gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 5  
»Bugün 552  
»Toplam 15034622  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.60.149
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Tarım ve Gıda Fuarı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tarım ve Gıda Fuarı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tarih 11 Kas?m 2014, 21:22 Editör

Anamur İlçe Kaymakamı Cengiz Cantürk 13-16 Kasım tarihleri arasında Anamur'da gerçekleşecek Tarım ve Gıda Fuarı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Tarım ve Gıda Fuarı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

 

Anamur İlçe Kaymakamı Cengiz Cantürk 13-16 Kasım tarihleri arasında Anamur’da gerçekleştirilmesi planlanan Tarım ve Gıda Fuarı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.,

 

 

Kaymakam Cantürk, "CNR şirketinin yönlendirmesiyle Anamur Belediyesi  Anamur’da ilk kez gerçekleştirilecek olan Tarım ve Gıda Fuarı için çok önemli çalışmalar yürütmektedir. Yapılacak olan fuarın ilk olması nedeniyle önemi çok büyük. Eğer bu fuar başarılı bir şekilde gerçekleştirilirse ilerideki fuarlar daha da başarılı olur. Fuarın başarılı olması için tüm Anamurlulara görev düşmektedir. Anamur'un tanıtımı açısından büyük önem taşıyor" dedi.

 

Toplantıda söz alan Muz-Bir Başkanı Mehmet Güzel, "Bu gemi hepimizin gemisi bu fuara herkes destek vermeli. Anamur'u dört dörtlük tanıtmak için üstümüze düşen ne varsa yapmalıyız" diye konuştu.

 

Fuar ile ilgili söz alan CNR Holding Genel Müdür Yardımcısı Barış Yücesoy da, "Şu an 45 katılımcı firmaya ulaştık, talepler gelmeye devam ediyor. Başvuranlar arasında çok farklı özellikte firmalar var. Türkiye'de 43 tarım fuarı var. Biz Anamur Tarım ve Gıda Fuarını uluslararası bir fuara dönüştürmek istiyoruz. Eğer ziyaretçi sayısında da başarı sağlarsak gelecek yıllarda daha güzel fuarlar yapılacaktır" şeklinde konuştu.

 

 

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ve Kaymakam Cengiz Cantürk’ün başkanlık ettiği toplantıya; İlçe Tarım Müdürü Niyazi Sarıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Belediye Hal Müdürü Kılıçaslan Oğuz, Muz-Bir Başkanı Mehmet Güzel, Anamur Ziraat Odası Başkanı A. Şeref Gümüş, Ziraat Mühendisleri Odası Anamur İlçe Temsilcisi Mustafa Güngör, CNR Holding Genel Müdür Yardımcısı Barış Yücesoy, CNR Holding Mersin Bölge Temsilcisi Mustafa Başar ve basın mensupları katıldı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi