gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 81  
»Bugün 162  
»Toplam 15046498  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.222.120.133
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN ANAMUR ÇIKARMASI

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN ANAMUR ÇIKARMASI

Tarih 23 Mart 2023, 00:48 Editör

İYİ Parti Milletvekilliği Aday adayları Anamur İlçe Teşkilatına adeta çıkarma yaptı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN ANAMUR ÇIKARMASI

 

            İYİ Parti Milletvekilliği Aday adayları Anamur İlçe Teşkilatına adeta çıkarma yaptı.

            

            İyi Parti Anamur İlçe Teşkilatı Milletvekili aday adaylarının ziyaretlerine ev sahipliği yaptı.

            

            İYİ Parti Genel Merkezine adaylık Başvurusu yaparak ilçe ziyaretlerine başlayan Yüksel ÇELİK, Ali Rıza ÖZDENİZ ve Erkan ARICI Anamur İlçe teşkilatına gelerek adaylık açıklamaları ile ilgili olarak yönetim kurulu ve partililere birer konuşma yaptılar. Aday adayları parti teşkilatı tarafından kalabalık gruplar tarafından karşılandı.

                              

            Milletvekili adaylarının geliş büyük bir heyecan dalgası yaratırken, konuşmaları da sık sık alkışlarla kesildi. Milletvekili adaylarının “İyi partiyi birinci parti, Genel Başkanımız Meral AKŞENER’i başbakan yapmaya var mısınız?” soruları karşısında da partililer hep bir ağızdan “Varız” şeklinde bağırdılar.

 

            İŞADAMI YÜKSEL ÇELİK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

 

            İYİ Parti’ye ilk olarak Saat:14.00’de İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı İşadamı Yüksel ÇELİK geldi.

           

           Yüksel ÇELİK burada yaptığı konuşmada: “Gülnar doğumluyum. İşadamıyım.  Yıllarca Milliyetçi Partilerde politika yaptım. Şu anda İYİ parti Milletvekili aday adayıyım. Mersin halkının, partililerimin teveccühü olursa aday olmak istiyorum. Amacım bu millete ve vatana hizmet etmektir. Ön seçim yapılacağını öğrendik. Buna göre adaylık sıralaması yapılacak. Teveccüh gösterilir ise adaylık sırlamasında olurum diye düşünüyorum. Ben milletvekilliği adaylık sıralamasının birinci sırasında veya son sırasında olsam da hiç fark etmez. Hiç adaylık sırlamasına girmesem de ben İYİ parti bünyesinde 14 Mayıs akşamına kadar hiç durmadan çalışacağım. Bu demokrasi mücadelesinde varım. Tüm adaylarımızla birlikte çalışacağım. Bu baş koyduğumuz yol demokrasi ve adalet, hak ve hukuk mücadelesidir. Bu yoldan dönmeyeceğiz.  Sayın Genel başkanımız Mweral AKŞENER’i başbakan yapmak için İYİ partimizi birinci parti olması için durmadan çalışacağız. Bizler halk tipi insanlarız. Bu halka her türlü hizmeti yapmak için yola çıktık. Onlara İYİ hizmetler sunacağız” dedi.         

 

            DOKTOR ALİ RIZA ÖZDENİZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

           

            Saat: 16.00’da İyi Parti Anamur İlçe Teşkilatına gelen ve Mersin Özel Ortadoğu Hastanesinde doktor olarak görev yapmakta olan QAli Rıza Özdeniz’de parti binasında bir konuşma yaptı.

           

           Özdeniz yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Ben Anamurluyum. Bozyazılıyım. Mersinliyim.  Ana tarafından Anamurluyum. Baba tarafından ise Bozyazılıyım. Ben bu toprakların evladıyım. Ana ocağım Anamur, baba ocağım ize Bozyazı’dır.  Geçmiş dönemlerde milliyetçi, muhafazakâr partilerde siyasetle uğraştım. Milletvekili adaylık sırasına da girdim. Doktor olarak İl Sağlık Müdürlüğü yaptım. Mersin’de çeşitli hastanelerde çalıştım. Halen bu görevimi Mersin Özel Orta Doğu hastanesinde sürdüryorum. İYİ parti kuruluşundan bu yana hatta Genel Başkanımız meral AKŞENER’in başkanlık yarışı na başlaması ile birlikte hep onun yanında çalışmalara katıldım. Onun yol arkadaşıyım. Ben bunu ilk defa söylüyorum. Eşimle birlikte tüm süreçlerde Meral AKŞENER hanımefendinin yanında durduk. Mersin İYİ parti teşkilat başkanlığı görevinde de bulundum. Yapılan çalışmaları Allah da biliyor. Ben durmadan hem teşkilatlarımızı Çamlıyayla’dan, Anamur’a kadar sürekli dolaşarak onlara katkılar sundum, ziyaret ettim, hakla görüştüm. En az gittiği İlçe Çamlıyayla. Oraya da 6 defa gittim. Diğerlerine 10 ile 20 arasında sayılarla ziyaretlerde bulundum. Benim telefonlarım bundan önce 7/24 açıktı. Milletvekili adayı olursam, seçilirsem de bu telefonlar sizlere 7/24 yine açık olacak. Bu böyle bilinsin. Ben vekil olacağım. Siz asilsiniz. Çünkü milletsiniz.  Söylediklerimin arkasında durmaya söz veriyorum. Sizlerden ana kucağımın, ocağımın sevginizi ve şefkatinizi istiyorum.  Arkamda durun ki biryerlere geleyim ve size daha çok hizmet eydim. Ben de bu millet ve memleket için ne gerekiyorsa, onu yapmak ve sorunu çözebilmek için gereğini yapayım.” dedi.

                               

            Doktor Ali Rıza ÖZDENİZ yaptığı çalışmalar ve ziyaretleri ile ilgili bilgilendirme kitapçığını İlçe Başkanı Osman KAHVECİOĞLU’na sundu.

 

            MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ERKAN ARICI

 

            İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatına saat:18.00’de ise Bürokrat Erkan ARICI bir ziyarette bulundu. Ziyaretten önce partili ve muhtarlardan oluşan bir grup Erkan ARICI’yı yolda karşıladı.

             

            Erkan ARICI Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatında yaptığı konuşmada: “Gülnarlıyım. Daha Önce Özel İdare Müdürlüğünde Muhtarlarımızın işlerini yamakta ve İlçe İdare Müdürlüğü görevindeydim. Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin KOCAMAZ Bey bizi Muhtarlık Daire Başkanı olarak görevlendirdi. O dönemde Muhtarlarımızdan gelen her türlü iş ve talepleri yerine getirdik. Hizmetlerimiz Tarsus’tan Anamur’un en ücra köylerine kadar yapıldı. Ben Anamur’un en uzak köylerine kadar gittim. Lale köyünü de bilirim. Yaylanız Abanozu’da. Kaşpazarı yolu yapıl işini Burhanettin Beye ilk defa açan kişiyim. Sağolsun o da teveccüh göstererek o bölgedeki muhtarlarımızın da katkısı ile o yaylaya yolumuzu yaptık. Mersin’in her yerini nakış nakış işledik.  İlimizin sorunlarına çözüm aradık. Ülkemizde depremle ilgili büyük bir acı ve felaket yaşandı. Ben hale Amcamın oğlu doktoru bulabilmiş değilim. Enkaz altında kaldı ama henüz çıkmadı. Bu acılı dönemde deprem zamanında siyaset yapmaya gönlüm razı değil ancak yapılan yanlışları görüp, gerekli çözümler üretilmediği için, İYİ partimizin iktidara gelip sorunları çözmesi için siyaset yapma gerekliliğinin bir omuzlarımızda yük olduğu kanaatindeyim. Onun için siyaset yapıyorum. İl Başkanımız Mehmet DUTAR ve Anamur İlçe Başkanımız Osman KAHVECİOĞLU ile birlikte İYİ Partimizi Birinci Parti yapmaya varız. Burada birçok muhtarım var. Onların dertlerine geçmişte çözümler ürettik. Onlara yenden söz veriyorum. Her zaman yanında olacağım. Türkiye Büyük Millet Meclisinde Büyük Şehir Yasasının düzeltilmesi ve muhtarlarımızın daha yetkili olması için önünü açacağız. Genel Başkanımız “Muhtarlarımız milletin sesi olmalı diyor”. Ben de muhtarlarımızın sesi olacağım. Ahlak, iyi niyet, doğruluk ve vatandaşa hizmet birinci önceliğim olacaktır. Kimseyi ötekileştirmeyeceğim” dedi.

                

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi