gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 19  
»Bugün 1568  
»Toplam 15043756  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.119.131.178
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE KAPALI PAZARYERİ SEVİNCİ

ERDEMLİ'DE KAPALI PAZARYERİ SEVİNCİ

Tarih 26 Ekim 2015, 19:40 Editör

Erdemli Belediyesi tarafından ilçede ilk olma özelliğine sahip ve kuraları çekilen kapalı pazaryeri Cumartesi gününün ardından Salı günleri de vatandaşın hizmetine sunuldu.

        ERDEMLİ’DE KAPALI PAZARYERİ SEVİNCİ

 

Erdemli Belediyesi tarafından ilçede ilk olma özelliğine sahip ve kuraları çekilen kapalı pazaryeri Cumartesi gününün ardından Salı günleri de vatandaşın hizmetine sunuldu.

 

Son derece modern bir yapıda olan Erdemli Belediyesi Kapalı Pazaryerini tam kapasite çalıştırabilmek için yeni projeler geliştirdiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, haftada birer gün araba pazarı ve üretici (köylü) pazarı için çalışmalar başlattıklarını belirtti.

 

 

 

Erdemli Belediyesi tarafından yapımı daha önce bitirilen ve Kurban Bayramı sonrasında Cumartesi günleri hizmet vermeye başlayan kapalı pazar yeri ve otopark alanı, şimdi Salı günleri de vatandaşın hizmetine sunuldu. 3500 metrekare alana sahip olan pazar yerinin tam kapasite kullanımı için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını bildiren Başkan Tollu, haftada bir gün üretici-köy pazarı olarak ve yine haftada bir gün araba pazarı olarak kullanılabilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Başkan Tollu konuyla ilgili sözlerine şöyle devam etti, “bu modern ve kullanışlı alanın bir gününün bile boş kalmaması için çalışıyoruz. Haftanın 4 günü kullanımda olacak olan Pazar yeri diğer günlerde de araç otoparkı ve fuar alanı olarak hizmet verecek. Erdemli’yi çağdaş bir şehre dönüştürmek için çalışmalarımız sürecek. Kapalı pazaryerini kullanan esnafımızdan alınan ücretlerle, Büyükşehir yasasıyla mahallemiz olan beldelere de kapalı pazar yerleri yapacağız” dedi.

 

 

 

Belediye olarak vatandaş odaklı hizmetlerinin devam edeceğini ifade eden Tollu, kapalı pazaryerinin Erdemli’ye hayırlı uğurlu olmasını ve pazarcı esnafına bol kazanç getirmesini dileyerek sözlerini bitirdi.

 

                

   

Pazarcı esnafı da yeni pazaryerinden memnun olduklarını belirtirken Erdemli’nin kalkınması için yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür ettiler. Kışın yağmurdan, yazın sıcaktan korunmak için kurdukları çadırlardan kurtulduklarını söyleyen esnaflar, vatandaşın da daha ferah ve geniş ortamda alışveriş yaptığını söylediler. Pazardan alışveriş yapan vatandaşlar da kapalı pazaryerinden çok memnun olduklarını belirterek Erdemli Belediyesine teşekkür ettiler.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi