gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 216  
»Bugün 5245  
»Toplam 14994374  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 52.90.211.141
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN TARIM FUARINDA ERDEMLİ BELEDİYESİ STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

MERSİN TARIM FUARINDA ERDEMLİ BELEDİYESİ STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Tarih 01 ?ubat 2016, 19:29 Editör

Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarında Erdemli Belediyesi standı, sergilenen tarihi ve kültürel öğeler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

MERSİN TARIM FUARINDA ERDEMLİ BELEDİYESİ STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Mersin Yenişehir Fuar Merkezinde düzenlenen Mersin 11. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarında Erdemli Belediyesi standı, sergilenen tarihi ve kültürel öğeler ve sıkma ikramıyla vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Erdemli Belediyesi olarak katıldıkları her fuara ayrı bir renk kattıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, fuarın Mersin hudutları dâhilinde yaşayan vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

 

Bu yıl, Mersin 11.si düzenlenen Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarında Erdemli Belediyesi, Erdemliyi temsil etmek üzere stant açtı. Diğer stantlardan farklı olarak Yörük çadırı kuran ve bu şekilde fuara renk katan Erdemli Belediyesi, stantta Yörük kültürünü ve yaşantısını simgeleyen eski alet ve malzemelerden oluşan öğeleri sergiledi. Fuara katılan vatandaşlara sıkma, ayran, çay ikramında bulunan belediye, ayrıca fuar ziyaretçilerine tanıtım amaçlı ücretsiz limon armağan etti.

 

 

 

TOLLU: ERDEMLİ’Yİ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORU

 

Erdemli Belediyesi olarak, Erdemliyi en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmek için çalıştıklarının altını çizen Başkan Tollu, bu konuda ulusal ve uluslararası düzenlenen fuar ve etkinliklerde Erdemli’nin özelliklerini ve güzelliklerini en iyi şekilde sergilemeye çalıştıklarını söyledi. Her konuda olduğu gibi bu konuda da uzmanlardan destek aldıklarını vurgulayan Tollu, “Erdemlimizin geçmişini ve bu gününü ulusal ve uluslararası fuarlarda insanlara doğru yansıtmak en büyük amacımızdır. Erdemli bugün bir tarım ve turizm şehridir. Geçmişte ise ağırlıklı olarak hayvancılıkla uğraşılmıştır. Bu üç özelliği harmanlayarak Erdemlimizi en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu fuarda da tarım ürünleri ve kültürel Yörük yaşamının geleneksel malzemelerini sergiliyoruz. Gösterilen yoğun ilgiden memnunuz. Önümüzdeki yıllarda bu çalışmalarımızın semeresini almayı ümit ediyoruz. Erdemliyi geliştirebilmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz; yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

HEM EMİTT’E HEM TARIM FUARINDA EŞ ZAMANLI STANT AÇILDI

 

Aynı tarihlerde İstanbul’da düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından birisi olarak kabul gören Emitt 2016 fuarında da eş zamanlı olarak Erdemli’yi temsil etmek üzere stant açtıklarını belirten Tollu, “bir taraftan hizmet üreterek bir taraftan da ilçemizi tanıtarak, şehrimizin gelişimine katkı sunuyoruz” diyerek, yaptıkları çalışmaların önemine vurgu yaptı. Tollu, bundan sonra kentin tanıtımına daha büyük önem vereceklerini kaydederek sözlerini sonlandırdı.

 

 
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi