gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 414  
»Toplam 15044606  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.137.187.233
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Seracity Tanıtıldı

Seracity Tanıtıldı

Tarih 17 May?s 2012, 09:14 Editör admin

Yapımı devam eden ve Anamur Belediyesi'nin gelir ortağı olduğu Seracity yaşam merkezi Gazeteci Yazar Yavuz Donat'ın katılımıyla tanıtıldı.

        Seracity AVM Konutları Kampanya Tanıtım Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

   Sürücüler Holding Süryapı tarafından Anamur Belediyesi’nin de gelir ortağı olduğu Seracity’nin tanıtım günü etkinliği Anamur Kaymakamı Cemil Aksak, Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE, İlçe Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, Sürücüler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sürücü, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri, İşadamları, Basın Mensupları, Vatandaşlar ve Gazeteci Yazar Yavuz Donat’ın katılımıyla Muzlu kavşak altındaki şantiye alanında gerçekleşti.

     Seracity tanıtım etkinli Anamur Halkeğitim Merkezi Müdürlüğü Anamur Yöresi Halkoyunları ve Kafkas Halk Dansları Ekipleri’nin gösterileriyle başladı.

      Halkoyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından Süryapı Seracity Şantiye Şefi Yüksek Mimar Mesure Tüzün Öztürk katılımcıları Seracity hakkında teknik konularda bilgilendirdi. Konuşmasında diğer bina inşaatının da yakında başlayacağını belirten Öztürk tamamlanmasıyla Seracity’nin Akdeniz bölgesinde inşası gerçekleştirilen modern kompleksler arasına gireceğini belirtti.

    Ankamall, Antalya 5M Migros gibi büyük yaşam ve AVM merkezlerinin işletmeciliğini yapan MLM Yönetim ve Organizasyon Şirketi Genel Müdürü Lütfi Bayrav konuşmasında her markaya ait ayrı mağazalar ile Anamurlular’ı buluşturacaklarını, toplamda 50’nin üzerinde mağazanın faaliyetini düşündüklerini, AVM içerisinde market açmak için Migros ve başka firmaların kendilerine teklifte bulunduğunu, şuan için değerlendirme yaptıklarını ifade etti. Anamur’un geleceğini görebildiklerini ifade eden Bayrav bu projenin Anamur’u daha ileriye taşıyacağını kaydetti.

     Seracity Satış Sorumlusu Tayançlar Gayrimenkul adına Zafer Tayanç ise konuşmasında konut fiyatları, ödeme seçenekleri ve satış ofisleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

     Seracity tanıtımı için Anamur’a gelen ve Sürücüler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sürücü’nün yakın arkadaşı olan Gazeteci Yazar Yavuz Donat katılımcıları Fahri Anamurlu olmaktan duyduğu gururu ifade ederek selamladı. Donat Anamur’a defalarca geldiğini belirtirken, eşine Bodrum’da yazlık almamış olması halinde yaz tatili için Anamur’a geleceklerini söylediğini ifade etti.

     Bir yemek ortamında arkadaş gurubuna Anamur’u anlattığını söyleyen Donat, gurupta bulunan işadamı Ahmet Sürücü’nün kendisine ‘mahsus mu Anamur’u anlattın, yatırım yaptığımı bildiğin için mi?’ Diye sorduğunu ve kendisinin de durumdan haberdar olmadığını söylediğini ancak doğru bir tercih yaptığını vurguladığını kaydetti. Bunun üzerine Ahmet Sürücü ile Anamur’a tanıtım günü etkinliğine gelmeye karar verdiğini ifade eden Donat, Seracity’nin Anamur’a birçok yenilik kazandıracağını belirtti.

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE yaptığı konuşmada özet olarak, hayata geçirilen Üst Geçit, Hanımeli, Geri Dönüşüm, Akdeniz’in En Büyük ve Modern Kapalı Pazaryeri, Otopark Sistemi, Tarihi Anamur Kısakahyaoğlu Konak Restorasyonu, Sosyal Tesis, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi gibi projelerinden söz ederek Seracity’nin Anamur için önemine değindi. Belediye’nin sağlayacağı kazancı belirten Başkan Mehmet TÜRE Anamur’un çehresini değiştirecek Seracity’nin yapımını üstlenen Sürücüler Holding’in Yeni Sebze Meyve ve Toptancı Hali Yapımı İhalesi’ni de kazandığını ve 2013 öncesi Yeni hal’in faaliyete geçeceğini söyledi.

      Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE’nin konuşmasının ardından Başkan Mehmet TÜRE, Kaymakam Cemil Aksak, Gazeteci Yazar Yavuz Donat ve Sürücüler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sürücü Seracity Proje Maketinin açılışını birlikte yaptılar.

     Katılımcılar maketi inceledi ve Tayançlar Gayrimenkul tarafından kurulan satış standında bilgilendirildi. Program ikramlarla son buldu.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi