gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 18  
»Bugün 1525  
»Toplam 15036768  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.144.69
» Bu sitemizi ziyaretiniz
DÜNYAYA VE TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR PROJEYE İMZA ATTIK

DÜNYAYA VE TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR PROJEYE İMZA ATTIK

Tarih 09 Nisan 2020, 12:55 Editör

Anamur Belediyesi Sanat Atölyesi'nde 20 bin maske üretildiği açıklandı.

DÜNYAYA VE TÜRKİYEYE ÖRNEK BİR PROJEYE İMZA ATTIK

 

Anamur Belediyesi Sanat Atölyesi’nde  20 bin maske üretildiği açıklandı.

Kısa bir süre önce  tamamen gönüllü kursiyer kadınlar tarafından  başlanan maske üretiminde ulaşılan sayı 20 bine ulaştı.

 

Küresel anlamda maske savaşlarının gündem de olduğu bu günlerde kendi maskesini üreten Anamur Belediyesi  Türkiye de ve dünya da  bir örnek teşkil etti.

 

 

 

Konu ile yakından ilgilenen, bizzat sahaya inerek maske dağıtımı gerçekleştiren, vatandaşlara sürekli olarak evde kalmaları konusunda çağrı da bulunan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç  maske üretimi yapan kadınlara teşekkür ederek,  diğer belediyelere de çağrı da bulundu.

 

 

Başkan Kılınç “ iki hafta önce başladığımız maske üretiminde ilçe nüfusumuzun 3/1 nin ihtiyacını karşılayacak kadar maske ürettik. Ben öncelikle, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi ülkesi her zora girdiğince kollarını sıvayan Türk Kadınlarına  teşekkür etmek istiyorum.  Bu illet virüs ülkemize geldiği andan itibaren,  sanat atölyemizde gönüllü kadınlar gecesini gündüzüne katıp maske üretiyorlar.   Geldiğimiz süreçte ise  ilçe nüfusunun üçte birinin ihtiyacını karşılayacak kadar maske ürettiler. Eminim ki en kısa zamanda çevre ilçelere maske göndermeye başlayacağız. “ dedi

 

 

Belediye başkanlarına da  bir çağrı da bulunan Başkan Kılınç “ biz Anamur Belediyesi olarak örnek bir projeye imza attık. Dünya da ve ülkemizde maske sıkıntısı yaşanmaktadır. Deyim yerindeyse ulusal çapta tam bir maske savaşı yaşanmaktadır.  Belediye başkanlarımıza çağrımdır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi “ biz  bize yeteriz”. Kendi maskemizi, kendimiz üretebiliriz. “ dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi