gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 1700  
»Toplam 15043888  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.115.195
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Belediyesi Şirket Personelleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Anamur Belediyesi Şirket Personelleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Tarih 23 Haziran 2016, 22:12 Editör

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı yemekte Anamur Belediyesi Din Görevlisi Yalçın Şahin tarafından İlahiler söylendi.

Anamur Belediyesi Şirket Personelleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Belediye Taşeron İşçileri ile ailelerinin bir araya geldiği iftar yemeği bu yıl da 22.06.2016 Çarşamba günü Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. İftar Yemeği’ne Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Eşi, MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut ve Ailesi, MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Hatice Turgay ve Eşi, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Birim Sorumluları, Büyükşehir, Meski ve Anamur Belediyesi Personelleri ve Aileleri katıldı.

 

www.gazeteanamur.com 

 

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı yemekte Anamur Belediyesi Din Görevlisi Yalçın Şahin tarafından İlahiler söylendi. İftar Ezanı’nın ardından yaklaşık 800 personel ve ailesi birlikte iftar açtı. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe mesai arkadaşlarına ve ailelerine yemeğe katılımları için teşekkür etti. Başkan Türe 7 yılı aşkın bir süredir Anamur’a hizmet ettiklerini ve bu süreçte kendilerine yol arkadaşlığı yapan çalışanlarından kendisinin razı olduğunu ifade etti. 

 

 

Başkan Mehmet Türe konuşmasında kendi ekibi olarak gördüğü taşeron çalışanlara; en büyük Ülkücülüğün bulunduğu konumda en iyi hizmeti vermek olduğunu belirtti. Vatan’a ve Millet’e en iyi hizmetin işini en iyi şekilde yaparak gerçekleşeceğini, ifade eden Başkan Türe başarılı çalışmalar dolayısıyla personelini ve onların destekçisi olan ailelerini tebrik etti.

 

 

 

Programda MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut da bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Bulut böyle bir günde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Program sonunda 2009 yılında Taşeron çalışanlar tarafından kendi aralarında başlatılan ve MHP Anamur İlçe Teşkilatına arsa alınarak bina kazandırmayı hedefleyen bir maaş katkısı kampanyasına destek veren personellere Başkan Türe ve Başkan Erdal Bulut tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

   
          

             

         

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi