya’da bu yıl 10. Kez Uluslar arası unvan ile  gerçekleştireceği Tarım Fuarı ile sektörün devlerine ve profesyonel ziyaretçilere 14 - 18 Mart 2012 tarihleri arasında Konya’da ev sahipliği yapacaktır.  

 

2011 yılında 27 ülkeden 474 Firma ve Firma temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilerek, yurtiçinden ülkemizin dört bir yanından 70 farklı ilden yurtdışından ise başta Ortadoğu, Kafkaslar ve balkanlar olmak üzere 27 farklı ülkeden gelen toplam 178.261 ziyaretçiyi Konya’da buluşturmayı başaran ve Türk Tarım sektörünün en önemli ve en etkin buluşma noktası haline gelen Fuar, 2012 yılında da önceki yıllarda büyük başarılarla gerçekleştirilen ve ülke genelinde büyük ses getiren fuarlardan aldığı güç ile sektör temsilcilerini ve profesyonel ziyaretçileri Konya’da Tüyap Çatısı altında buluşturacaktır.2011 yılında mevcut kapalı alana sığmayarak 6 mebran salon ilavesi ile açılan “Türk Tarım Sektörünün Gururu” Konya Tarım Fuarı 2012 yılında geçtiğimiz yıla oranla % 40 büyüyerek mevcut kapalı alana 10 Mebran salon ilavesi ile açılacaktır.

 

Tarım sektörünün marka fuarlarını gerçekleştiren Tüyap, her yıl olduğu gibi 2011 yılında da Konya Tarım Fuarı’nın ardından Diyarbakır, Adana, Bursa ve İstanbul’da gerçekleştireceği Tüyap Tarım Fuarları ile sektörün görkemli buluşmalarına ev sahipliği yapmaya devam edecektir.

 

KONYA TARIM FUARI:

 

14-15-16-17 Mart 2012 tarihleri arasında 09.30 - 18.00,

18 Mart 2012 günü ise 09:30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

 

TÜYAP KONYA FUARCILIK A.Ş

 

TÜRK TARIM SEKTÖRÜNÜN GURURU, ÜLKENİN BEKLENEN BULUŞMASI  KONYA TARIM FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…

 

TÜYAP, ülkemizin  “Tarım Başkenti” Konya’da bu yıl 10. Kez gerçekleştireceği KONYA TARIM 2012 10.Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile sektörün devlerine ve profesyonel ziyaretçilere 14 - 18 Mart 2012 tarihleri arasında KTO - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde ev sahipliği yapacaktır.  

      

 

2011 yılında 27 ülkeden 474 Firma ve Firma temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilerek, yurtiçinden ülkemizin dört bir yanından 70 farklı ilden yurtdışından ise başta Ortadoğu, Kafkaslar ve balkanlar olmak üzere 27 farklı ülkeden gelen toplam 178.261 ziyaretçiyi Konya’da buluşturmayı başaran ve Türk Tarım sektörünün en önemli ve en etkin buluşma noktası haline gelen Fuar, 2012 yılında da önceki yıllarda büyük başarılarla gerçekleştirilen ve ülke genelinde büyük ses getiren fuarlardan aldığı güç ile sektör temsilcilerini ve profesyonel ziyaretçileri Konya’da Tüyap Çatısı altında buluşturacaktır. 2011 yılında mevcut kapalı alana sığmayarak 6 mebran salon ilavesi ile açılan “Türk Tarım Sektörünün Gururu” Konya Tarım Fuarı 2012 yılında geçtiğimiz yıla oranla % 40 büyüyerek mevcut kapalı alana 10 Mebran salon ilavesi ile açılacaktır.

 

Tüyap tarafından yapılan açıklamada: “Ülkenin beklenen buluşması Konya Tarım Fuarı’nda sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyacağız.” denildi.

 

Daha detaylı bilgi için:

http://www.konyatarimfuari.com/ 

Kaynak: www.anamursedir.com

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi