gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 1535  
»Toplam 15036778  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.188.66.13
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP ANAMUR:

MHP ANAMUR:

Tarih 14 ?ubat 2013, 20:00 Editör

MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN yazılı bir açıklama yaparak, yapılan köy ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulundu.

                      MHP ANAMUR: “TUTMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

            MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN yazılı bir açıklama yaparak, yapılan köy ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulundu.

MHP İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN tarafından yapılan açıklama aynen şöyledir:

             “MHP Anamur İlçe Teşkilatı olarak partili partisiz ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla samimi bir muhabbet kurmaktan; mutluluklarına şahit olup, dertlerine olabildiğince ortak olmaktan büyük onur duyuyoruz. Bütün sosyal faaliyetlere yönetim kurulumuz ve kadın kollarımızla tam kadro katılmayı birlik ve beraberlik adına çok önemsiyoruz. En acı günde de, en mutlu günde de vatandaşımızın yanı başında olmak bizim siyasi değil öncelikle insani görevimizdir.

 

             

            Siyasi çalışmalarımızı da vatandaşlarımızı sıkboğaz etmeden, zora koşmadan, samimiyet ve sadakat ölçüsünde devam ettiriyoruz. Gördüğümüz o ki; vatandaşlarımız mevcut hükümetin uygulamalarından tedirgin olmuş, milli politikaların yanlışlığı karşısında hayal kırıklığına uğramış, sağlık ve eğitim politikalarının düştüğü çaresizlik karşısında resmen bunalıma girmiştir. Hastasını tedavi ettirecek doktor bulamaz olmuş, oradan oraya sevklerle hastalarımız rezilliğin ne demek olduğunu maalesef öğrenmek zorunda kalmıştır.

 

             

           MHP’nin baştan beri karşı olduğu Büyükşehir Yasası ile de yönetim zafiyetlerinin yaşanacağı, kırsal kesimlerin hizmet alamaz duruma geleceği ve en kötüsü de Büyükşehir Belediye Başkanlarının inanılmaz yetkilerinin maalesef ülkeyi bölünmenin eşiğine getirebileceğini vatandaşlarımıza anlatmak üzere tekrar yollara düştük…

 

             

            Her hafta bir köy ve mahalle ziyaretleriyle vatandaşımızın ayağına giderek, parti politikalarımızı ve güncel konuları anlatıp, özellikle köydeki vatandaşlarımızın sorularına cevap olmaya, sorunlarına da elimizden geldiğince derman olmaya çalışıyoruz.

 

             

           Güngören Köyü çalışmamızda da hem köy temsilcilerimizle durum değerlendirmesi yapılmış olup hem de Büyükşehir Yasasının getireceği olumsuzluklar, yaşanabilecek sıkıntılar hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

            Güngören Köyü Kooperatif Başkanı Rasim Batun Bey’in evinde yapılan sohbet toplantısında ilçe başkan yardımcılarımız Kemal Şen ve Mehmet Doğan ile ilçe sekreterimiz Hikmet Narcı; Bütün vatandaşlarımızın hem Büyükşehir Belediyesi, hem Anamur Belediyesi, hem belediye meclis üyelikleri hem de muhtarlık için oy kullanacaklarını, verilecek her oyun çok daha değer kazandığını anlattılar. Batı Köyleri sorumlularımız Mevlüt Batun ve Ahmet Uçar da tarım ve hayvancılığın içine düştüğü çıkmaz ve iflaslar hakkında bilgi verdiler.

           Güngören Köyü sakinlerinin sorularına İlçe Başkanı Ramazan Yalçın genel bir değerlendirmeyle cevap verirken, bu tür sohbet toplantılarının köylerin her mahallesinde ayrı ayrı yapılacağını sözünü verdi.”

            MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN açıklamasının son bölümünde çalışmalarda katkısı olanlara teşekkür etti.

 

            

            Yalçın şöyle dedi:

            “İlçe Teşkilatımız bir taraftan, Anamur ve Ören Belediye Başkanlarımız bir taraftan, İl Genel Meclis Üyelerimiz bir taraftan, mahalle ve köy temsilcilerimizle beraber siyasi çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımızda katkısı ve duası olan herkesten Allah razı olsun…”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi