gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 6  
»Bugün 879  
»Toplam 15036122  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.129.39.55
» Bu sitemizi ziyaretiniz
EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ PAZARI FAALİYETE GEÇTİ

EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ PAZARI FAALİYETE GEÇTİ

Tarih 23 ?ubat 2020, 00:26 Editör

Bir süre önce Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın talimatı ile açılması planlanan "El Emeği Ürünleri Pazarı" faaliyete geçti.

                             EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ PAZARI FAALİYETE GEÇTİ

 

Bir süre önce Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatı ile açılması planlanan  “El Emeği Ürünleri Pazarı” faaliyete geçti.

 

 

 

Şehit Şükrü Ünlü Pazar Yerinde halka açılan, vatandaşların özellikle öğle saatlerinde rağbet gösterdiği El Emeği Ürünleri Pazarı’nın  ilk ziyaretçilerinden birisi ise Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç oldu.

 

 

Ziyaretinde vatandaşlarla yakından ilgilenen ve aynı zamanda alışveriş yapan Başkan Kılınç  kadınların ekonomiye katılmasının önemine dikkat çekti. Kılınç “Gazi Mustafa Kemal’in de belirttiği  gibi dünyada her şey kadının eseridir ve  Türk Kadınları  değerlidir. Bizde Anamur Belediyesi olarak Gazi Mustafa Kemal’in yolundayız. Bu bağlamda kadınlarımızı ekonomiye kazandırmak amaçlı böyle bir projeyi faaliyete geçirdik. Ev hanımları burada kendi el emeklerini satışa sunuyorlar, bu şekilde hem ev ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar. “ dedi.

 

 

Başkan Kılınç El Emeği Ürünleri Pazar’ında ürünlerini satmak isteyen kadınların Belediye Hizmet Binasına Başvuru yapabileceğini belirterek sözlerini tamamladı.

 

 

El yapımı bebek kıyafetleri,  kıyafetler, ev eşyaları, çeyizlik eşyalar ve yemek çeşitlerinin satışa sunulduğu Pazar her Perşembe açılması planlandı.

 

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi