gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 33  
»Bugün 972  
»Toplam 15043159  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.31.240
» Bu sitemizi ziyaretiniz
YILBAŞI DOLAYISIYLA BANKALARIN SİZLERE KURDUĞU TUZAKLARA DÜŞMEYİN

YILBAŞI DOLAYISIYLA BANKALARIN SİZLERE KURDUĞU TUZAKLARA DÜŞMEYİN

Tarih 18 Aral?k 2014, 14:30 Editör

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa GÖKTAŞ, yılbaşı dolayısı ile tüketicileri uyardı.

YILBAŞI DOLAYISIYLA BANKALARIN SİZLERE KURDUĞU TUZAKLARA DÜŞMEYİN

 

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa GÖKTAŞ, yılbaşı dolayısı ile tüketicileri uyardı.

 

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “acısı ile tatlısı ile bir yılı daha geride bırakıyoruz. Allah izin verirse 15 gün sonra 2015 yılına gireceğiz. Piyasada her zaman olduğu gibi yine cazip reklamlarla, Bankalar tüketicinin önün çıkmış vaziyette. Kimi cazip kredi, kimi kolay kredi, kimi şeker kredi, kimi avantaj kredi, kimi nakit kolay ödemeli kredi, kefilsiz kredi, koşulsuz kredi… ( uzatmak mümkün),  diyerek türlü çeşitli reklamlarla tüketicinin karşısına dikilmiş vaziyetteler. Tüketicilerimiz unutmasınlar ki, kredi kullanmak ile olmayan bir parayı harcıyorlar. İmkânları dışına çıkmasınlar. Kimse, kendisi belirli bir kazanç elde etmeden size bir imkân ve olanak sunmaz. Bankaların gayesi de para satmak ve bundan gelir elde etmek. Reklamların cazibesine aldanıp, bir yılbaşını kutlamak amacıyla kendinizi ve bütçenizi daha da zorlamayın. Bir gecelik zevk için ileride telafisi güç ve imkânsız, maddi ve manevi zararların içine düşmeyin. Yılbaşında sakın ola, süsleyeceğiz, süs yapacağız diyerek  Çam ağacı kesmeyin. Mümkün ise bir çam fidesini, sedir fidesini, ceviz fidesini, meşe palamudu fidesini o gece toprakla buluşturun. Dostluk adına, barış adına, sevgi ve saygı adına, gelecek yaşam ve gelecek nesillerimiz için bunu yapın. Her tür aşırılıktan, taşkınlıktan ve israftan lütfen uzak durun. Bu duygu ve düşüncelerle tüm tüketicilerimizin 2015 yılına ramak kaldığı şu günlerde barış ve huzur içinde olmasını diliyorum” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi