gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 4  
»Bugün 1112  
»Toplam 15062085  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.9.141
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN İYİ PARTİNİN STK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

MERSİN İYİ PARTİNİN STK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Tarih 27 ?ubat 2023, 01:13 Editör

Mersin İYİ PARTİ İl teşkilatının Türkiye’nin 10 ilinde yaşanan deprem sonrası depremde zarar gören illerin Mersin’de Kurulu bulunan hemşehri derneklerine yaptığı ziyaretler sürüyor.

            MERSİN İYİ PARTİNİN STK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

 

            Mersin İYİ PARTİ İl teşkilatının Türkiye’nin 10 ilinde yaşanan deprem sonrası depremde zarar gören illerin Mersin’de Kurulu bulunan hemşehri derneklerine yaptığı ziyaretler sürüyor.

            
 
            GÜLNAR-BİR DERNEĞİNE ZİYARET

 

İYİ Parti İl Teşkilatı Başkanı Mehmt DUTAR ve beraberindeki İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Bilgehan BAŞER, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin ÇELİK, Yenişehir İlçe Başkanı Kahraman TURGUTAKAYA, İl Divan Kurulu üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte  Gülnarlılar Derneğini ziyaret ettiler.

  

GÜLNAR-BİR Derneği tarafından ziyaretle ilgili yapılan açıklamada:

İYİ Parti İl Teşkilatı Başkanı Mehmt DUTAR ve beraberindeki İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Bilgehan BAŞER, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin ÇELİK, Yenişehir İlçe Başkanı Kahraman TURGUTAKAYA, İl Divan Kurulu üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte  Deprem bölgesinde afette kaybettiğimiz Gülnarlılarımız için baş sağlığı dileğinde bulunarak, derneğimiz kanalı ile  deprem mağduru vatandaşlarımıza yardımcı olduğumuz Gülnar-Bir Yardım Kabul Merkezinde incelemede bulundular.

  

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Kemal DURAN ile Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanımız Mukadder YAKICI ile Kadın Kolları Üyelerimiz   ile bazı üye ve Gülnarlı hemşerilerimizin de hazır bulunduğu ziyaret programında  depremde vefat eden tüm vatandaşlarımız acıları paylaşılarak, Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından, Derneğimizin bu kapsamda yaptığı genel çalışmalar hakkında bilgi verildi. 

 

Bu vesile ile, yakın zamanda yapılan Olağan Genel  Kurullarındaki seçimde yeniden Mersin İyi Parti İl Başkanlığına  seçilen Derneğimiz üyesi ve İsaklar mahallesinden hemşehrimiz olan Sayın Mehmet DUTAR’ı tebrik ediyor, Derneğimize, yönetim ekibi ile yaptıkları anlamlı ziyaret için yönetim kurulumuz olarak çok teşekkür ediyoruz.” denildi.

 

İyi Parti İl Başkanı Mehmet DUTAR’da ziyaretle ilgil yaptığı açıklamada: “İYİ Parti İl Teşkilatı Başkanı Mehmt DUTAR ve beraberindeki İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Bilgehan BAŞER, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin ÇELİK, Yenişehir İlçe Başkanı Kahraman TURGUTAKAYA, İl Divan Kurulu üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte Gülnar_BİR’i ziyaret ettik. Afette kaybettiğimiz Gülnarlılar için başsağlığı dileğinde bulunduk.  Yaşadığımız acıyı sarmak için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı dernek  yöneticilerimize teşekkür ettik. Yaptıkları çalışmaları yerinde gördük. Yarlarımızı birlikte saracağız, Birarada olacağız. Gösterdikleri ev sahipliği ve nazik kabullerinden dolayı Dernek Başkanı Kamil  TuRAN Bey’in şahsında  tüm Gülnarlılara teşekkür ederiz” dedi.

 

 

            ADIYAMANLILAR VAKFINA ZİYARET

 

Mersin İYİ parti İl Başkanlığının aldığı karar gereğince GİK Üyesi ve Mersin Büyükşehir belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ ile birlikte İYİ Parti il Başkanı Mehmet DUTAR ve Parti Divan Kurulu Üyeleri Adıyamanlılar Vakfını ziyaret etti.

Ziyarette İYİ parti Akdeniz İlçe başkanı Bilgehan BAŞAR, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin ÇELİK, Yenişehir İlçe başkanı Kahraman TURGUTKAYA da katıldı.

 

Adıyaman ilini etkileyen ve büyük yıkıma neden olan deprem dolayısı ile Adıyamanlılar Vakfına ziyaretin taziye dilemek ve Adıyaman’da yaşanan felaketin acılarını paylaşmak amacı ile yapıldığı belirtildi.

 

İl Başkanı Mehmet DUTAR ve GİK Üyesi Burhanettin KOCAMAZ yaşanan acıları yüreklerinde hissettiklerini, birlik, beraberlik ve dayanışma içersinde olacaklarını belirttiler. Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Hacı SARIDOĞAN’a da gösterdiği çaba ve çalışmalardan dolayı yapılan ziyaret ve gösterdikleri misafirlik için teşekkür ettiklerin ifade ettiler.

 

Bölgede yaşanan felakette hayatlarını kaybeden vatandaşlar için birlikte dua da yapıldı.

                       

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi