![]() | |||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||
Sponsor Alanı![]() Ana MenüSponsor Alanı![]() Sponsor Alanı![]() EN ÇOK OKUNANLARHAVA DURUMUSaatSponsor Alanı![]() Ziyaretçi Bilgileri
|
Başkan Türe Arıtma Tesisini GezdiAnamur Belediye Başkanı Mehmet Türe açılma aşamasına gelen Atıksu Arıtma Tesisini gezerek incelemelerde bulundu Başkan Türe Arıtma Tesisi'ni Gezdi Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından Anamur’a kazandırılması için çalışma başlatılan Atıksu Arıtma Tesisi Projesi’nde sona yaklaşıldı. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe açılma aşamasına gelen Atıksu Arıtma Tesisini gezerek incelemelerde bulundu. İki kademe olarak planlanan ve yapımında sona yaklaşılan 1.kademesi 250.000 nüfusa hitap edecek olan Anamur Atıksu Arıtma Tesisini gezen Başkan Mehmet Türe’ye incelemelerinde Belediye Başkan yardımcısı Hasan Ali Sarıca, İmar ve Şehircilik Müdürü Ülkü Öğür ve mühendisler eşlik etti. Projenin son halini çalışmayı yürüten firma ile birlikte masaya yatıran Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Atıksu Arıtma Tesisi ile bilgiler verirken tesisin bir an önce faaliyete geçmesi için sabırsızlandıklarını ifade etti. Başkan Türe; Arıtma tesisine şehir kanalizasyon şebekesinden aktarılan atık suyun arıtılması ise; tesise gelen su önce kum tutucu ünitelerine, daha sonra kaba ince ızgara sistemi ve havalandırma havuzuna aktarılacak. Suyun tamamen arıtılma işlemi daha sonra aktarılan çökertme havuzunda tamamlanacak ve Arıtılan su yüzde 90’ın üzerinde temizlenmiş olacak.” dedi.
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki incelemelerinin ve proje sorumlularıyla toplantısının ardından bölgeden ayrıldı.
|
Sponsor Alanı![]() SON HABERLERSponsor Alanı![]() Son Dakika HaberSponsor Alanı![]() |
|||||||||||||||||||||
Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN) Altyap?: MyDesign Haber Sistemi |