gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 19  
»Bugün 1235  
»Toplam 15036478  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.149.25.85
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Ankara'da Tanıtılacak

Anamur Ankara'da Tanıtılacak

Tarih 26 Nisan 2016, 23:56 Editör

Anamur Ankara'da gerçekleşecek olan 2. Mersin Tanıtım Günleri'nde Anamur Belediyesi tarafından açılacak stant ile tanıtılacak.

        Anamur Ankara’da Tanıtılacak

Doğa’nın tüm canlılığını içinde barındıran, tarihi dokusuyla ziyaretçilerine kapılarını açan, kültürel yaşamı ve geçmişten günümüze taşıdığı zenginlikleriyle Taşeli Yörükleri’nin yurt edindiği Akdeniz’in incisi Anamur Ankara’da gerçekleşecek olan 2. Mersin Tanıtım Günleri’nde Anamur Belediyesi tarafından açılacak stant ile tanıtılacak.

Ankara’da  bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Mersin’in tüm ilçelerinin kendine has özellikleriyle yer alacağı Mersin Tanıtım Günleri’ne Anamur Belediyesi damgasını vuracak. Anamur Belediyesi açacağı stant ile Anamur’u tarihi, doğal, kültürel zenginliklerinin yanı sıra; turizm, deniz, yaylalar, yöresel yemekler, giyim-kuşam, halkoyunları, kültür ve sosyal yaşam alanlarında temsil edecek.

 

27 Nisan 2016 – 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte Anamur Belediyesi standı büyük ilgi görecek. Stantta ayrıca yöresel ürünler ve turizm-tanıtım broşürleri dağıtılacak, tanıtım günlerini ziyaret eden misafirlere yöresel lezzetler ve meşhur Anamur Muzu ikram edilecek. Tanıtım günleri için Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yaklaşık 2 aydır ortak çalışmalar yürüterek hazırlık yaparken müdürlükler Ankara’da Anamur damgasının vurulmasını sağlayacak çalışmalar ortaya koydular.

Mersin Tanıtım Günleri boyunca Turgay Başyayla, Metin Özülkü, Yıldız Çam ve Erdal Güney gibi sanatçıların konserlerinin yanı sıra etkinliklerin büyük kısmında 600 kursiyeri bulunan Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren Anamur Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de gösteri yapacak.

Tanıtım Günleri’nde ilçe stantlarının yanı sıra en büyük standı Mersin Büyükşehir Belediyesi kuracak. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın öncülüğünde ilçe Belediye Başkanlarının ev sahipliğinde gerçekleşecek Mersin tanıtım Günleri’ne Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de katılacak.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi