gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 22  
»Bugün 404  
»Toplam 15064927  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.149.214.32
» Bu sitemizi ziyaretiniz
GENE ANALAR AĞLADI

GENE ANALAR AĞLADI

Tarih 07 Eyl?l 2012, 13:58 Editör

MHP İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN Afyonkarahisar Askeri cephaneliğinde meydana gelen patlama ve 25 askerimizin hayatını kaybetmesini eleştiren bir demeç yayımladı.

     GENE ANALAR AĞLADI

 

MHP İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN yönetim kurulu adına Afyonkarahisar Askeri cephaneliğinde meydana gelen patlama ve 25 askerimizin hayatlarını kaybetmesini eleştiren bir demeç yayımladı.

 

 

 

 

Demeç aynen şöyledir:

 

“Yine acı, yine gözyaşı, yine analar ağladı… Afyonkarahisar'da Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı Mühimmat Depo Komutanlığı'nda meydana gelen patlamada; 2 Astsubayımız, 2 uzman çavuşumuz, 21 er ve erbaşımız olmak üzere 25 Kınalı Kuzumuz şehit olmuş, 9 askerimizle birlikte 4 vatandaşımız da yaralanmıştır. Söz konusu patlama, el bombaların depolandığı bir cephanelikte yapılan çalışma sırasında meydana gelmiş, maalesef son günlerdeki acı kayıplarımıza böylelikle yenileri eklenmiştir. Türk milleti olarak acımız çok büyük, yastayız.

Türkiye belaların, uğursuzlukların ve talihsizliklerin adeta baskı ve kuşatması altına girmiştir. Bilhassa vatani görevini özveri ve fedakârlıkla yapan güvenlik güçlerimiz, art arda meydana gelen olaylardan dolayı aramızdan ayrılmaktadır. Kimi zaman terör saldırısı, kimi zaman da elim bir kazanın ardından gencecik fidanlar kara toprakla buluşmakta ve gözyaşları eşliğinde ebediyete uğurlanmaktadır. Ne hikmetse TSK 'nın çeşitli birlik ve birimlerinde; tedbirsizlik, dikkatsizlik, kayıtsızlık ve ihmalkârlık sebebiyle kayıplarda artış gözlenmektedir

Afyonkarahisar'daki vahim patlamayla birlikte yaklaşık 1,5 aylık zaman diliminde yalnızca kazalarda 39 evladımız Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Ortaya çıkan bu kara tabloyu kabullenmek, sineye çekmek, geçiştirmek veya görev zayiatı diyerek kabullenmek mümkün değildir. Bu sebeple Afyonkarahisar'daki patlamanın tüm yönleriyle araştırılarak sorumluların tespiti yapılmalıdır. Ayrıca patlamadaki tüm ayrıntılar titizlikle ele alınmalı; sabotaj, terör saldırısı gibi ihtimaller peşin ve ucuz yaklaşımlarla örtbas edilmeye çalışılmamalıdır.

Türkiye'nin ikinci büyük cephaneliğinde el bombası sayımının ve bu çerçevedeki çalışmanın neden akşam saatlerine bırakıldığı ve muhtemel faciaları önlemek için önceden hangi adımların atıldığını çok merak ediyoruz. Adli ve idari süreçte patlamanın üzerindeki şüphe ve soru işaretleri bir an önce giderilmelidir. Zira 25 evladımızın kanı, 25 ananın ahı ve 25 kınalı kuzumuzun manevi vebali muhataplarının yakalarında olacaktır. AKP hükümetine düşen görev konu hakkında ipe sapa gelmez hüküm vermek değil, meselenin detaylarına kadar nüfuz ederek her kuşkunun giderilmesine yardım etmek ve destek vermektir, meseleyi çözmektir.

 

Türk Milletini tarifsiz acı ve kedere sürükleyen patlamada; hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan gani gani rahmet; kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

İnşallah bu ve benzeri tarifsiz acıları bir daha yaşamayız…”

RAMAZAN YALÇIN

ANAMUR İLÇE BAŞKANI

MHP YÖNETİM KURULU ADINA

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi