gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 24  
»Bugün 1787  
»Toplam 15064226  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.222.115.120
» Bu sitemizi ziyaretiniz
YALÇIN: MERSİN BÜYÜKŞEHİR MHP'NİN OLACAK

YALÇIN: MERSİN BÜYÜKŞEHİR MHP'NİN OLACAK

Tarih 29 May?s 2012, 01:38 Editör

MHP İl ve İlçe teşkilatları Ankara'daydı. Anamur İlçe Teşkilatı Ankara'dan hırslanarak döndü. Konuyla ilgili ilçe başkanı bir açıklama yayımladı

           MERSİN BÜYÜKŞEHİR MHP’NİN OLACAK

 

         MHP İl ve İlçe teşkilatları Ankara’daydı. Anamur İlçe Teşkilatı Ankara’dan hırslanarak döndü. Konuyla ilgili ilçe başkanı bir açıklama yayımladı:

 

         MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli, İl Başkanı Mahmut Tat ve İlçe Teşkilatları, Belediye Başkanları ve üst kurul delegelerini kabulünde yaptığı konuşmasında, “MERSİN Büyükşehir Belediyesi’ni istiyorum” dedi.

                    

 

 

         Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Mersin’in her zaman MHP’nin ‘gözbebeği’ olduğunu belirterek, 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Büyükşehir Belediyesini istediğini söyledi.

 

         Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli; İl Başkanı Mahmut Tat ve il yönetimini, İlçe Teşkilatlarını, belediye başkanlarını ve il genel meclis üyelerini, belediye meclis üyelerini ve Üst Kurul delegelerini kabulünde yaptığı konuşmasında; yerel seçimler başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. 

          

 

MHP Genel Merkezi Gün SAZAK Konferans Salonunda MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Anamur belediye başkanı Mehmet Türe ile Ören belediye başkanı Aziz Doluoğlu’nun da hazır bulunduğu kabul sırasında Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli, “Bilindiği üzere 2012 yılı, MHP’nin kurultay yılıdır. Allah nasip ederse, 4 Kasım 2012 tarihinde Ankara da MHP’nin 10. kurultayı yapılacaktır. İlçe kongrelerimiz 2011 Aralık ayında başlayarak bugüne kadar tamamlanmıştır. İlçe kongrelerinin tamamlamış olan 65 İlimizin 53’ünde İl kongresi yapılmıştır. Şu an burada bulunan Mersin Teşkilatımız olarak ilçe ve il kongrelerinin tamamlayarak bu görevimizi yerine getirmiş oldunuz. O bakımdan, Mersin’de yapılan ve çok adaylı bir demokratik bir yarış içerisinde gerçekleştirilmiş olan bu kongre sürecinde sorumluluk üstlenen arkadaşlarıma tekrar başarılar diliyor, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN KÖTÜ GİDİŞATINA DUR DİYECEK PARTİ MHP

 

Sorumluluk alan tüm arkadaşların, hangi dönem ne gibi sorumluluk alacaklarını idrak etmeleri gerektiğinin altını çizen Bahçeli “Türkiye, çok kritik bir süreçten geçiyor. Türkiye bölünmenin eşiğine hızla sürüklenmektedir. 9 yılını tamamlayan ve üç kez tek başına iktidar olan AKP, kendisine verilmiş olan tüm görevleri aksaksız olarak yerine getiriyor. Bu gidişat hayırlı gözükmüyor. Türkiye önümüzdeki dönemlerde nasıl bir gelişmelerle karşı karşıya kalındığı meçhul olmasa da tahmin edilebilmektedir. Bu duruma dur diyecek siyasi bir harekete ihtiyaç vardır. O da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Onun için MHP üzerinde çok büyük oyunlar oynanmaktadır. Bu oyunlar üç merhaleli olarak devam etmektedir. Birincisi MHP’yi itibarsızlaştırmak, ikincisi MHP’yi etkisizleştirmek, üçüncüsü ise MHP’yi sıfırlaştırmaktır. Yani Türk siyası hayatından silmektir” dedi.

 

 

MERSİN MHP’NİN MÜCADELESİNE ŞEREF KATAN İLLERİN BAŞIDIR

 

 Geçmişten bu yana bu oyunlarla MHP’nin hep karşı karşıya geldiğinin altını çizen MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli, konuşmasının devamında şu görüşlere yer verdi:

 

“Şuan için MHP’nin mücadelesine şeref katan İllerimizin başında Mersin gelmektedir. Mersin, MHP’nin her zaman gözbebeği olmuştur. MHP çok zor şartlar altında mücadelesini sürdürmektedir. Mersin’de birinci parti olma özelliğini koruyarak bu davaya katkılar sağlamaktadır. Bu özelliğinizin devam etmesi gerekmektedir. Mersin’de olabilecek herhangi bir çözülme, Türkiye’de hedefe varmak isteyenler için çok önemli bir merhaledir. Mersin’de önümüzdeki günler itibariyle her an her şey ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Onun için siz değerli arkadaşlarımız hangi sorumluluğu üstlendiği bilmek durumundasınız.”dedi.

 

 

 

Devlet Bahçeli, önlerinde üç önemli siyasi olayın bulunduğunu, bunların birincisinin mahalli idareler seçimleri, ikincisinin Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve üçüncüsünün ise Milletvekilliği genel seçimleri olduğunu ifade ederek “Mahalli idareler yönünden MHP’nin en verimli olduğu illerden birisi Mersin’dir. Çok sayıda İlçe ve belde Belediye Başkanlıkları vardır. O bakımdan, özellikle bu yönüyle de Mersin başı çekmektedir. Önümüzdeki süreçte bu başarınızın devam etmesini sizlerden istiyorum. Mevcut mahalli idarelerin Belediye Başkanlıklarının, Belediye Meclis Üyeliklerinin ve İl Genel Meclis üyeliklerini korumanın ötesinde; arttırmakla mükellefsiniz.

 

AKP’NİN ÇÖKÜŞÜNÜ TOROSLAR’IN ETEKLERİNDEN DUYURUN

 

Kendisini ziyarette gelen İl, İlçe ve Belde Başkan ve yöneticilerine de seslenen MHP lideri Bahçeli, “Ben sizlerden özellikle mahalli idareler seçimlerine bugün itibariyle hazırlanmanızı, Belediye-Teşkilat arasındaki ilişkilerinizi güçlendirmenizi, ilçe ve belde Belediye Başkanlıklarını korumanın yanında yeni ilçe ve belde Belediye Başkanlıkları almayı planlaması ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını almakla taçlandırılmasını istiyorum. Sizlerden, Mersin Büyükşehir Belediyesini istiyorum. Bunu almanız dahilinde Türkiye’nin geleceğinde var olan MHP’nin varlığına büyük bir güçle devam ettirdiğini ortaya koyacaktır ve bugünkü AKP’nin çöküşünü bu Toroslar’ın eteklerinden duyurmanızı istiyorum” dedi.

  

 

 

Salonda büyük bir coşku ile alkışlanan bu geniş katılımlı toplantının ardından; Anamur İlçe Teşkilatı olarak Rahmetli Başbuğumuz ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN anıt mezarına ziyarette bulunduk. Başta Rahmetli Başbuğumuz TÜRKEŞ ve tüm şehitlerimiz ruhuna Kur-an’ı Kerim ve dualar okundu.

 

Anamur ekibi olarak Mut İlçe Teşkilatımızın programı kapsamında konser veren Mustafa Yıldızdoğan ile bir gece çayı içilip, kısa bir sohbetten sonra sabaha karşı güzel Anamur’umuza kavuştuk.

 

 

 

Anamur ilçe teşkilatı ve Belediye Başkanlarımız ile yaptığımız MHP Genel Merkez ziyareti bizlere birlik ve beraberlik içerisinde yarınlarımızı bir an önce planlamamızı ve başta Anamur olmak üzere, bütün belediyelerimizi ve özellikle MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ almak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmak mecburiyetimizi ortaya koymuştur.

 

Gün eteklerdeki taşları döküp, hedefe kilitlenmek, gönderdeki şanlı 3 hilalli bayrağımızı Anamur ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde dalgalandırma günüdür. Emeği geçmiş ve geçecek tüm gönül dostlarımızdan Yüce ALLAH Razı olsun…

                                         

                                                                   

 RAMAZAN YALÇIN

YÖNETİM KURULU ADINA

MHP İLÇE BAŞKANI

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi