gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 1708  
»Toplam 15064147  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.138.113.188
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Yerel Seçime 1 Yıl kala Anamur MHP'nin Gövde Gösterisi

Yerel Seçime 1 Yıl kala Anamur MHP'nin Gövde Gösterisi

Tarih 23 Eyl?l 2012, 02:29 Editör

Anamur MHP İlçe Teşkilatının düzenlediği Ülküde-Ülkede birlik gecesi tam bir boy gösterisine dönüştü...

Anamur MHP’nin Gövde Gösterisi

 

Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen 14 Eylül 2012 günü gerçekleşmesi planlanan fakat Anamurlu Uzman Çavuş Hakan Balta'nın Hakkarinin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu hainlerle girdiği çatışmada Şehit düşmesi sebebiyle; MHP ilçe Yönetim Kurulu, Ülkü Ocakları, Belediye Başkanları ve komisyonların aldığı ortak kararla 21 Eylül 2012 tarihine ertelenen Ülküde Birlik-Ülkede Birlik ve Şehitleri Anma Gecesi dün akşam saatlerinde muhteşem bir katılımla gerçekleşti.

 

 

 

ON BİNİN ÇOK ÜZERİNDE KATILIM

 

Yaklaşık 12 bin kişi Yeni Cumhuriyet Meydanı'nı ve meydana ulaşan çevre yolları hınca hınç doldururken, vatandaşların konseri izleyebilmek için meydan etrafında yer alan apartmanların damlarını ve balkonlarını da doldurduğu gözlendi. Bazı vatandaşlar ise konseri izleyecek yer bulamayınca meydanın üst kısmına araçları çekerek üzerlerine çıktılar. Emniyet görevlilerinin ifadelerine göre meydanı 12 binin üzerinde insan hınca hınç doldurdu.

 

 

 

YEREL SEÇİM ÖNCESİNDE GÖVDE GÖSTERİSİ

 

MHP'liler ellerinde Ay Yıldızlı ve Üç Hilalli bayraklar ile meydanı doldururken, 7'den 70'e hep bir ağızdan sloganlar atarak yerel seçimlere tam 1 yıl kala gövde gösterisi yaptılar. Aralarında hiçbir kırgınlık olmadığını, her zaman birleşip, birlik ve beraberlik içinde harket edebileceklerini, her zaman hem yerelde, hem de genelde  iddialı olduklarını net bir biçimde ortaya koydular. MHP’liler yapılan Ülküde-Ülkede birlik ve Şehitleri anma gecesinden büyük moral ve motivasyonla çıktılar. Muhabirlerimizin görüştüğü birçok insan “ MHP’nin yerelde var olan iddiası bu geceyle daha da perçinlendi. Dost düşman herkes nasıl bir güç olduğumuzu gördü “ şeklinde konuştular. Ülkü Ocaklarına bağlı Kızlı-erkekli 250 civarında genç kurulan sahnenin iki yanında giydikleri “Anamur Ülkü  Ocakları” yazılı  ve Bozkurt armalı özel tişörtleri ile göz doldurdu. Ülkücü gençlik yok ortalıkta görünmüyor diyenlere de var olduklarını attıkları slagonlarla ortaya koydular.

 

YÜKSEK DÜZEYDE YÖNETİCİ KATILIMI

 

MHP Anamur İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Ülküde Birlik-Ülkede Birlik ve Şehitleri Anma Gecesi'ne MHP Mersin Milletvekili Dr.Ali Öz, İl Genel Meclisi Başkanı Fahrettin Kılınç, Belediye Başkanları, Çevre İlçe Teşkilat Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları, Kadın Kolları Başkanları ve Teşkilat Yöneticileri katıldı. Anamur’dan ise Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, Çarıklar Belediye Eski Başkanı Sezai Şimşek ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Anamur Kültür Derneği Yöneticileri ile CHP ilçe Yöneticileri katıldı.

 

 

 

ŞEHİT AİLELERİ VE ENGELLİLER PROTOKOLDEYDİ

 

Ülküde Birlik-Ülkede Birlik ve Şehitleri Anma Gecesi’nin onur konukları ise Şehit Aileleri ve Gaziler ile Engelliler oldu. Şehit Aileleri, gaziler ve Engelliler protokolde kendilerine ayrılan  üzerinde isimleri yazılı özel kısımda yerlerini aldılar. Şehit Aileleri, gaziler ve Engellilere ilgi de gece boyunca çok yoğundu.

 

  

MEYDAN KIRMMIZI-BEYAZ GELİNLİK GİYDİ

 

Gece için hazırlanan Yeni Cumhuriyet Meydanı günler öncesinden Üç Hilalli ve Ay Yıldızlı bayraklarla süslenirken, meydanda Anamur Belediyesi tarafından kurulan Yörük Çadırlarında çay yayık ayranı ve bazlama börek pişirildi. MHP kitapları, kolye, yüzük gibi takıları satıldı. Gece boyunca ellerde sallanan bayraklarla asılı olan bayraklar meydanın kırmızı-beyaz gelinlik giymiş gelin gibi görünmesini sağladı. MHP ilçe teşkilatını simgeleyen Türkiye Haritası üzerinde Mustafa Kemal Atatürk, Alparslan Türkeş ve Devlet BAHÇELİ’nin remini yer aldığı büyük pankart da dikkat çekiciydi. Sahnenin yan tarafında girişte yer alan ve tam bir hilal şeklinde düzenlenen havalı hoşgeldiniz balonu da katılımcıları selamladı.

 

       

 

ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN OKUNDU, HATİM DUASI YAPILDI

 

Sunuculuğunu Belediye Meclis Üyesi Türkan Kasapoğlu ve MHP ilçe Başkan Yardımcısı Kemal Şen'in yaptığı gecede ilk olarak MHP ilçe Yöneticisi Başkan yardımcısı Mehmet Doğan ve Üzeyir Aslan hocaefendiler  tarafından dua yaptırıldı. Emekli Din Görevlisi Üzeyir Aslan yaptırdığı duada terör örgütüne ve destekçilerine lanet okudu. Binlerce kişi yapılan duaya “amin” dedi. Şer odaklarının hizmetine giren, gaflet ve delalete düşenler için ıslah dileyen Üzeyir Aslan hoca,’ Islahları mümkün ise Islah Eyle ıslahları mümkün değil ise Kahhar ismi şerifinle kahru perişan eyle’ şeklinde dua yaptı. Vatan evlatlarının, vatanın, Ezanın, bayrağın ebediyetini dileyen Üzeyir Aslan Hoca, ‘son Türk kalana ve şehit olana kadar bu yurdu düşman çizmelerine çiğnettirme ya Rabbi’ dedi. Binlerce Anamurlu duanın ardından şehitler için Fatiha okuyup, ayağa kalkarak alkışta bulundu.

 

MEHTERAN’A ÖZEL SAYGI VE ALKIŞ

 

Birlik Gecesi kapsamında sahne alan Anamur Belediyesi Mehteran Takımı Meydanı dolduran binlerce Anamurlu tarafından meydana girerken ayakta alkışlandı. Türkan Kaspoğlu’nun anonsu ile Mehteran geleneksel şekli ile 10 binin üzerindeki vatandaş tarafından ayakta karşılanıp, alkışlandı. Bilindiği gibi Anamur Belediyesi tamamı gönüllü olan ve belediye çalışanlarının ve başkan Mehmet TÜRE’nin özel gayreti ile oluşturulan Akdeniz Bölgesindeki en büyük Mehter topluluğu.

 

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından bir konser veren Anamur Belediyesi Mehter Takımı büyük ilgi gördü.

 

MHP GENEL BAŞKANI DR. DEVLET BAHÇELİ’DEN TEBRİK MESAJI

 

Ankara’daki programı dolayısıyla geceye katılamayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Genel Başkan bahçeli mesajında ülkemizin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaptı. Bahçeli Anamur’da yaşayan ve MHP’ye gönül veren vatandaşlara mesajında övgülerde bulundu.

 

HALK MÜZİĞİ SANATÇISI AYBÜKE AYBERK SAHNE ALDI

 

Ülkücü Hareketin Mersin Bölgesindeki sesi sanatçı Nevşehirli Halk Müziği sanatçısı Aybüke Ayberk sahne aldığında alkış tufanı koptu. Aybüke birbirinden güzel türküleri seslendirirken okuduğu Türkmen ve Azeri şarkı-türkülerin alandaki vatandaşlar eşlik etti. Aybüke sahnede verdiği mesajında ‘her büyük başarının altında Türk’ün imzasının olmasını’ diledi. “ meydanın çok büyük bir kalabalık tarafından doldurulduğunu gören AYBERK: “Muhteşemsin Anamur, Anamur’a çok geldim, ancak bu kadar heyecanlı ve çoşkulu bir kalabalığı görünce geldiğime hiç pişman olmadım “şeklinde duygularını ifade etti. Aybüke AYBERK Nevşehir yöresinden okuduğu bozlaklarla da izleyenleri mest etti.

 

 

 

ADAM GİBİ ADAM; MEHMET TÜRE

 

Aybüke şarkı arasında yaptığı konuşmada Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE için; ‘Anamurlular Belediye Başkanınıza sahip çıkın, Adam gibi adam bir Başkanınız var, Mehmet Türe adam gibi adam’ derken vatandaşlar Aybüke’ye alkışlarla karşılık verdi. Aybüke Ayberk ayrıca MHP ilçe Başkanı Ramazan Yalçın’a bu büyük geceyi düzenlediği ve büyük emek verdiği için teşekkür etti.

 

AYBÜKE; “RAHAT  UYUYOR MUSUN YÜZDE ELLİ?”

 

Aybüke Ayberk ayrıca ülkemizdeki durumu eleştirirken “ memleket evlatları şehit olurken, bu veballe rahat uyuyabiliyor musun yüzde elli, inşallah uyuyamazsın, uykuların bölünür” dedi.

 

MHP İLÇE BAŞKANI YALÇIN  ANLAMLI VE SERT KONUŞTU

 

Programın konuşmalar kısmında ilk olarak sahneye çıkan MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan Yalçın oldukça sert ifadelerle terörü ve destekçilerini eleştirdi. Başkan Yalçın 14 Eylül’de gerçekleşecek olan Geceyi yönetim Kurulu ve komisyonlar kararıyla ertelediklerini ve bu gecenin coşku, eğlence, göbek atma değil, Birlik ve Dirlik mesajı verme, kamuoyuna ‘Biz burdayız’ deme, gaflet ve hıyanet sahiplerini uyarma gecesi olduğunu söyledi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen şehit haberleri ile her gün derinden sarsıldıklarını ifade eden başkan Yalçın sorumluları adımlarını denk atmaya, dış güçlerden destur almayı bırakmaya davet etti. Başkan Ramazan Yalçın 1 yılda 3 Şehit veren bir ilçe olarak terörün acısını en iyi bilen insanlar adına yetkililere seslendi. Başkan Ramazan Yalçın ‘biz de mi dağa çıkalım, çıkmıyorsak, ağırbaşlı, bilinçli davranıyorsak korktuğumuzdan değildir, bunu herkes iyi okumalı, iyi bilmelidir, Bu ülkeyi adam gibi yönetin, yoksa elinizden almasını biliriz’ dedi. Daha önce verilen vatan şehitlerini de unutmadıklarını onlar için de ayrı bri program düzenlemeyi düşündüklerini söyledi.

 

 

 

Başkan Yalçın’ın ayrıca asker, polis, rütbeli derken en sonunda bu ülkede Savcıların da şehit edilmeye başlandığına, vatandaşın bu hesabı soracağına vurgu yaptığı konuşması dakikalarca alkışlandı.

 

ÖREN BELEDİYE BAŞKANI DOLUOĞLU HİZMETLERİNİ ANLATTI

 

Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu konuşmasına Anamurlu ve Tüm şehitleri rahmetle anarak başladı. Şehit ailelerine onlar bizim evlatlarımız diyen Başkan Doluoğlu Ören Belediye Başkanlığı’ndaki 4.yılında neler yaptığını görsel sunum içerisinde alanda kurulan Dev sinevizyon eşliğinde anlattı. Başkan Doluoğlu, Ören’in MHP’li Belediye döneminde hizmet aldığını, başta üst geçit, düğün salonu, orta refuj düzenleme çalışması, stabilize ve asfalt yollar, yeni idari hizmet ek binası, cami ve okullara destek, çatı onarımları, dev bayrak direği, Akpınar yaylası tuvalet, lavabo ve çeşme inşası ile cami lojmanı yapımı, yaylaya mobil verici cihazı konulması, Toki’ye atm cihazı konulması, çocuk parkı yapılması, sahil düzenlemesi, sahil yürüyüş yolu yapılması, mutfak inşası, sosyal yardımlar ve daha birçok hizmet üzerinde durdu. Başkan Aziz Doluoğlu konuşmasının ardından büyük alkış aldı.

 

 

 

BAŞKAN MEHMET TÜRE ANAMUR’DAKİ DEĞİŞİMİ ANLATTI

 

Konuşma yapmak için sahneye çıkan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe vatandaşları Bozkurt selamı ile selamladı. Başkan Türe konuşmasına başlamak için alkışların kesilmesini bekledi.

 

Gecemize Hoşgeldiniz diyen Başkan Türe sinevizyon destekli konuşmasında;

 

“Çok Değerli İl Genel Meclisi Başkanım,  Çok Değerli Milletvekilim, Çok Değerli İlçe Başkanım, Değerli Belediye Başkanlarım, İl ve İlçe Teşkilatımızın Değerli Yöneticileri,

 

Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Ülküdaşlarım ve her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan Ören’li, Çarıklar’lı, Bozyazı’lı, Aydıncık’lı, Gülnar’lı ve Anamur’lu çok kıymetli hemşerilerim, hepinizi saygıyla selamlıyorum…

 

Bu konser biliyorsunuz, geçen hafta olacaktı. Ama Anamur’dan bir yılda üçüncü şehidimiz olan Hakan BALTA’yı Peygamber Efendimize komşu olarak gönderdik. Bu nedenle teşkilatımız konseri bugüne aldı. Ülkemizde şehitler devam ediyor ve tabi ki tüm şehitler de bizim evlatlarımız…

 

Biz buradan tüm şehitlerimizi rahmetle anacağız, tüm dünyaya buradan mesaj vereceğiz.

 

Vatan hainlerini buradan uyaracağız! Ben bu vesile ile başta son şehitlerimiz Hakan BALTA, Atanur BAL ve Serkan ANGAY olmak üzere Anamurlu şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerinin ellerinden öpüyorum.

 

Çok Değerli Hemşerilerim, Bize güvendiniz, inandınız ve Anamur’umuza hizmet etme görevini bize verdiniz. Ben sizleri sıkmadan, çok ayrıntıya da girmeden, üç buçuk yılda neler yapmışız, arz edeceğim. Sizin belediyeniz; Resmi Kurumlarla barışık, STK ile işbirliği halinde, hizmetlerde hiçbir ayrım yapmayan, haramı helali gözeten, vatandaşa tepeden bakmayan, kurumsallığı sağlamış bir hizmet kurumu haline getirilmiş bir Belediyedir.

 

 

 

Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanında olduk, olacağız. Belediyemiz, fiziki, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bölgemizde ilk sıradadır. Artık Anamur’un Çöp, Temizlik ve Sinek sorunu kalmamıştır. Almanya’nın Bingen Şehri ile Kardeş Şehir Anlaşması hayata geçmiştir. Tamamı Anamur Belediye personelinden oluşan 33 Kişilik Mehteran Takımı kurulmuştur. İlçe girişlerine 16 metre uzunluğunda Muz Figürü, 36 metrelik dev Türk Bayrağı direği dikilmiş ve 96 metrekarelik Türk Bayrağımız asılmıştır.

 

Belediye Toplantı Salonu yenilenerek halkımızın kullanımına sunulmuştur. Kırmızı masa olarak bilinen Alo 153 çözüm masası hizmete geçirilmiş vatandaştan gelen tüm isteklere talepler kayıt altına alınarak sonuçlanması sağlanmıştır.

 

Belediye Kent Mobilyaları atölyesini kurarak 2500 adet bank üretip şehrimizin çeşitli noktalarına yerleştirdik. Sanayi sitesi meydanı ve 1.etap üstyapı tamamlanmıştır.

 

5 yeni araç alınmıştır.50 adet bilbord ilçemizin değişik yerlerine takılmıştır. 25 adet yeni otobüs durağı monte edilmiştir. Anamur Engelliler Derneği kurulmuş ve içerisinde her türlü imkanı olan engelliler lokali hizmete geçirilmiştir.

 

Toplu taşıma araçlarımızda kartlı, kameralı, merkezden kontrollü sistem olan Anamurkart hizmete geçmiştir. Dijital, ön ödemeli su sayaçları kullanımına başlanmıştır.

 

İskele çay bahçeleri yeni baştan düzenlenmiştir. 10 adet modern spor parkı açılmıştır.10 adet modern çocuk parkı açılmıştır. Sahilimize 10 adet büfe açılarak çay bahçesi haline getirilmiştir.40 dükkanlı Mini Çarşı hizmettedir.

 

Tarihi Konak restore edilerek Anamur Evleri yaşatılmıştır. İlçemizde bulunan 30 adet elektrik trafosu resimlerle süslenerek güzel bir görünüme kavuşturulmuştur.

 

İskele Yolu parke yol yapılarak düzenlenmiştir. 19 Mayıs Caddesi aydınlatma ve parke yol yapılarak yeni baştan düzenlenmiştir. Mehmet Akif Ersoy Caddesi aydınlatma ve parke yol yapılarak yeni baştan düzenlenmiştir. Toplam 350 bin metrekare parke yol ve 120 bin metrekare asfalt yol yapımı tamamlanmıştır.

 

Modern yaya Üst Geçidi yapılarak şehidimiz Uzman çavuş Serkan Angay’ın ismi verilmiştir.

 

Geri Dönüşüm tesisi hizmete açılmıştır. Hanımeli İhtiyaç bankası halkımızın hizmetine sunulmuştur. Eski belediye binamız yeni baştan düzenlenerek Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi haline getirilmiştir.

 

 

 

36 yataklı 100 kişilik restorantı olan Anamur Belediyesi Sosyal tesisi yapılmıştır.

 

Bölgemizin en büyük, en modern Pazar yeri kamera sistemiyle, ses sistemiyle, aydınlatmasıyla, bayan-erkek ve engelli tuvaletleriyle, zabıta kontrol noktasıyla bugün itibariyle hizmete açılmış olup Şehidimiz Uzman Çavuş Atanur Bal’ın ismi verilmiştir.

 

Ve nihayet şu anda program yaptığımız 10 bin kişilik Yeni Cumhuriyet meydanımız hizmettedir.

 

Yapımı devam eden Sürücüler Anamur Evleri; 112 konut ve 3 sinema salonu olan 95 işyeri ile bu bölgede bir ilk olacaktır.

 

Yine en kısa zamanda bölgemizin en modern Sebze ve Meyve Hali’nin temelini atacağız.

 

Değerli Hemşerilerim, bu çalışmalar size verdiğimiz sözlerin % 80’ni, ama benim Anamur için planlarımın ancak % 20’sini oluşturuyor.

 

İnşallah sizlerin desteği ile ve sizlerle beraber ikinci beş yılımda, başkalarının hayal bile edemeyeceği, Anamur’u  bir dünya kenti yapacak projeleri hayata geçireceğiz.

 

Ben bu konserle bizi sizlerle buluşturan MHP İlçe Başkanım Ramazan YALÇIN’a, Yönetim Kuruluna ve MHP Kadın Kollarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum…

 

Hepinizi Saygıyla Selamlarım.

 

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!” dedi.

 

BAŞKAN TÜRE’DEN İLÇE TEŞKİLATI’NA SÜRPRİZ HEDİYE

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konuşmasının ardından görevlilere seslenerek sahneye dev bir kutu getirtti. Program sunucusu Belediye meclis Üyesi Türkan Kasapoğlu ilçe Başkanı Ramazan Yalçın’ı Başkan Türe’nin hediyesini ilçe Yönetimi adına alması için sahneye çağırdı. Kasapoğlu ‘ben içerisinde ne olduğunu biliyorum ancak İlçe Başkanımız ve yöneticiler henüz bilmiyorlar ve çok şaşıracaklar’ dedi. Kutuyu açan MHP ilçe Başkanı Ramazan Yalçın içerisinden çıkan dev Başbuğ Büstünü görünce tebessüm ederek Başkan Türe’ye teşekkür etti. İlçe Başkanı Yalçın; ‘bu hediyeyi bir şartla kabul ederim, yanına bir de Atatürk büstü istiyoruz, ikisini yan yana yeni parti binamızın girişine koyacağız’ dedi. Başkan Türe de meydanda yer alan Atatürk Heykeli’ni göstererek; ‘Onu zaten Anamur’a armağan ettik’ dedi.

 

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI KILINÇ VE MİLLETVEKİLİ DR.ALİ ÖZ BİRLİK MESAJI VERDİ

           

İl Genel Meclisi Başkanı Fahrettin Kılınç ve MHP Mersin Milletvekili Dr. Ali Öz konuşmalarında ülkemizin içerisinde bulunduğu durum gereği Ülkede ve Ülküde Birlik zamanın geldiğine vurgu yaptılar. Türk Milliyetçilerinin birliğe ihtiyaç duyduğunu ve bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söylediler. Mevcut iktdara yönelik sert eleştirilerde bulunarak, MHP olarak her zaman olumsuzluklara karşı mücadele edeceklerini belirttiler. Fahretin KILIÇ 1975’lı yıllarda Mersin İl Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığı sıralarda Anamur’a çok geldiğini, Kükür Köyünden Hüseyin Amca’nın Anamur Ülkü Ocakları gecesine  katıldığını, eşeğinin heybesinde sepette getirdiği yumurtaları pazarda satarak gecede o paraları Ülkü ocaklarına bağış olarak verdiğini hatırlattı. O günlerde salonu nasıl doldururuz endişesini taşıdıklarını ancak şu an artık meydanlara sığmadıklarını anlattı. Anamurlulara ülkeye ve ülküye sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

 

 

 

PLAKET VE ONUR BELGESİ TÖRENİ

 

Gecede ayrıca MHP’ye gönül vermiş ve Anamur MHP üzerinde emeği bulunan eski MHP ilçe Başkanları, eski belediye meclis üyelerine ve kadın kolları başkanlarına plaket ve onur belgesi takdim edildi.

 

 

 

HAVAYİ FİŞEKLER ANAMUR’U GÜNDÜZE ÇEVİRDİ

 

Geceye ayrı bir renk katan havayi fişeklerin ateşlenmesiyle Anamur gökyüzü aydınlandı ve adeta gündüzü andıran görüntüler ortaya çıktı. Dakikalarca süren havai fişek gösterisi sonrası Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı.

 

KALABALIK SON ANA KADAR AZALMADI

 

Geceyi izlemek için yeni Cumhuriyet Meydanı’na gelen vatandaşlar gece sonlanana kadar alanı terk etmediler. Gece sonunda Yıldızdoğan’ın daha çok parça söylemesi istendiyse de alınan izinin bitmesiyle gece sona erdirildi.

 

MUSTAFA YILDIZDOĞAN SAHNEDE

 

Saatler 22:30’u gösterdiğinde Mustafa Yıldızdoğan sahneye çıktı ve söylediği şarkılarla Anamurluları coşturdu. Yıldızdoğan kendisini Anamurlularla buluşturan MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür etti. Yıldızdoğan şarkı arasında yaptığı konuşmada memleketimizi yönetenler için dua istedi, Yıldızdoğan ‘dua edin ki daha kötü ihtilaflara düşmesinler, daha kötü günler görmeyelim, en azından daha fazlası başımıza gelmesin, doğruyu görmeleri için dua edin’ dedi.

 

 

 

Mustafa Yıldızdoğan Yörükler ile ilgili olarak ise ‘Yörüklerden çok iyi sağcı çıkar, çok iyi solcu çıkar, iyi liberal çıkar ama asla vatan haini çıkmaz’ dedi. Ardından da Yörükler için yazdığı parçayı seslendirdi.

 

Yıldızdoğan’ın parçalarına özellikle de ‘Türkiye’m’ parçasına sahneye çıkışımda ve sahneden ayrılışında meydanı dolduran 12 bin kişilik kora eşlik etti.

 

İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN Anamurluların gösterdiğ yoğun ilgi nedeni ile kapanışta vatandaşlara teşekkür etti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi