gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 24  
»Bugün 347  
»Toplam 15064870  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.83.150
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Belediyede Beyaz Masa Sorunları Çözdü

Belediyede Beyaz Masa Sorunları Çözdü

Tarih 10 Ekim 2012, 00:51 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'nin başlattığı yeni uygulama ile Alo 153 Çözüm Masası faaliyetini sürdürüyor.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'nin başlattığı yeni uygulama ile vatandaşları temsil ederek sorunlara ivedi çözüm arayan Alo 153 Çözüm Masası faaliyetini sürdürüyor.

          

Çözüm Masası ile Türkiye’de birçok büyükşehir belediyesinde dahi kurulamayan yada işletilemeyen İstek Talep Anında Çözüm Hattı olan Alo 153 Anamur’da başarıyla uygulandı. Vatandaşların Alo 153’ü çevirerek anında ulaştığı Çözüm Masası istek yada talebi en kısa sürede sonuçlandırarak vatandaşa geri dönüş yapıp bilgilendiriyor. Anamur Belediyesi’nde halkın temsilcisi niteliğindeki Alo 153 Çözüm Masası Birimi istek ve şikâyetleri bilgisayar ortamında, anlık telefon bağlantısıyla ve gerektiğinde yüz yüze ilgili birimlere anında aktarıp en hızlı çözümün gerçekleşmesini sağlayarak vatandaş nezdinde de takdir topluyor. Anamur Belediyesi mail adreslerine Çözüm Masası ile ilgili sayısız teşekkür mesajı gelirken Belediye Başkanı Mehmet TÜRE de Alo 153 Çözüm Masası’na ulaşan bilgileri, istek ve talepleri ve ne kadar sürede çözüme kavuşturulduğunu makam odasındaki bilgisayardan ve kendisine sunulan haftalık raporlardan takip ediyor.

Vatandaşlar Çözüm Masası’nda çay içerken istek ve taleplerini kayıt ettirip güleryüz ile belediyeden ayrılarak Çözüm Masası’nın konu ile ilgili geri dönüşünü bekliyor. 7 gün 24 saat esasına göre çalışan Alo 153 Çözüm Masası’na  cozummasasi@anamur.bel.tr adresinden mail yoluyla da ulaşılabiliyor. 2012 Nisan ayında faaliyete geçen Çözüm Masası vatandaşların zaman kaybını da önlüyor.

Anamur Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada faaliyete geçtiği Nisan ayından bu yana 6 ay gibi bir sürede toplam 3237 başvuru alan Çözüm Masası bunlardan 3024’ünü olumlu sonuçlandırmış 117’si ise kanunlara aykırılık ve yetki yetersizliği (başka kurumlarla alakalı olması) sebebiyle sonuçlandırılamamıştır. 96 başvuru ise planlama dahiline alınmış çalışmaları (yol ve asfalt talebi, kaldırım talebi, vb.) içermektedir.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi