gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 588  
»Toplam 15041558  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.146.221.204
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamurspor İçin Destek Gecesi

Anamurspor İçin Destek Gecesi

Tarih 21 Kas?m 2012, 13:21 Editör admin

Anamur Belediye Spor için destek gecesi yapıldı.

     Anamur Belediye Spor Sosyal Etkinliklerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyeleri Aytül Dalaklıoğlu ve Belgin Gökyar’ın organize ettiği Anamur Belediyespor’a Destek Gecesi” Ünlüselek Otel’de düzenlendi.

 

 

     Pazar günü Saat 19.00’da başlayan destek gecesi yönetici Belgin Gökyar’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Gökyar, sporun önemine dikkat çekerek Anamur Belediyespor’a destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan gecede Anamur Belediyespor Kulübü Başkanı Dr.İhsan Koyuncu bir konuşma yaptı. Göreve geldiği zaman önce birlikteliği sağlayarak işe koyulduğunun altını çizen Koyuncu, “Bunu başardık. Bugün Anamur Belediyespor 10 maçın 10’unu da kazanabildiyse bu birliktelik sayesinde kazanıldı. Anamur Belediyespor Kulübü olarak sadece futbolda değil, diğer branşlarda da artık atağa geçmek istiyoruz. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Koyuncu’nun konuşmasının ardından Anamur Belediyespor ile ilgili bir slayt sunumu yapıldı. Slaytta Anamur Belediye Spor’un kuruluşundan bugüne fotograflar ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin Anamur Belediye Spor için yaptırdığı dev Sosyal Tesis yer aldı.

 

 

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ise konuşmasında geçmişten bugüne Anamur Belediyespor’a destek verenlere teşekkür etti. Başkan Türe, bir de Anamur Belediyespor için yazdığı şiiri okudu. Başkan Mehmet Türe, salondan büyük alkış aldı.

 

     Sunuculuğunu Hatice Kara’nın yaptığı gecede sanatçı Latife, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Latife’den sonra sürpriz çekilişler gerçekleştirildi. Çekiliş sonrası sahneye çıkan sanatçı Tuna Han, gönülleri mest etti.

      Gece, Tuna Han’ın birbirinden güzel ezgileriyle son buldu.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EĞLENCE - MAGAZİN

MERSİN FESTİVALİN TARSUS AYAĞINDA CAZ KONSERİ

MERSİN FESTİVALİN TARSUS AYAĞINDA CAZ KONSERİ Tarsus Amerkikan Koleji Konferans Salonu'nda, Hakan Ali TOKER Caz Faslı Konseri gerçekleştirildi.

ERDEMLİ'DE 2. GEMİ PARK KURULDU

ERDEMLİ'DE 2. GEMİ PARK KURULDU Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve diğer mahallelerde park atağına geçti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi