gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 584  
»Toplam 15035827  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.22.181.211
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ TARIM ORGANİZE SANAYİSİNE ADIM ADIM

ERDEMLİ TARIM ORGANİZE SANAYİSİNE ADIM ADIM

Tarih 18 Nisan 2016, 16:47 Editör

Erdemli'nin büyümesi ve gelişmesi adına projeler birer birer ortaya çıkıyor.

ERDEMLİ TARIM ORGANİZE SANAYİSİNE ADIM ADIM

 

Erdemli’nin büyümesi ve gelişmesi adına projeler birer birer ortaya çıkıyor. Daha önce yeni hal, otogar ve doğal gaz projeleri için çalışmalar başlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şimdi de tarım organize sanayi bölgesi projesiyle vatandaşları heyecanlandırdı. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen proje tanıtım toplantısında konuşan Başkan Tollu, Erdemli’nin gelişmesi için her türlü çabayı sarf edeceklerini söyledi.

 

 

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı öncesinde ise Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, teknik ekiple birlikte tarım organize sanayinin yapılacağı araziyi gezerek incelemelerde bulundu.

 

 

Erdemli Kaymakamı, sivil toplum kuruluşları ve şehrin tüm ileri gelenlerinin davet edildiği Erdemli tarım gıda ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması istişare toplantısı Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız’ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, konunun uzmanlarınca bilgilendirme yapılırken katılımcılar da görüşlerini paylaştılar. Program da ilk olarak söz alan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’de yaşam kalitesinin arttırılması için çaba sarf ettiklerini söyledi. Bu kapsamda organize sanayi projesinin Erdemli için çok büyük bir kazanım olduğuna vurgu yapan Tollu, “Erdemli’nin ekonomik anlamda büyümesine büyük katkı sağlayacak olan organize sanayi bölgesi projesinin hayata geçirilmesi adına, elimizden ne geliyorsa yapacağız, bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalı birlik ve beraberlik içinde el ele vererek Erdemli’yi güçlendirmeliyiz. Ama bu iş tek başına olmaz. Tüm siyasi parti yetkililerini Erdemli ortak paydasında birleşmeye davet ediyorum. Biz kentimizin 100 yıllık geleceğini düşünerek projeler üretiyoruz, gelin bunu hep birlikte el ele vererek yapalım. Doğalgazın şehrimize getirilmesini de hızlandıracak olan bu projenin gerçekleşmesi, şehrimizin kalkınmasına büyük katkı yapacaktır. Beş yüz bin metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak organize sanayi Erdemli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

 

Daha sonra söz alan Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, “Erdemli için böyle bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız ve ekibine tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Erdemli’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Projenin çok önemli bir proje olduğunun altını çizen Taştan, hayata geçirilmeden önce altyapısının son derece iyi hesaplanıp, tüm değerlendirmelerin, hesapların sağlam zeminlere oturtularak yapılmasının önemine dikkat çekti. İlerleyen süreçte, proje hayata geçtikten sonra, bazı hususların eksik olduğu gibi durumları yaşamamak için bu konunun son derece mühim olduğunu vurgulayan Taştan, çalışmaların herkesçe de desteklenmesi gerektiğini söyledi.

 

 

Projeyle ilgili bilgiler veren ve projenin Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip olduğunu belirten uzmanlar, Erdemli tarım gıda ihtisas organize sanayi projesinin turizmi engelleyecek hiçbir eksi tarafının olmadığını anlattılar. Programa katılan ve söz alan kişiler Erdemli için yapılan tüm hizmetlerde Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya tam destek verdiklerini söylediler. Toplantı sonunda soru cevap kısmına geçildi. Bu bölümde sorulan sorularla projenin detayları hakkında bilgiler verildi.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi