gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 15  
»Bugün 472  
»Toplam 15046808  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.149.233.72
» Bu sitemizi ziyaretiniz
HAMDİ MERSİN BOZYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

HAMDİ MERSİN BOZYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Tarih 29 A?ustos 2023, 09:48 Editör

Mersin ili Bozyazı ilçesi Belediye Başkanlığına adaylık başvurusunu Avukat Hamdi Mersin Büyük Taarruzun başladığı yer alan Afyon Kocatepe'de İYİ Parti tarafından düzenlenen Kocatepe Daima Muzaffer Kurultayında yaptı ve açıklamada bulundu.

AVUKAT HAMDİ MERSİN BOZYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

            2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça siyasi hareketlenmeler ve heyecanda başladı. Mersin ili Bozyazı ilçesi Belediye Başkanlığına adaylık başvurusu belgesini Avukat Hamdi Mersin Büyük Taarruzun başladığı yer alan Afyon Kocatepe’de İYİ Parti tarafından düzenlenen Kocatepe Daima Muzaffer Kurultayında açıkladı.

            Kurtuluş Savaşında 26 Ağustos’ta Afyon Kocatepe’de Atatürk’ün komutasında başlatılan Büyük Taarruzun ve Alparslan’ın Malazgirt Meydan Muharebesini kazandığı 26 Ağustos 1071 yılının yıldönümünde Afyon Kocatepe’de İYİ Parti tarafından bir kurultay düzenlendi. Kurultaya İYİ Parti Lideri Meral AKŞENER de katıldı.  Binlerce araçla İYİ Partililer Afyon KOCATEPE’ye akın etti.

            Kurultay’da ilginç bir olay da yaşandı.  Mersin ili Bozyazı ilçesi Belediye Başkanlığına adaylık dilekçesini Avukat Hamdi MERSİN, İYİ Parti Bozyazı İlçe Sekreterine teslim ederek başvuruda bulundu.

            İYİ Partiden adaylık başvurusu yapan Av. Hamdi MERSİN başvurusu ile ilgili olarak da bir açıklamada bulundu.

            Avukat Hamdi MERSİN’in adaylık başvurusu sonucunda yaptığı açıklaması:

            KOCATEPE'DEN BAŞLAMAK

(Bozyazı Belediye Başkanı Adaylık Başvurum) 

Değerli arkadaşlarım, aşağıdaki resmin kısa bir açıklamasını yapmam gerekiyor:

Anne tarafından dedem "Tat Ali" lakaplı Ali Can, Atatürk'ümüzün Başkumandanlığında gerçekleşen Büyük Taarruz ve Dumlupınar Meydan Savaşı'na katılmış, kolundan vurulmasına rağmen düşmanın peşinden birliğiyle İzmir'e kadar gitmiştir. Allah onlardan razı olsun, makamlarını Cennet eylesin.         

           

 

 

26 Ağustos 2023 günü İYİ partinin Afyon Kocatepe buluşmasındayım. Öyle bir dedenin torunu olmak, beni taşın altına elimi koymaya zorladı. Meral AKŞENER Hanımefendi'nin, ülkesi için yurttaşlarımızı göreve çağrısına cevaben ben de İYİ Parti ilçe yönetimine BOZYAZI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI olarak başvurumu gönlümüzde büyük anlamlar ifade eden makamlardan en büyük makamlar arasında yer alan AFYON KOCATEPE'DE yapmaya karar verdim. İlçe başkanımız Ali DURU Beyefendi'nin rahatsızlığı nedeniyle Kocatepe'de bulunamaması kendisi kadar bizi de üzdü. İlçe Sekreteri Sayın Davut KESER Beyefendi'ye dilekçemi ve bu mekânlarda gazi olan dedemden de söz ettiğim SIRLAR DAĞININ MELEKLERİ kitabımı sundum.

 

 

Bu konuda, sosyal medyada, diğer iletişim kanallarında, parti değerlendirme kurullarında herhangi bir siyasi parti gözetmeksizin arkadaşlarımın, dostlarımın ve hemşerilerimin desteğini bekliyor, gözetiyorum.

Hayırlısı ne ise o olsun.”

Avukat Hamdi MERSİN ileriki günlerde İYİ Parti Mersin İl Başkanlığından randevu alarak il teşkilatına bir ziyarette bulunacağını da belirtti.

 

 

    

                                       AVUKAT HAMDİ MERSİN

 

 12 Ocak 1958 Tarihinde Anamur’da doğdu. Öğrenim hayatını Türkiye’nin değişik illerinde sürdürdü. Gaziantep İlköğretmen Okulunda başladığı orta öğrenimini Manisa Demirci’de tamamladı. Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsünü bitirerek Sosyal Bilgiler Öğretmeni oldu. Hem devlet okullarında, hem de özel dershanelerde otuz yıla yakın öğretmenlik yaptı. İkinci Üniversite olarak Anakara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Evli, 1 erkek 3 kız 4 çocuk babasıdır.

Hamdi MERSİN eğitimci bir yazardır. Birinci Yol,  Ak Ülke Kralı Cişein, Sarayın Sırp Gelini, Çığlık ve Sırlar Dağının Melekleri adlı 5 eserleri yayımlandı.

Sarayın Sırp Gelini eseri ile İLESAM-AKÇAĞ 2016 Roman Yarışması birincilik ödülünü aldı.

Halen Antalya Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaktadır.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi