gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 9  
»Bugün 375  
»Toplam 15045816  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.147.73.35
» Bu sitemizi ziyaretiniz
İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANI GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANI GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Tarih 11 Nisan 2023, 18:44 Editör

11 Nisan 2023 Salı günü İYİ Parti İl Başkanı Mehmet DUTAR İl Gençlik Kolları ile toplantı yaptı ve seçimlerle ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANI GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

11 Nisan 2023 Salı günü İYİ Parti İl Başkanı Mehmet DUTAR İl Gençlik Kolları ile toplantı yaptı ve seçimlerle ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

           

 

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet DUTAR konuyla ilgili bir açıklamada bulundu:

“Bu gün Gençlik Kolları Başkanımız Avukat Muhammed GÜLHAN ve sevgili genç kardeşlerimizin de katılımı ile bir sohbet toplantısı organize ettik. 

Gençlerimizin umudu Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER Hanımefendinin Başbakan olacağı bir Türkiye’de, gençlerimizin yarınlara umutla bakabileceği, yarınları ile ilgili hayaller kurabileceği ve bu güzel hayallerinin hayata geçmesi ve uygulanabilir olması için yaptığımız çalışmalar üzerine sohbet ettik.

                  

 Gençlerle birlikte yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin genel havası ve Mersin’de seçimlerle ilgili yapılacak çalışmalarımızı ve bu çalışmalarda gençlerimize düşecek işlerle ilgili planlarımızı hazırladık.  

Seçimlere 32 gün kala gençlerin geceleri uyumadan, gündüz oturmadan, yağmur- çamur, soğuk- sıcak demeden bütün güçleri ile Millet ittifakının ve İYİ Partinin hedefleri doğrultusunda daha enerjik çalışma yapacaklarına inancımız tamdır. Genç kardeşlerimizle  ailelerimiz, komşularımız ve arkadaşlarımız  üzerinde ki olumlu etkilerimizin sandığa yansımaları ve seçim sonuçları üzerindeki oluşacak etkileri üzerine planlamalar yaptık.

 Gençlerle ve tüm Mersin insanı ile birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmalarımızı sürdürecek ve Türkiye’miz için, Mersin’imiz için en iyi sonuçları alacağız. 21 yıllık AKP iktidarının ülkemizi getirdiği son durum, gençlerimizin hayallerinin yok oluşunu anlatıp, genç insanların yurt dışına değil ülkesine hizmet etmeleri için yarınlarda nasıl bir Türkiye hayal ettiğimizi ve 13 Mayıs 2023 akşamına kadar anlatıp sandığa öyle gideceğiz. Gençlerle birlikte başaracağız. Genç insanlarımızın bu ülkeye verebileceği çok büyük hizmetler var. İYİ parti İktidarı onların hayallerini gerçekleştireceği Türkiye’yi kuracaktır.” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi