gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 12  
»Bugün 2276  
»Toplam 15002073  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 35.173.125.112
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANITLI 'DA MEHMET TÜRE'YE YOĞUN İLGİ

ANITLI 'DA MEHMET TÜRE'YE YOĞUN İLGİ

Tarih 10 ?ubat 2019, 18:41 Editör

Bir önceki seçimde en yakın rakibine büyük fark atan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe yine ilk seçim startını yine Anıtlı'da başlattı.

     ANITLI ‘DA MEHMET TÜRE’YE YOĞUN İLGİ

 

Bir önceki seçimde en yakın rakibine büyük fark atan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe yine ilk seçim startını yine Anıtlı’da başlattı.

 

Geçtiğimiz döneme oranla bu yıl  mahalle kahvehanesinde gerçekleştirilen toplantıya katılım nerede ise iki katıydı. Vatandaşlar Başkan Türe’yi   “ Anamur Fatihi Hoş geldin” diyerek karşıladı.

 

 

 

İlginin yoğunluğu nedeniyle program fotoğraf çekimleri ve tokalaşmalar dolayısı ile planlanandan geç başladı.

 

Programda Başkan Türe’ye İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut,  Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Türkay,  Ali Rıza Kibrit ve çok sayıda partili eşlik etti.

 

 

Program 10 yıllık süreçte Anamur genelinde yapılan hizmetlerin tanıtılması, daha sonra ise Anıtlı Köyüne yapılan hizmetlerin tanıtımı ile devam etti.

 

Programda ilk sözü Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Türkay aldı.  Türkay “Sizlerle bir kez daha birlikte olmanın sizin, huzurunuzda olmanın gururunu yaşıyoruz.  Hepiniz hoş geldiniz. Değerli hemşerilerim, bizler karşınıza azığımız ile geldik. Boş gelmedik, hizmetlerimizi anlatmak için geldik. Sizlerden ricam buraya gelen herkese azıklarında ne var sorun. Hizmet etmeyene oy vermeyin.” dedi.

 

Türkay’ dan sonra söz alan İYİ Parti Anamur İlçe Başkan Erdal Bulut  İYİ Parti’ nin halkın talebi doğrultusunda kurulmuş bir parti olduğuna dikkat çekti.

 

 

Alkışlar sloganlar eşliğinde  sahneye çıkan  Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “Allah razı olsun sizlerden,  yetki verdiniz 10 yıldır belediye başkanlığını yürütüyorum. Benim bir duam vardır " Allah'ım beni   dualarla bu göreve getiren insanlara karşı mahcup eyleme". Şimdi  burada gözlerinize bakarak çok rahat konuşuyorum, karşınızda dimdik duruyorum, çünkü Anıtlı ’ya gerçekten gereken hizmeti verdik.Bunun en canlı şahidi Muhtarımdır. İmkânlar dâhilinde en iyi hizmeti verdik. Program başında saydığımız  küçüklü büyüklü her mahalleye nasip olmayacak projeler.

 

"Sorumluluk Alanımız Arttı"

 

2014’ten önce dragon ile sultan çayı arasında bir belediye başkanı iken 2014’ten sonra 56 mahalleye hizmet veren bir belediye olduk, sorumluluk alanımız bir anda arttı.

 

Biz yapılması gerekenin en iyisini yapıyoruz ki yapılmasında da iddialıyız.

 

"Biz İttifakı Halkla Yaptık"

 

Değerli hemşerilerim anlaşmak güzeldir, İttifaklar yapılır. Ama  Biz  ittifakımızı halkla yaptık. 10 yıldır iyi gününüzde ve kötü gününüzde de yanınızda oldum. Şu mahalleye en az 50 defa gelmişimdir. Şehidimizin cenazesinde ben buradaydım. Evine gittim, eğer o şehidin evini bilemezsen belediye başkanlığı yapamazsın, halkın içinde halkla iç içe olmazdan Belediye Başkanlığı yapamazsın. Bu köye 10 yıldır gelmezsen belediye başkanlığı yapamazsın.

 

 

Bizler seçim sürecimizi Anamur’a Antalya girişinde yani Anıtlı mahallemizde başlattık. Projelerimizi Meclis üyelerimiz anlattı. Yapacak olduğumuz projeleri anlattık. Sizlerin desteklerini bekliyorum. Mersin’de Sayın Burhanettin Kocamaz Başkanıma Anamur’da da şahsi muhteremime istiyorum.” dedi

 

Toplantı sonrası  Başkan Türe ve Ekibi  konvoy eşliğinde Anamur’a dönüş sağladı.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi