gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 32  
»Bugün 1966  
»Toplam 15001763  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.89.127.249
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN KRUVAZİYER FUARI'NA KATILIYOR

MERSİN KRUVAZİYER FUARI'NA KATILIYOR

Tarih 15 Mart 2015, 17:06 Editör

Mersin bu fuara 4. kez katılacak olup, Mersin imkanları Kruvaziyer endüstrisine tanıtılacak.

MERSİN KRUVAZİYER FUARI’NA KATILIYOR

 

Dünyanın en önemli kruvaziyer fuarı olan Miami Kruvaziyer Fuarı, 16-19 Mart 2015 tarihleri arasında Miami’de gerçekleşecek.  Mersin bu fuara 4. kez katılacak olup, Mersin imkanları Kruvaziyer endüstrisine tanıtılacak.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, proje paydaşı olduğu ve Mersin Turizm Platformunca yürütülmekte olan kruvaziyer turizminin, Mersin’e kazandırılması konusunda şimdiye kadar ihmal edilmiş desteği aktif hale getirerek bu konuda düğmeye bastı.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz; liman ve marinaların daha aktif kullanılması ve dolayısıyla denizden daha fazla yararlanma yönünde, turizm kentlerinden farklı olarak konumlandırma projelerine başladıklarını belirtti.

 

Mersin’in kruvaziyer turizmine oldukça elverişli ve kentin bu alanda ihtiyaç duyduğu her koşula sahip olduğunu belirten Başkan Kocamaz, “Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemiz, kruvaziyer turizminde gittikçe yükselen bir grafiğe sahip. Tarihinden doğasına, ulaşımından sosyal hayatına kadar bu turizmin ihtiyaç duyduğu her şey Mersin’de var. Mersin’in bu pastadan pay alması için elimizden geleni yapacağız. İlk adımı bu fuara katılarak atmış olduk. 324 km’lik sahil şeridine sahip Mersin’i, kruvaziyer turizminin en önemli duraklarından biri haline getirmekte kararlıyız.” dedi.

 

Ayrıca kent merkezinde yapılacak kentsel yenileme ve kentsel yaşam alanları oluşturma projelerinin, kruvaziyer turizmine olanak sağlayacak şekilde planlandığını belirten Başkan Kocamaz, bu turizm ile Mersin’in ekonomik anlamda hareketleneceğini ve Türkiye’nin dünyaya açılan önemli bir kapısı olacağını belirtti.

 

Mersin Turizm Platformu koordinasyonunda, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Mersin Limanı yetkililerinin de katılacağı fuarda,  Mersin’in potansiyel değerleri tanıtılacak, kruvaziyer turizminin kente getirilmesi için işbirliği sağlanacak ve birtakım protokoller imzalanacak. Kruvaziyer sektörünün önde gelen firmaları ve yöneticilerinin katılacağı etkinliğin konferans programında, Kruvaziyer turizmi coğrafyası,  güvenlik ve gemi operasyonları, pazar payları ve ürün geliştirme hakkında bilgiler verilecek, konferansta alanında uzman konuşmacılar yer alacak.

 

 

 

Kaynak: http://www.mersinistikbal.net/

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi