gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 8  
»Bugün 556  
»Toplam 15041526  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.116.90.141
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR EKKK'DE BAŞKAN AHMET ÖZDEMİR GÜVEN TAZELEDİ

ANAMUR EKKK'DE BAŞKAN AHMET ÖZDEMİR GÜVEN TAZELEDİ

Tarih 19 ?ubat 2014, 07:23 Editör

Mersin Anamur EKKK Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.

ANAMUR EKKK’DE BAŞKAN AHMET ÖZDEMİR GÜVEN TAZELEDİ

 

S.S.Adana Güney Bölgesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (EKKK) Birliği’ne bağlı Mersin Anamur EKKK Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı. Ortaklardan tam destek olan Başkan Ahmet Özdemir, “Hizmete devam” dedi.

 

 

 

Anamur Kooperatif Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığına, verilen teklifin kabulü üzerine oybirliğiyle TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, yardımcılıklarına da Birlik Başkan Vekilleri, Adana Sarıçam EKKK Başkanı Muhammet Yalçın ile Mersin Erdemli EKKK Başkanı Hüseyin Aksay seçildiler.

 

 

 

Divan Başkanı Kazım Barışık, divan heyetine oy verdikleri için tüm ortaklara teşekkür ederken, gündem gereği, salonda bulunanları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz ve merhum esnaflarımızın ruhuna saygı duruşuna davet etti, ardından İstiklal Marşımız okundu.

 

 

Kooperatif Başkanı Ahmet Özdemir tarafından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço ve gelir gider  tablosu ayrı ayrı okunarak, ortakların ibrasına sunuldu. Raporlar ayrı ayrı oylanıp, kabul edilince, Başkan Ahmet Özdemir ve ekibi güven tazelemiş oldu.

 

 

Başkan Özdemir, genel kurulu onurlandıran başta TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık olmak üzere Mersin Ticaret İl Müdürü Mahmut Zeybek, Birlik Başkan Vekilleri Muhammet Yalçın, Hüseyin Aksay ile  Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Akdeniz EKKK Başkanı Fatih Özcan, Tarsus EKKK Başkanı Mahmut Şahin, Mut EKKK Başkanı Hasan Manav ve Bozyazı EKKK Başkanı Muzaffer Ünal ile konuk ve ortaklarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi