gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 24  
»Bugün 59  
»Toplam 15064582  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.12.161.77
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP Akdeniz'de Hareketli Günler

MHP Akdeniz'de Hareketli Günler

Tarih 01 Ocak 2013, 03:02 Editör

Partilerin seçim sürecine girmesiyle birlikte gerek teşkilatlarda, gerekse adaylarda hummalı bir çalışma başladı.

Mehmet Şandır, MHP Akdeniz İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti…

 

Partilerin seçim sürecine girmesiyle birlikte gerek teşkilatlarda, gerekse adaylarda hummalı bir çalışma başladı.

 

Son günlerin en hareketli partisi Milliyetçi Hareket Partisi. Büyükşehir Belediyeler Yasası’nın çıkmasından sonra Mersin’de 24 belediyeye sahip olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi‘ni kazanmaya en yakın parti olarak gösterilen MHP’de ise bu dönemde örnek bir çalışmaya imza atılıyor. MHP Gurup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Akdeniz İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Akdeniz İlçe Başkanı Cumali Ansar ve yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyarette, Ansar, “Sayın Grup başkan Vekilimiz Mehmet Şandır ve Belediye Başkanlarımız Burhanettin Kocamaz ve Hamit Tuna’ya teşekkür ederiz” dedi.

 

 MHP Gurup Başkan Vekili Mehmet Şandır, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı her kim olursa olsun birlik beraberlik içerisinde bu adayımızı sonuna kadar destekleyeceğiz ve Mersin’de MHP’nin bayrağını tüm belediyelerde dalgalandıracağız” ifadelerinde bulundu.

 
         

 

MHP Mersin Milletvekili ve MHP Grup başkan Vekili Mehmet Şandır, Mersin ve Tarsus için önemli olan bir günde partililerinin hizmetinde olduklarını söyleyerek, “Milletvekili olarak görevlerimiz çok, En büyük yükümlülüğümüz ise buraya gelmemiz sizlerle beraber olmamız vatandaşı dinlememizdir. Sorunların çözümü için Mersin ölçeğinde Mersin genelinde katkı vermemiz gerekiyor. Meclis kayıtlarına göre geçen 4 yılda Mersine 485 gün gelmişiz. Bu da iki günde bir Mersin’de olduğumuzun göstergesi” dedi.

 

Partinin başarısında en önemli payın teşkilatlarda olduğunu ifade eden Şandır, “Görevimiz bizi var eden teşkilatların başarısına katkı vermektir. Borcumuz teşkilatla beraber vatandaşın ayağına gideriz.  Milletvekili olarak teşkilatlarımızın talepleri doğrultusunda il, ilçe belde teşkilatlarının programlarına büyük oranda katılırız. Çok çalışarak halkımıza MHP iktidarını sağlamak zorundayız. Geç kalmamak gereklidir. Milletvekili olarak, her programa katılacağım. Sizin başarabilmeniz açınızdan üzerime düşen her türlü görevi yapacağım. Akdeniz İlçe Teşkilatı’mıza da yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” şeklinde bilgi verdi.

 

Şandır’dan Mersin’de birlik çağrısı

 

Şandır, “Bugün birlik olup ortak hareket edeceğiz. Misyonumuz hak yolu Allah yoludur. Bizim üzerimize düşen bu ilahi görevi yapmamız gerekmektedir. Büyükşehir’i belediye ve ilçe belediyelerimizde yoğun bir şekilde çalışacağız ve kazanacağız. Genel başkanımız başkan adayı konuşunda kararı erken vereceği kanısındayız. Aday her kim olursa olsun, teşkilat olarak hep birlikte destekleyeceğiz. Bir ülkücü olarak isteğim herkes kendi alanından başlayarak haritayı elimize alarak, insanlarımızı nasıl örgütlemeli konuşmaya düşünmeye tartışmaya gerekeni yapmaya başlamalı.  Milletvekili olarak her programa katılacağım. MHP adaylarının seçilebilmesi için üzerime düşen her türlü görevi yapacağım” dedi.

 

Mersin’de MHP’li Belediye Başkanı’nın dünyada eşi az görülür bir başarıya imza attığını söyleyen Akdeniz İlçe Başkan Vekili Remzi Çıngı, “Biliyorsunuz, bugünler Mersinimizin ve Tarsus‘un kurtuluş günleri 27 Aralık Tarsus’taki kutlamaları coşkuyla yaşadık. Belediye başkanımız üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı.  İnşallah 3 Ocak Mersinin Kurtuluşu içi yapılan yürüyüşe hep birlikte olacağız. Mersini nasıl kurtardığımızı dosta düşmana göstereceğiz. Onun için 3 Ocak;  arkadaşlarımızın, dostlarımızın,  ülküdaşlarımızın,  partilerimizin o gün bu yürüyüşe katılmalarını temenni ederim. İnşallah güzel bir yürüyüş olacak.  Mersinimize yakışır bir yürüyüş olacak” diye konuştu.

 

Mehmet Şandır’ın Mersin’den milletvekili olmasının kent adına büyük şans olduğunu ifade eden MHP’li Çıngı, “Geçmiş günlerde bütçe görüşmeleri olduğundan Mersine fazla ziyarette bulunamadı. Bütçe görüşmelerinin arkasında sağ olsun Mersinin Akdeniz ilçemize geldi. Ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 

Önemli isimlerinin bir araya gelerek MHP Akdeniz İlçe Teşkilatı’nda yaptıkları sohbetin konusu da seçimde belirlenecek strateji üzerine kuruldu. Yaşanan tablonun tüm siyasi partilere örnek olması gerektiğini dile getiren Akdeniz İlçe Başkan V. Remzi Çıngı, “Kimi aday gösterileceği Genel Merkezi’mizin takdiridir. Yarın ne olacak bilmeyiz; ama hangimiz aday gösterilirsek gösterilelim kimsenin kuşkusu olmasın ki birlikte aday olan arkadaşımıza destek vereceğiz. Allah nasip ederse Mersin’de MHP’li başkanlar belediyeleri yönetecek. Bunu da biz bu birliktelik sayesinde sağlayacağız” dedi.

 
              
 

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a MHP’nin bayrağını yıllardır Tarsus’ta dalgalandırdığı için kendileriyle gurur duyduğunu ifade eden MHP’li Çıngı, “MHP Akdeniz İlçe teşkilatımızı ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Kocamaz Tarsus-Mersin için bir marka olmuştur. Bunu da son olarak tüm Türkiye’ye MHP’li belediye başkanı olarak almış olduğu ‘Ulusal Kalite Belgesi’ plaketiyle doğru hizmet verdiğini bir kez daha kanıtlamıştır. Kendisini başarıları doğrultusunda tebrik ediyoruz. 1994 yılından bu yana Tarsus Belediyesinde MHP’nin bayrağını dalgalandırdığı için de kendisiyle ayrıca gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın işini layıkıyla ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yönettiği için teşekkürlerini sunan Akdeniz İlçe Başkan Vekili Remzi Çıngı, “3 dönemdir Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetilen ve 2 dönemdir Sayın Hamit Tuna tarafından yönetilen Toroslar Belediyesi çok önemli projelere imza atmıştır. Hamit Tuna’nın yaptığı hizmetler herkes tarafından takdir ediliyor. Biz de sizlerin huzurunda Hamit Başkanımıza, bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kendisini işini layıkıyla ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı için ayrıca takdir ediyoruz.” dedi ve şöyle devam etti: “Yaklaşan yerel yönetim seçimleri için aday adayı olan Sayın Burhanettin Kocamaz ve Sayın Hamit Tuna’ya bu yolda başarılar diliyor ve MHP büyükşehir belediye başkan adayı her kim olursa olsun, o adayı teşkilatımız olarak sonuna kadar destekleyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi