gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 15  
»Bugün 444  
»Toplam 15046780  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.149.250.1
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN İYİ PARTİDEN  SEÇİME HAZIRLIK ZİYARETLERİ

MERSİN İYİ PARTİDEN SEÇİME HAZIRLIK ZİYARETLERİ

Tarih 15 Mart 2023, 11:28 Editör

İyi Parti Mersin İl Başkan Mehmet DUTAR'ın organizesi ile İl yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti Genel idare kurulu üyesi Burhanettin KOCAMAZ ile birlikte ilçelere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ PARTİ’DEN SEÇİME HAZIRLIK ZİYARETLERİ

 

İyi Parti Mersin İl Başkan Mehmet DUTAR’ın organizesi ile İl yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti Genel idare kurulu üyesi Burhanettin KOCAMAZ ile birlikte ilçelere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bu kapsamda yapılan ziyaretler Tarsus, Mezitli, Mut, Gülnar, Anamur ve Bozyazı ilçelerini kapsadı.

İl Başkanı Mehmet DUTAR’dan alınan bilgiye göre bu ziyaretler Erdemli, Aydıncık, Çamlıyayla, Silifke, Yenişehir, Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde de sürecek. Yapılan ziyaretlerle ve yapılan konuşmaların içerikleri hakkında bilgi veren DUTAR ve KOCAMAZ şunları söyledi.

 

 

Mehmet DUTAR ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada:

“Öncelikli  konumuz depremdi, deprem ve sonrasında yaşanan eksiklikleri ve yapmamız gerekenleri istişare ettik.”

Yaralar sarılıp eksiklikler ortadan kalkana kadar da en büyük meselemiz deprem oldu. Çünkü bu millete yapılacak en büyük kötülük onu unutmaktır; bu şuurla son siyasi gelişmeleri değerlendirdik. İstişarelerde bulunduk. Tüm yaralarımızı Millet İttifakı olarak beraber saracağız. Önümüzdeki seçim sürecinde ülkemizin geleceği için yapacağımız çalışmalardan söz ettik. İYİ Partimize katılan yeni üyelerimizin rozetlerini taktık.”  dedi.

 

 

            DUTAR ayrıca: “Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil'e, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin Çelik’e, Mut İlçe Başkanı Zeynep Güldal Köse'ye, Gülnar İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahin'e, Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu'na, Bozyazı İlçe Başkanı Ali Duru’ya nazik kabulleri için teşekkür etti.

 

BURHANETTİN KOCAMAZ’IN MESAJLARI

 

 

Burhanettin KOCAMAZ’da ilçelerde yaptığı konuşmalarda: “Yaşadığımız Deprem Felaketi nedeniyle insanlarımızın hala acılı ve yaralı olduğu, sıkıntılarının henüz çözülemediği bir dönemde seçim süreci başladı. Hepimizin beklentisi geçmiş dönemlere göre çok daha sakin ve siyasetçilerin birbirlerine karşı çok daha saygılı davranacağı bir seçim kampanyası sergileyeceği idi! Ancak ne mümkün!

Sayın Cumhurbaşkanı,  Suriyelilerle ilgili izlediği yanlış politikaları, özellikle siz değerli halkımıza ekonomik konularda son beş yılda yaşattıklarını unutturmak, deprem başarısızlığının üstünü örtmek maksadıyla, ortamı gererek, geçmiş seçimlerde olduğu gibi insanları kamplaştırmaya ve bu şekilde oylarını almaya talip. Bu seçim kampanyasında da, bu kötü alışkanlığını sürdürüyor!

Ortamı gererek, ekonomik kriz, deprem ve tek adam sisteminden dolayı küstürdüğü insanları yine kendi tarafında konsolide edebilmek için o görmeye alışık olduğumuz gibi muhalefete saldırıyor, hakaretlerine devam ediyor! Yani seçim kazanabilmek için her yolu mubah görüyor!” şeklinde konuştuğunu ve “deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattığını“ belirtti.

 

 KOCAMAZ: “Benim vatandaşlarımızdan ricam bu seçimde daha sağlıklı ve daha akılcı düşünmeleri ve tercihlerini şu an uygulanan ucube sistem yerine, Güçlendirilmiş Parlamenter sistemden yana yapmaları, oylarını da o yönde kullanmaları. Zira halkımızın gidecek başka yeri yok!

Bu Anadolu coğrafyası bizim kaderimiz. Bu topraklarda geçmişten bu yana olduğu gibi, bundan sonra da birlikte yaşayacağız! Bu Ülkeye hep beraber sahip çıkmak için bir ve beraber olmalıyız! Rabbim Milletimizin yüzüne baksın! Bir kez daha basiretini bağlatmasın!

Ama hiç merak etmeyin, Asla yeise düşmeyin! Herkese olumlu olayların yaşandığı, hayırlı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu İYİ ve güzel bir hafta diliyorum.” dedi.

 

İYİ PARTİYE YENİ ÜYE KAYITLARI

 

İl başkanlığınca yapılan gezilerde Tv ve Sosyal medyada ileri sürülenin aksine İYİ partiye ilginin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten DUTAR: “Tarsus teşkilatımızda 10, Mezitli Teşkilatımızda 21, Mut teşkilatımızda 17, Gülnar teşkilatımızda 13, Anamur teşkilatımızda 50, Bozyazı teşkilatımızda 12 yeni üyeye rozet taktıklarını ve İYİ partiye üyelik kayıtlarını yaptıklarını” belirtti.

 

 DUTAR: “Partiye yeni katılan üyelere İl Başkanı Mehmet DUTAR, GİK Üyesi Burhanettin KOCAMAZ ve Milletvekili Aday Adayı Ali Rıza ÖZDENİZ ve İlçe Başkanlarının rozet taktıklarını” söyledi.

              

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi