gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 10  
»Bugün 1291  
»Toplam 15062264  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.126.241
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Kılıç'tan Anamur Ziyaretleri

Kılıç'tan Anamur Ziyaretleri

Tarih 08 Aral?k 2012, 16:01 Editör admin

MHP MYK Üyesi Kılıç Anamur'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

     Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Hidayet Kılıç Anamur'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi makamında ziyaret eden Kılıç akşam saatlerinde de MHP ilçe Binası'nda partililerle buluştu..

     Yapılan ziyaretin amacının yerel yönetimleri yerinde ziyaret etmek, karşılıklı istişarelerde bulunmak olduğunu belirten Kılıç Başkan Türe'yi çalışmaları dolayısıyla tebrik etti.

     Hidayet Kılıç'ın ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe;

     "MYK Üyemiz Hidayet Beyin belediyemizi ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk bizleri onure etti. Tabii ki her zaman yanımızda fakat bu gelişi biraz resmi. En son kurultayımızdan sonra genel başkanımızın bir temsilcisi olarak burada kendisi. Öncelikle bu görevin kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Zorlu bir süreçte zorlu bir göreve geldi. Mersin'den MYK'ya bir kişinin girmesi bizi son derece memnun etti. Bu kişinin bölgemizden olması ve bölgemizden daha önce milletvekilliği yapmış bir ağabeyimizin olması bizi ziyadesiyle memnun etti" dedi.

    Zorlu bir sürece girildiğini, yerel yönetim seçimlerinin Milliyetçi Hareket Partisi için ilk imtihan olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Türe;

     " Mersin'in ayağa kaldırılması gerekiyor. Partimiz tarafından bir enerji verilmesi gerekiyor. Hidayet Kılıç'ın Çamlıyayla'dan, Yeniceden girerek Ören'den çıkan ziyaretleri teşkilatlarımızı heyecanlandırmıştır. Teşkilatımızda bir sinerji yaratmıştır. Özellikle belediye ziyaretleri bizim için son derece önemlidir. Çünkü MHP'li Belediyeler bir noktada sahipsiz gibidir Türkiye'de. Mevcut iktidarın MHP'li Belediyeler üzerindeki bazı sıkıntıları bizlerin son derece moralini bozmaktadır. Ancak seçim startı verilmiştir. Ben bundan sonrası için çok ümitliyim" dedi.

     2014'te mevcut belediyelerimizi tekrar alacağımıza eminim diyen Başkan Türe; mevcut belediyelerin üzerine yeni belediyeler ekleyeceğimizden şüphem yok diyerek partisine olan inancını dile getirdi.

    Devamındaki Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri de alarak MHP'nin hedeflediği iktidara ulaşacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Türe; Anamur Spor'un başarılarından da bahsetmeden geçemedi. Son olarak Anamur Sporun kırdığı rekoru anlatan Başkan Mehmet Türe MYK üyesi Hidayet Kılıç'a, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye de takdim ettiği çalışmaları ile ilgili bir kitapçık verdi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek sözü MYK üyesi Hidayet Kılıç'a bıraktı.


    

      Anamur Belediyesi'ni ziyaret etmekten çok memnun olduğunu dile getiren MYK üyesi Kılıç, yaklaşık bir haftadır Mersin ve bölgesini ziyaret ettiklerini söyledi. Mersin'in geçmişte MHP'ye her zaman destek verdiğini söyleyen Hidayet Kılıç; "Benim gördüğüm, vatandaş MHP'yi sorgulamak yerine yürüyün hedefe kitlenin diyor. Siyasette insan psikolojisinden, elimizi tutuşundan, gözümüze bakışından ne demek istediğini anlıyorum. Her gittiğimiz yerde vatandaş gözlerimizin içine bakarak elimizi sıkıyor. Hadi ne duruyorsunuz ülke elden gidiyor diyor" dedi.

     Mersin ve mevcut belediyelerimizi alacaklarını üzerine basa basa vurgulayan MYK Üyesi Kılıç ayrıca buna Akdeniz Belediyesi de dahil dedi.

     Belediyeleri aldıklarında her zaman eşitlikten yana olacaklarını söyleyen MYK üyesi Kılıç;

     "Bizim Türkiye'de kaybedecek bir tane insanımız yok,nbizim Türkiye'de kaybedecek bir santim toprağımız yok. Bu ülkede bayrakla problemi olan, vatanla problemi olan insanlar ver. O nedenle MHP hedefe çok yakındır. Bu nedenle hiçbir teşkilatımız parti binasında değildir. Vatandaşla el ele omuz omuzadır." dedi.

     Cumhuriyet Halk Partisi'nin artık Atatürk'ün kurduğu parti olmaktan çıktığını savunan Kılıç, yaptığı açıklamalarla hem CHP'ye hem de AkParti'ye yüklendi.

     Siyasi Kürtçülüğü meşrulaştırmak için elinden gelen her türlü gayreti yapan bir parti olarak nitelendirdiği Cumhuriyet Halk Partisi için; Anadilde konuşmayı savunma, dokunulmazlıkların kaldırılmasını savunma derken neyi savundukları neyi söyledikleri her şey ortada olan bir partidir. Artık yeter; mızrap çuvala sığmaz oldu, dedi.

 

     Milli kalan, bayrağın dalgalanmasını savunan, ezanın susmamasını savunan tek parti Milliyetçi Hareket Partisi'dir diyen Kılıç; "O nedenle yerel seçimlerde MHP Mersin ölçeğinde olduğu gibi Türkiye genelinde de çok büyük bir patlama yapacak. Birinci seçimlerde Ak Partiyi sallayacağız, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ak partiyi yere sereceğiz ve genel seçimlerde de bu ülkeye yaptıkları tahribatın bedeli olarak bu millet bunları iktidardan uzaklaştıracak. Yaptıklarının da bedelini yargı önünde de mutlaka soracağız. "  dedi.

     Yaptığı çalışmalardan ötürü Başkan Mehmet Türe ve ekibini tebrik eden MYK üyesi Hidayet Kılıç; Mehmet Türe'ye yorulmadan, yılmadan çalışmaya devam çünkü bu millet yapılanı asla unutmaz, dedi.

     Bu sohbetin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıç; bir gazetecinin Burhanettin Kocamaz'ın Mersin Büyükşehir Belediyesi aday adayı olması hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna;

     " Türkiye'nin en demokratik partisi biziz. İsteyen istediği gibi aday olabilir. Sayın Kocamaz'da aday olabilir bunun yanında başka arkadaşlarımız da aday adayı olabilir. Hiç kimsenin aday adaylığından gocunmayız" dedi.

     Bunun üzerine bir başka gazetecinin siz de adaylık düşünüyor musunuz sorusuna;
     "Ben zaten adayım. Benim 3 adaylığım var. Birinci sırada milletvekili adaylığına adayım, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Başkanlık Divanına adayım, milletvekili olursam da bakanlığa adayım diyerek herkesi şaşırtan MYK üyesi Kılıç, Büyük Şehir Yasasını da kısa değerlendirirken bu yasa eyaletleşme sistemini getirir, Milliyetçi Hareket Partisi olarak yasaya karşıyız, dedi.

     MYK üyesi Kılıç MHP Anamur İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirerek partilerle buluştu.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi